Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt

 1. Senaste veckan
 2. WASD

  På Semester!

  Jag håller med Dave37.
 3. Detta är den officiella forumtråden för The Legend of Zelda - Skyward Sword. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för The Legend of Zelda - Skyward Sword.
 4. My Sweet Stepsisters : Sexy Moe Anime Dating Sim viktigaste appen på min mobil iaf
 5. man kan ju börja med att installera operativsystemet på en SSD
 6. Respektera hennes personliga utrymme och gränser om hon inte känner sig bekväm. Berätta för flickan vad du känner för henne så att hon vet att du är intresserad. Om ni har tillbringat tid tillsammans och du vill veta vad hon tycker om dig, öppna dig och låt henne veta hur du känner. Var ärlig mot henne och berätta vad du tänker på.
 7. Om du frågar, nej, det bör du inte göra och din ålder har ingen betydelse i det här fallet. Ett förhållande är inte en särskilt lätt sak, det är inte en leksak som du kan köpa i en affär, leka med och slänga när du upptäcker att det inte är din grej. Det är bättre att närma sig det med mognad och förståelse för vad det är och vad man ska göra med det. Om du frågar betyder det att du inte vet. Om du inte vet, har du inte rätt att lägga dig i andra människors privatliv och intima känslor. Väx upp tills du kan svara på den här frågan själv utan extra hjälp.
 8. Altova MobileTogether är ett kraftfullt ramverk för att bygga Android-appar för företag för stationära och mobila enheter. Det är äntligen enkelt att bygga Android-appar! Utveckla företagsappar med fullständiga funktioner på rekordtid (så lite som 2-5 dagar) Bygg en gång - distribuera till mobila, bärbara och stationära enheter Nativa Android-appar Din design bygger både användargränssnittet och backend-serverlogiken på en gång Anslut till backend-data i databaser, XML, HTML, webbtjänster, JSON med mera Företagsappar skapas internt av ditt befintliga team Integrerad testning och felsöknin
 9. Jag har använt System Mechanic i flera år på många olika datorer. Perfekt för en snabb uppgradering i farten och för att bli av med allt skräp som samlas på dina hårddiskar.
 10. Angry Birds Epic är ett rollspel med de legendariska fåglarna från Rovio där du styr de typiska karaktärerna från Angry Birds-serien och följer dem på ett episkt äventyr med en gnutta rollspel. Sättet som du går igenom Angry Birds Epic på är ganska linjärt. Du behöver bara avancera genom scener som är uppdelade i nivåer där du måste möta olika typer av fiender, som alla tillhör rasen gröna grisar.
 11. Tidigare
 12. Du måste ha grundskolan färdig samt gymnasiet och efter detta måste du gå vidare till universitet. Bästa är om du kan gå på olika rättegångar studera de olika advokaterna. Läsa mycket om olika fall, kanske även vara lärling till någon advokat. Givetvis måste du ha gått universitet färdigt först och sedan kan man fokusera på dessa bitarna. Min vän tipsade mig om dessa här advokaterna som är bäst på marknaden just nu. Sidan heter https://www.vasaadvokat.se/entreprenadratt/entreprenadjuridik/ du kan gå in där och kika om du vill få lite tips.
 13. Detta är den officiella forumtråden för Angry Birds Epic. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Angry Birds Epic.
 14. Jag har just avslutat min första genomspelning av Skyrim och jag gillar verkligen spelet. Jag är dock inte alltför nöjd med hur jag utvecklade min karaktär, eftersom jag inte riktigt hade någon plan och bara levelade upp saker som verkade användbara, men utan någon rollspelsaspekt alls. Så nu vill jag börja en andra genomspelning och faktiskt spela rollspelet och inte bara rusa igenom huvudhistorien. Jag skulle uppskatta några idéer om vilka builds som är roliga att spela
 15. Hej, för att göra din dator snabbare Radera eller ta bort stora/ onödiga filer. Starta om datorn. Säkerhetskopiera dina data. Avinstallera onödiga program. Förhindra att onödiga program startar. Kontrollera RAM-minne och lägg till mer om det behövs. Radera webbläsarhistorik på Internet. Organisera skrivbordets ikoner.
 16. Jag har alltid älskat det här spelet. Jag återinstallerade det efter ett år och slutförde det igen, men när jag kom till porten var jag frustrerad över att försöka köpa en nyckel och det kom upp och sa fel - du har redan köpt detta - men av någon anledning låter den mig inte komma åt den. Istället var jag tvungen att titta på 1 video om dagen i 3 dagar för att få tillgång till...
 17. Detta är den officiella forumtråden för Where's My Water? 2. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Where's My Water? 2.
 18. Det är naturligtvis en mycket intressant fråga. Jag vill bara tillägga att du bara måste gå på universitetet, studera mycket själv, kommunicera med specialister, hitta bekanta, praktisera så tidigt som möjligt och sträva efter professionalism. Detta är en ganska allmän formel för alla yrken, använd följande
 19. Detta är den officiella forumtråden för Bus Simulator 18. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Bus Simulator 18.
 20. Jag vill ha koder som man kan använda i spelet på vissa nivåer?
 21. Detta är den officiella forumtråden för Doom 3 BFG Edition. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Doom 3 BFG Edition.
 22. Detta är den officiella forumtråden för Lego Marvel Super Heroes 2. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra. Vi har även en sida för spelet där du hittar mer. Bland annat kan du hitta fusk, tips och guider samt omdömen. Du kan även hitta butiker som säljer spelet. Gå till spelsidan för Lego Marvel Super Heroes 2.
 23. Det är moddarna som är 75% av upplevelsen oavsett vilket FS man väljer att lira, håller med om att utvecklingens kurva stagnerat ganska stenhårt.
 24. Själv är jag naturligt invigd i konsten att spela one-handed, efter mina erfarenheter under puberteten.
 25. För att citera en gammal legend på den här sidan: "Du får nog omprogrammera hela datorn."
 1. Ladda mer aktivitet
×
 • Skapa ny...