Hoppa till innehåll

eilahtan

Medlem
  • Antal innehåll

    45
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Sävsjö

eilahtan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Anmärkningar inom parentes är onödiga (även om de är relevanta). här anväde skribenten parantes. Var inte omständlig; använd aldrig fler ord än nödvändigt – det är överflödigt, och risken är att du bara tröttar ut läsarna och får dem att tappa koncentration och intresse så att ditt budskap riskerar att gå förlorat i en aldrig sinande ström av ord som kanske i och för sig låter bra och vederhäftiga, men som inte har så stor betydelse i sammanhanget och kanske inte heller tillför så mycket i sak till det du egentligen vill uttrycka. Orkar man ens läsa allt detta? Ettordsmeningar? Undvikes! Det är ett ord i meningarna... kom ihåg att alltid börja alla meningar med stor bokstav och avsluta med punkt Här börjar inte meningen med stor bokstav och slutar inte med punkt. Och börja aldrig en mening med konjunktion. Och = konjunktion Överdriv inte användandet av utropstecken!!! 3 utropstecken i rad Undvik förkortningar osv. osv. är en förkortning Något mer du inte fattar?
  2. Hoppa på plattorna, slå bossen, hopa över nästa gäng plattor slå bossen o.s.v Jag hade lite problem först men när man spelat ett par gånger så klarar man av det! Lycka till! :lol:
  3. Jag tror att deltävlingarna är i Jönköping, Göteborg, Ö-vik och gävle...
  4. :visslar: Vad tycker ni om startfältet i årest upplaga av melodifestivalen? :gitarr:
  5. Jag kollade på den på bio och den va riktigt bra. Bra handlig och ovändade väningar. Helt klart en film som är värd att ses!!!!!!!
  6. Låter helt klart som att du bör byta spelet!
  7. Då hoppas jag att du har det så kul! Du får tala om vad du tyckte om filmen se... glöm inte det. Är ju kul att höra vad ni som sett den tyckte :gitarr:
  8. Så du menar att alla lever så lyckliga sen. Att det alltid går bra i slutet efter att det har varit ett litet missförstånd? Jag tycker inte att det är så verkligt att allt går så bra.
  9. Då är mitt lilla tips till dig.... SE den! :P Det spelar ingen roll att den är lite overklig. Föresten behövs det kanske. Vem vet? Mission impossible 3 är oventad och superbra. Jag kan nog inte säga mer än så! :cool:
  10. Naj jag vet inte om de är så himmla "verkliga" brunhilde ... Jag tycker i alla fall att Mission impossible filmerna är hel jysta. :cool: Och det kan väl va kul att se en "overklig" film också. Om ni inte sett 3:an så kan ni väl ge den en chans! :ph34r:
  11. Smart!!! :cool: Jag håller fullständigt med dig! Vill gärna höra filmer som inte är overkliga...
  12. Vist är de bra. Jag tror att ni kommer vara nöjda efter att ha sett 3:an. Jag hade ganska stora förväntningar på filmen men den uppnåde absolut kraven för en bra action!!! :rambo: Ha det så kul när ni ska se den...
  13. Kul! Vilken tycker du är bäst av M.I filmerna då?
  14. Hej på er allihop. :D Jag va på bio fredagen den 5 Maj och såg premiären av "Mission Impossible 3". Jag tycker att den var super. Den förta filmen va ju så himmla bra, men 2:an va så där, en bra film men lite överdrivet med alla masker och röstförvrängningar! Tredje filmen va i alla fall SUPER!!! Har ni inte sett den så gå och gör det..... :cool:
×
  • Skapa ny...