Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt

 1. Idag
 2. Om du vill köpa en PS5 och "God of War: Ragnarök" beror det på dina personliga preferenser och din budget. För närvarande är PS5 en populär konsol och kan vara svår att hitta i lager, så det är bäst att kolla onlineåterförsäljare som CDON, Soldfy eller Fyndiq regelbundet för att se om de har några tillgängliga. Du kan köpa från följande butiker https://www.amazon.se/Konsoler-Sony-PlayStation-4/s?rh=n%3A20638661031%2Cp_89%3ASony https://soldfy.se/gaming/spelkonsoler/sony-playstation https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5113846
 3. Hej, kära du! Jag ber om ursäkt för att jag skapar en ny tråd om detta ämne, men jag har några frågor och behöver experternas hjälp, så att säga. Jag är i behov av en Sony Playstation 5 Console (PS5) + God of War: Ragnarö. Kan ni ge mig några idéer om jag ska köpa den? Och var är det bästa stället att köpa den i sverige? Tack på förhand!
 4. Igår
 5. jag fick samma svar men det är fel för vi ska uppskatta vilken kraft handen måste tåla vid sånt slag och inte arean på trycket för tegelstenarna
 6. Senaste veckan
 7. Några populära, smala men ändå skyddande iPhone-fodral är: Apple silikonfodral OtterBox Defender Series Case Spigen Thin Fit Case Totallee Thin Case Tech21 Evo Check Case Casetify Ultra Impact Case. Det rekommenderas alltid att kontrollera den specifika modellens kompatibilitet och läsa recensioner innan du gör ett köp.
 8. Tidigare
 9. Jag behöver en smidig, ljudlös mus för mig.
 10. Du kan försöka besöka Apples officiella webbplats, Amazon, CDON eller Fyndiq för att köpa ett fodral till iPhone 14 Pro Max. Du kan köpa från länkarna i nedanstående butiker https://www.apple.com/se/shop/product/MPU73ZM/A/transparent-skal-med-magsafe-till-iphone-14-pro-max
 11. Jag besökte många nätbutiker för att hitta ett skydd för iPhone 14 pro max, men jag fick inte det jag ville ha någonstans. Jag vill köpa ett fint och starkt skydd för att skydda min telefon. Föreslå mig en butik där jag kan hitta ett skydd för iPhone 14 pro max.
 12. Utifrån min egen erfarenhet rekommenderar jag HyperX Cloud Alpha. De är ett mångsidigt alternativ som lämpar sig väl för både spel och allmänt bruk. De har en bekväm passform, bra ljudkvalitet och en hållbar konstruktion. De har också en avtagbar mikrofon, vilket är en praktisk funktion för att växla mellan spel och annan användning. På det hela taget är HyperX Cloud Alpha ett solitt val som bör ge en liknande nivå av tillfredsställelse som du har upplevt med HyperX Cloud II.
 13. Detta är den officiella forumtråden för Ring Fit Adventure. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Ring Fit Adventure.
 14. Jag måste köpa ett par hörlurar för både spel och vanlig användning. Nu använder jag HyperX Cloud II i 1,5 år. Jag är helt nöjd med varumärket. Jag har redan planerat att byta ut den här. Föreslå mig nu ett par hörlurar från din egen erfarenhet.
 15. Detta är den officiella forumtråden för Syberia 3. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Syberia 3.
 16. Detta är den officiella forumtråden för Anno 1503. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Anno 1503.
 17. Hej hej! Är det svårt att hitta svart sten i Minecraft. Från en skala mellan 1-10 hur svårt är det?
 18. Sony WF-1000XM3 och 1More Quad Driver E1010 är båda högkvalitativa in-ear-hörlurar som har fått positiva recensioner från användare och experter. Sony WF-1000XM3 är ett trådlöst alternativ som erbjuder utmärkt brusreducering och ljudkvalitet, medan 1More Quad Driver E1010 är ett trådbundet alternativ som också erbjuder bra ljudkvalitet, men till ett något lägre pris. Båda hörlurarna ligger i ditt budgetintervall. Om du föredrar ett trådbundet alternativ och gillar ett mer balanserat och naturligt ljud är 1More Quad Driver E1010 ett utmärkt val. Om du letar efter andra alternativ är Shure SE846 och Sennheiser IE80 bland de in-ear-hörlurar som rekommenderas starkt av audiofiler. De ligger i samma prisklass och erbjuder ett varmt och detaljerat ljud. I slutändan beror de bästa in-ear-hörlurarna för dig på dina personliga preferenser och lyssningsvanor, så det kan vara bra att läsa recensioner och prova dem innan du fattar ett beslut.
 19. undrar varför gta 5 inte funkar online till xbox 360
 20. Jag rekommenderar att du letar efter en powerbank med hög kapacitet, t.ex. 20 000 mAh eller mer. Dessutom bör du leta efter en powerbank som har en låg självurladdningshastighet, vilket hjälper den att behålla sin laddning under en längre tid när den inte används. Anker, RavPower och Aukey är några av de märken som erbjuder power banks med dessa egenskaper.
 21. Detta är den officiella forumtråden för Need for Speed Carbon. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Need for Speed Carbon.
 22. Bra! Tack för ditt förslag.
 23. Det finns många bra in-ear hörlurar på marknaden just nu. Några populära val inkluderar: Sennheiser Momentum True Wireless 2 - dessa trådlösa hörlurar erbjuder bra ljudkvalitet och enkel användning med touch-kontroller och aktiv brusreducering. Sony WF-1000XM4 - dessa trådlösa hörlurar har också aktiv brusreducering och erbjuder en imponerande ljudkvalitet med tydlig bas och kristallklara sånger. Jabra Elite 65t - dessa trådlösa hörlurar erbjuder bra ljudkvalitet och enkel användning med fysiska kontroller. Shure SE215 - dessa kabelanslutna hörlurar erbjuder en kristallklar ljudkvalitet och ett gott passform med tillval av olika gummiproppar. Det är viktigt att välja ett par hörlurar som passar dina specifika behov och preferenser, så det kan vara bra att läsa recensioner och provlyssna på flera olika alternativ innan du gör ett köp. Du kan köpa bra in ear hörlurar från soldfy, CDON, Fyndiq och många fler.
 24. När det gäller power banks som kan lagra en full laddning under lång tid kan du leta efter sådana som har en hög kapacitet i milliamperetimmar (mAh). Detta avgör hur mycket ström powerbanken kan lagra och därmed hur länge den kan ladda din enhet. En powerbank med en kapacitet på 20 000 mAh kommer till exempel i allmänhet att kunna ladda en telefon flera gånger innan den behöver laddas om. Du kan också hitta powerbankar som har en låg självurladdningshastighet som kan behålla laddningen i flera månader. Dessutom kan du leta efter power banks som har en USB-C-port, eftersom du då kan ladda nyare enheter som använder USB-C-kablar. Tänk på att när du letar efter en powerbank för camping kan du också tänka på powerbankens stryktålighet för att se till att den kan stå emot elementen i utomhusmiljön, samt storlek och vikt också. Du kan köpa powerbank för camping från soldfy, CDON, Fyndiq och många fler.
 25. Vilken powerbank kan lagra full laddning under lång tid? Jag behöver en usb c powerbank för camping
 1. Ladda mer aktivitet
×
 • Skapa ny...