Hoppa till innehåll

Topplista

Populärt innehåll

Visar innehåll med det högsta rykte sedan 03/09/13 inom alla områden

  1. Jag känner att karmasystemet är skitbra. Numera vill jag göra inlägg som andra medlemmar uppskattar för det känns kul att få lite uppskattan från andra forumiter. Förut kanske man tyckte ett inlägg var jättekul eller smart men man kunde inte skriva det för det hade varit off topic. Nu kan man helt enkelt gilla det och på så sätt ge varandra små "winks". Bra gjort admin! =D
    12 poäng
  2. Här kommer en bild på min Setup:
    10 poäng
  3. Om du vill ha tjej så kan du ju för fan inte fråga vad hon vill se för film! Va lite dominant, visa vem som är mannen. Säger hon ifrån så klappa till henne. På med hårdporren och om du märker minsta lilla tecken på att hon inte gillar det så betyder det att hon vill göra som de gör på filmen. Detta kallas omvänd psykologi.
    9 poäng
  4. Inte nog med det, du är den förste som får en tillsägelse för spam. Ett till och du är ute från tävlingen ;)
    7 poäng
  5. Antivirus Result Update ESET-NOD32 probably a variant of Win32/Injector.Autoit.AFU 20140219 Fortinet W32/Zbot.ALG!tr 20140219 Malwarebytes Trojan.Agent.AI 20140219 Qihoo-360 Malware.QVM06.Gen 20140219 VIPRE Trojan.Win32.Generic.pak!cobra 20140219 Tråd låst...
    7 poäng
  6. För idag är det KG's födelsedag! Grattis KG på 7-årdagen! Idag minns vi dem som var med till det bittra slutet och som stod på rättvisans och coolhetens sida. Som i vått och torrt stod upp för medlemmarnas rättigheter och som dokumenterade Members liv, raidade samtliga versioner av crusadesage och utnyttjade säkerhetshål på fuska.nu. Vi som räknade upp till 1337 och tävlade i både unicorn attack och cargo bridge builder. Vi som tog stånd mot Oztown, besegrade Blue Ghost och bannade intech, garkan, daniz med flera bråkmakare. Vi som gifte både Dave37 med Joslol och WASD med Guggo och som gjorde 2007-2010 till Fuskas andra storhetstid. Det är dem vi idag hyllar över allt annat. Jag är stolt bröder över att ha varit med om detta spektakel. :) KGs slutgiltliga medlemmar, I salute you!
    6 poäng
  7. http://www.fuska.se/forum/topic/114854-best-of-member-2009/ Member 4ever Kenway du är ingen legend bara för att du trollade lite 2013. Alla trollar hela tiden. Inte ens jag är "legend" som har varit med sen näst intill forever och gjort både det ena och det andra.
    6 poäng
  8. Alla här på fuska kanske redan vet men för dom som inte vet så cirkulerar det videos på youtube om hur man får gta 5 på datorn jag vill bara varna alla så ingen går på det Gta 5 har inte kommit ut på pc än så alla videos på youtube där dom säger hur man får gta 5 på pc är fake det är troligtvis virus eller spionprogram som förstör datorn. Så vänta hellre tills pc versionen kommer i butik och köp det så slipper ni ha en icke fungerande dator med spionprogram och dylikt Med vänlig hälsning, jesper93
    6 poäng
  9. Måste återigen berömma dig admin för att du håller oss uppdaterade. Det är ashärligt att se vad som blir uppdaterat och att det blir det. Sidan känns mycket mera levande tack vare det.
    6 poäng
  10. Så frågan är om jag tror på saker som anses vara omöjliga? I så fall ja, antar jag. Jag är t.ex. av förståelsen att det är möjligt för människan att leva i ett egalitärt samhälle med stressnivåer och kriminalitet som är fruktansvärt mycket lägre än i dagens samhälle. Det dessutom utan att använda pengar eller någon form av byteshandel och skuldsättning.
    6 poäng
  11. admin fyller år! Stort grattis från oss medlemmar på Fuska.se!
    5 poäng
  12. jag önskar mig snälla barn
    5 poäng
  13. Någon som hört något? Hörde något på bussen om en helt ny design och att den skulle sjösättas under första veckan av December. Tydligen skulle forumet stängas ner någon/några dagar med innan det kommer tillbaka.
    5 poäng
  14. Nej, se reglerna. Låser denna och förslår att någon gör en ny tråd om så önskas och varför inte då göra en omvänd, dvs om de bästa legenderna?
    5 poäng
  15. Oki, de e så att min Disk C e helt full, men Disk D e tom, och jag har på något sätt lyckats fylla C:Disken, men kan inte diska för jag har ingen plats i Disken....HUR gör jag? Hjälp
    5 poäng
  16. Nej gör inte det. Jag vill inte veta vad WASD och Dave37 gör på sin fritid när de är ensamma. Är sjuk, så jag har mest legat i sängen. Igår också...
    5 poäng
  17. lilla jönsson ligan : kornflakes kuppen eller kanske monsters incs
    5 poäng
  18. Tandborstar 4-pack, 10kr http://www.dollarstore.se/sortiment/hygien.aspx
    5 poäng
  19. Du ljuger. Mojang svarar mycket snabbare på sin post. Gå och panta några burkar och köp ditt eget acc istället för att försöka scamma andras.
    5 poäng
  20. som request av DerpishCat
    5 poäng
  21. Håller helt med, hur ska man då kunna göra statusuppdatering på facebook?
    5 poäng
  22. Kom förbi här o ta en kopp saftsoppa!
