Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt

 1. Igår
 2. Detta är den officiella forumtråden för Call of Duty - Black Ops. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Call of Duty - Black Ops.
 3. Senaste veckan
 4. Snart dags för BotW 2 ju
 5. Det är alldeles för komplicerat för en oinvigd, din lurifax. Dwarf Fortress är däremot någonting jag rekommenderar alla främlingar.
 6. WASD

  Nytt spel?

  Minesweeper?
 7. Tidigare
 8. Frågesporterna är på väg bort, även resterande tjänster på vanliga Fuska.se där inloggning krävs kommer att försvinna för att göra sidan enklare att underhålla. Vissa funktioner kommer försvinna helt, andra kommer få kravet på inloggning borttaget. Finns ingen direkt tidsplan just nu när det kommer ske, men det är planen.
 9. Att spela datorspel (på till exempel persondator, spelkonsol, surfplatta eller mobiltelefon) är en av världens vanligaste fritidsaktiviteter. För de allra flesta personer är datorspel förknippat med glädje eller avkoppling och tidigare forskning visar att det finns många fördelar med att spela datorspel. Trots allt positivt som datorspel kan medföra så kan överdrivet datorspelande leda till negativa konsekvenser för vissa individer. Syftet med den här studien är att se om de mätverktyg som används idag för att upptäcka problematiskt datorspelande fungerar bra och mäter rätt saker, samt undersöka vilka psykologiska faktorer som bidrar till problematisk datorspelande. Av den anledningen är vi intresserade av just din erfarenhet av datorspel och spelvanor. Vi söker efter alla personer över 15 år och som spelar datorspel minst 10 timmar i veckan. Studien tar ungefär 15–30 minuter att genomföra och de 500 första deltagarna får ett SuperPresentkort till ett värde av 50 kronor. För att delta i studien måste du: Spela minst 10 timmar per vecka Vara minst 15 år gammal Vill du vara med och delta? Klicka här: http://evasys.ltu.se/evasys/online.php?p=Datorspel Har du frågor eller funderingar, skriv en kommentar här eller kontakta mig via mail: [email protected]
 10. Kollade in frågasporterna och när jag går till den 'tabben' så står det att jag inte är inloggar längre. Sen om jag går tillbaka till forumet så är jag inloggad. Vafalls? En annan relaterad undran: Kan man se sina egna frågesporter samlade någonstans? Kollade på profilen men lyckades inte hitta något där.
 11. Hur tusan kommer man åt trädkojan?! Vi har klarat allt utom det. Vi ser den ju i trädet men kan inte trycka eller så på den. Fattar inte..
 12. Detta är den officiella forumtråden för Motorsiege - Warriors of Primetime. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Motorsiege - Warriors of Primetime.
 13. Svårt att komma upp i siffrorna man har lagt på WoW...
 14. Logitech Jaybird har varit guld för mig de senaste tre åren. En av få som överlevt såhär länge.
 15. Jag letar också efter något sådant....
 16. Detta är den officiella forumtråden för Sagan om Ringen - Sagan om den Tredje Tidsåldern. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Sagan om Ringen - Sagan om den Tredje Tidsåldern.
 17. För att rita är ritplatta och penna det bästa som finns. Det finns även riktigt bra appar som Photoshop för ändamålet. Jag har en XPPen Deco 01 V2 drawing pad i A4, en rätt lagom storlek. Det jag använder den till är främst Photoshop (går även att använda iställer för mus, såklart). Det blir mycket lättare att markera, färglägga, rita osv än med en mus. Mycket bättre precision. En bonus är att den kan ersätta musen helt och hållet i övrigt också. En bonus för dig för du kommer att slippa lyssna på allt klickande.
 18. Detta är den officiella forumtråden för Farming Simulator 20. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Farming Simulator 20.
 19. Detta är den officiella forumtråden för Far Cry 3. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Far Cry 3.
 20. Detta är den officiella forumtråden för Deer Hunter 2. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Deer Hunter 2.
 21. Detta är den officiella forumtråden för Train Sim World 2 - Collector's Edition. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Train Sim World 2 - Collector's Edition.
 22. Detta är den officiella forumtråden för Sekiro: Shadows Die Twice. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Sekiro: Shadows Die Twice.
 23. Hej Har börjat spela vision park polis från 1998 igen. Så roligt. Men behöver hjälp i fall blå är det någon som minns eller spelat detta? Jag missar den sista pusselbiten är så nära... Behöver hjälp. mvh Johannes
 24. Crusader Kings III eller Hearts of Iron IV?
 25. aspen69

  Nytt spel?

  Behöver hjälp någon som har ide på vad man kan spela, kan spela vad som helst.
 26. Tidigare kunde man betala en liten summa för att bli kvitt annonserna och det gjorde jag. Nu väller de in igen så man knappt ser den egentliga sidan. Vad har hänt, hur blir jag igen av med annonserna? H. Carola
 1. Ladda mer aktivitet
×
 • Skapa ny...