Rabattkod för Hedvig


Försäkringar kan kosta en betydande summa varje månad men med rätt rabatter kan det bli billigare. Hedvig är känt för sina innovativa lösningar och erbjudanden och har nu introducerat ett revolutionerande rabattsystem.

Med Hedvig Forever rabattkoden 10AV får du en löpande rabatt på din försäkring vilket betyder att du kan spara pengar månad efter månad och år efter år. I stället för tillfälliga rabatter som endast gäller en gång så ger Hedvig Forever-rabattkoden en permanent rabatt som kommer spara dig mycket pengar på sikt.

För att ta del av denna rabatt behöver du bara ange rabattkoden 10AV när du tecknar din försäkring hos Hedvig. Koden tillämpas omedelbart och ger dig en rabatt på 10 kr per månad så länge du har kvar försäkringen.

Aktivera rabatten


Varför skaffa Hedvig?

Försäkringar är en del av våra liv då de erbjuder oss ekonomisk trygghet och sinnesro. Med uppkomsten av digitala plattformar har försäkringsbranschen gått igenom betydande förändringar vilket gör det enklare för konsumenter att hitta och teckna försäkringar som passar deras unika behov och där är Hedvig bland de ledande aktörerna.

Hedvig är ett pålitligt bolag med många kunder

Hedvig har sedan starten etablerat sig som ett pålitligt försäkringsbolag. Med över 130,000 kunder över hela Sverige så har Hedvig skapat en stark och pålitlig närvaro i försäkringsbranschen. Företagets framgång ligger i deras förmåga att kombinera teknologi med personlig kundservice vilket gör det enkelt för kunderna att förstå och hantera sina försäkringar.

Försäkringar för hem, bil, djur, olycksfall och student

En av Hedvigs styrkor är dess breda utbud av försäkringar. Oavsett om du letar efter hemförsäkring, bilförsäkring, djurförsäkring, olycksfallsförsäkring eller studentförsäkring så har Hedvig alternativ där rabattkod 10AV ger dig 10 kr rabatt varje månad så länge du har kvar försäkringen eller försäkringarna. Varje försäkring är utformad för att ge omfattande skydd. Oavsett om det gäller skydd för ditt hem, din bil, ditt husdjur, olycksfallsfall eller studier så kan du lita på att Hedvig ger dig den trygghet du behöver.

App där du ser allt och kan anmäla skada

Hedvigs användarvänliga app är en annan fördel med att vara en Hedvig-kund. Med appen kan du enkelt hantera dina försäkringar och göra ändringar, göra skadeanmälan och mycket mer. Om du råkar ut för en olycka eller ett olycksfall så kan du enkelt anmäla skadan via appen vilket snabbar på processen och gör det lättare att få ersättning.

Vårt omdöme av Hedvig

Hedvig erbjuder en modern och kundcentrerad försäkringslösning. Med deras innovativa rabattsystem, smidiga app och ett brett utbud av försäkringar så är Hedvig ett utmärkt val för alla som letar efter en försäkringslösning som är både prisvärd och pålitlig.


Frågor och svar

Vilken rabattkod skall jag använda hos Hedvig?

Den bästa rabattkoden hos Hedvig som vi känner till just nu är 10AV och den ger dig 10 kr rabatt varje månad på din försäkring så länge du har kvar den. Genom att använda den så stöder du Fuskas grundare Michael Crona som får samma rabatt som du, win-win med andra ord!

Erbjuder Hedvig bra försäkringar?

Ja, Hedvig erbjuder bra försäkringar. De erbjuder flexibla och omfattande försäkringar som täcker individens behov. Dessutom har de en användarvänlig app som gör det enkelt att hantera och anmäla försäkringsärenden.

När börjar försäkringen gälla Hedvig?

Din Hedvig-försäkring börjar gälla från och med den datum du har valt vid tecknandet. Du kan välja ett startdatum i framtiden eller låta försäkringen börja gälla omedelbart.

Vem äger Hedvig försäkring?

Hedvig är ett privatägt försäkringsbolag. Det startades av Lucas Carlsén, John Ardelius och Fredrik Fors.

Hur säger jag upp Hedvig?

För att säga upp din Hedvig försäkring så behöver du bara logga in på appen och följa de enkla stegen för att avsluta din försäkring. Försäkringar hos Hedvig har ingen bindningstid och kan därför avslutas omedelbart.


Aktivera rabattenRabattkoder för elsparkcyklar / Hedvig Rabattkod