Hoppa till innehåll

Topplista

Populärt innehåll

Visar innehåll med det högsta rykte sedan 10/26/20 inom alla områden

 1. Efter ganska många år så är det dags för lite nytt! Själva Fuska har fått en mindre omgörning när designen har förfinats och onödiga funktioner med liten användning har tagits bort. När det kommer till forumet så har vi uppdaterat rejält och numera har forumet dels ny och fräsch design men även en del nygammal funktionalitet. Bland annat så återkommer Klubbar som funnits för många år sedan. Skillnaden är att numera så är de helt gratis FuskaMedaljer som har varit uppskattade blir numera istället troféer och hittas på Topplistan. För att klättra i den listan så gäller det
  3 poäng
 2. Ska helst vara något kort så det inte tar onödigt mycket utrymme i menyn. Sedan är ju sidan till för att få folk att välja de billigaste lånen och inte de dyraste Behöver man ändå låna så är det ju bättre att göra det via en jämförelse än att bara gå till en sida/bank och låna utan att jämföra. I och med att Fuska nylanserades så gjordes ett serverbyte till en ny VPS, detta då den gamla inte orkade med Fuska och sidan har varit seg till och från senaste månaderna. Kollade lite statistik nu och runt 10-20k sidvisningar är det dagligen, så ändå en del. Det stora problemet med Fuska är dat
  1 poäng
 3. Arbetet med en liten uppdatering av WASD RTS har gått framåt och förhoppningsvis så blir arbetet klart till slutet av månaden.
  1 poäng
 4. Bäst rykte på fuska.se genom tiderna: Känner att jag äntligen har vunnit. Nu kan jag göra något annat. Väldigt synd att Tha Imbaz har försvunnit dock. Hur ska jag nu veta vilken dag i veckan det är?
  1 poäng
 5. Hittade buggen! Tack för felsökningen
  1 poäng
 6. Snyggt gjort! Inget märkvärdigt, men verkar som ikoner för reaktioner inte funkar helt i det personliga flödet: Blir bara en vit box med caption "Tacksam".
  1 poäng
 7. Hej! Någon som sett WASD's nya spel? Verkar rätt coolt och bra gjort. LÄNK: (Hittade spelet när jag var på hans kanal.)
  1 poäng
 8. Nu är även nästa sommar över och hjulen är spårlöst borta
  0 poäng
×
 • Skapa ny...