Hoppa till innehåll

Topplista

Populärt innehåll

Visar innehåll med det högsta rykte sedan 01/08/23 inom alla områden

  1. Du kan försöka besöka Apples officiella webbplats, Amazon, CDON eller Fyndiq för att köpa ett fodral till iPhone 14 Pro Max. Du kan köpa från länkarna i nedanstående butiker https://www.apple.com/se/shop/product/MPU73ZM/A/transparent-skal-med-magsafe-till-iphone-14-pro-max
    1 poäng
  2. Utifrån min egen erfarenhet rekommenderar jag HyperX Cloud Alpha. De är ett mångsidigt alternativ som lämpar sig väl för både spel och allmänt bruk. De har en bekväm passform, bra ljudkvalitet och en hållbar konstruktion. De har också en avtagbar mikrofon, vilket är en praktisk funktion för att växla mellan spel och annan användning. På det hela taget är HyperX Cloud Alpha ett solitt val som bör ge en liknande nivå av tillfredsställelse som du har upplevt med HyperX Cloud II.
    1 poäng
  3. När det gäller power banks som kan lagra en full laddning under lång tid kan du leta efter sådana som har en hög kapacitet i milliamperetimmar (mAh). Detta avgör hur mycket ström powerbanken kan lagra och därmed hur länge den kan ladda din enhet. En powerbank med en kapacitet på 20 000 mAh kommer till exempel i allmänhet att kunna ladda en telefon flera gånger innan den behöver laddas om. Du kan också hitta powerbankar som har en låg självurladdningshastighet som kan behålla laddningen i flera månader. Dessutom kan du leta efter power banks som har en USB-C-port, eftersom du då kan ladda nyare enheter som använder USB-C-kablar. Tänk på att när du letar efter en powerbank för camping kan du också tänka på powerbankens stryktålighet för att se till att den kan stå emot elementen i utomhusmiljön, samt storlek och vikt också. Du kan köpa powerbank för camping från soldfy, CDON, Fyndiq och många fler.
    1 poäng
Denna topplista är instäld enligt Stockholm / GMT+01:00
×
  • Skapa ny...