    5 poäng
  23. När vi lanserade nya Fuska i början av Mars så nollställde vi vår "Flest aktiva användare"-räknare. Sedan dess så var vi ett rekord från 13 april 2013 på 384 samtidiga besökare. Som en liten kul grej så tänkte jag att vi skulle kunna försöka slå rekordet. Så planen blir att alla går in på sidan kl 21 nu på söndag, 19:e maj 2013. Så sprid gärna vidare och lägg in påminnelse i era kalendrar i mobiler/datorer etc så ni inte missar.
    5 poäng
  24. 3/10. Ser dig här ibland.
    5 poäng
  25. Själv spelar jag inte spel som innehåller får. Har en faslig fobi för får. Kan helt och hållet relatera till din situation.
    5 poäng
  26. Det här verkar mer övernaturligt med tanke på att jag inte kan se ditt inlägg.
    5 poäng
  27. ta inte illa upp men jag börjar tröttna på att du ska trycka ner Linux i halsen på alla som har något problem istället för att komma med en mer hjälpsam lösning som inte kräver en att ominstallera hela datorn. det räcker.
    5 poäng
  28. Om min dagliga kvot för gillade inlägg uppnås och jag återkallar ett gillatryck så återfås ej den spenderade gillningen och jag har således inte möjlighet att på nytt gilla ett annat inlägg. Ett annat lösningsförslag som jag tidigare nämnt i tråden skulle vara att öka antal inlägg man kan gilla per dag. Oftast räcker 5 till men ibland vill jag gilla mer. Kvällen är ung och det finns mycket kvar att gilla.
    5 poäng
  29. Ja, det är ganska krångligt med det för första gången. Det är lika lätt som att ladda in musik. Steg 1: Uppdatera till nyaste ITunes om det behövs. ( kan ta en liten stund att Installera ). Steg 2: Starta Itunes och gå till Musik saken som jag ringat in på bilden. Steg 3: Tryck där och då visas: Filmer osv.. då väljer du alternativet "Filmer". Steg 4: Du kommer hit. Då drar du filmen du vill ha dit. Obs' det måste vara vid formaten: MPEG-4 & Mp4 Filmen ska vara i. Annars händer det inget när man drar videon dit. Steg 5: Tryck där där jag har ringat in på bilden. Så du kan se information om din Apple enhet. Steg 6: Tryck på "Synkronisera" längst ned i högra hörnet. Så laddar den in videon i enheten. Sen är det klart gå in på videor och titta på videon du la in. // Hoppas denna guide hjälper.
    5 poäng
  30. Detta är den officiella WASD 3D (Pc)-tråden. Här kan du diskutera spelet i all allmänhet eller ställa frågor och/eller hjälpa andra.
    5 poäng
  31. De många olika vapen, fordon och prylar som finns tillgängliga för att anpassa min last gör varje spel annorlunda och engagerande, och kommandostrukturen i truppspel ger ett ännu djupare lager av strategi. Sammantaget är Battlefield 4 en otroligt givande upplevelse för mig. Spelar fortfarande ofta
    4 poäng
  32. 4 poäng
  33. Jag tycker admin är det största trollet! XDDD
    4 poäng
  34. fan jag försökte som WASD menade och korka flög iväg :cool: det landa på katten :cool: nu mera är han känd som kattchup hahhaha
    4 poäng
  35. 4 poäng
  36. Jag har fortfarande inte lärt mig.
    4 poäng
  37. Att mångkultur skulle vara något genuint bra förstår jag inte. Om det finns en massa olika kulturer som på olika sätt försämrar människors levnadsvillkor så ser jag inte varför det skulle vara bra? Olika kulturer riskerar för det mesta i dagsläget att skapa vi-och-dem-mentaliteter vilket brukar leda till otrevliga sammandrabbningar. Jag har en väldigt bred syn på kultur och anser att samhällsklasser och intresseområden också kan ses som olika kulturer. T.ex. jag skulle kunna säga att två lika gamla män från medelklassfamiljer i samma stad men där den ena brinner ensidigt för naturvetenskap och den andra brinner ensidigt för samhällsvetenskap tillhör olika kulturer. Visst det finns inte bara ett sätt att vara "bra" på, vi kan ha mångkultur. På samma sätt som vi kan ha många kulturer som gör livet sämre för människor kan vi ha många kulturer som gör livet bättre för människor. Jag tror att om vi som art ska kunna fungera tillsammans måste vi ha några värderingar lika, förutom dem ser jag inget problem till varför vi skulle kunna ha mångkultur. Religion av alla dess former är dumt och farligt. Jag ser mycket hellre en skola/sjukhus/åker etc än en religiös byggnad på vilken plats som helst.
    4 poäng
  38. 4 poäng
  39. När man håller på att dö och man inte har tillgång till mobil.
    4 poäng
  40. Varmt välkommen till forumet Kamrat Vladislav, jag hoppas åh Era vägnar att ni ska få en mycket trevlig uppehälle här tillsammans med oss andra mer eller mindre mediokra medlemmar. Jag ser att ditt predikament är av stor vikt. Det verkar obestridligen så att du onekligen ytterst olyckligt och otursamt har råkat ut för det som i Sverige omisskänneligt identifieras som surströmming. Dess lukt är vida känd för att vara allvarligt adhererande till en uppsjö av textiler och texilliknande material. Om det nu är så illa som du nu beskriver så ser jag bara en och endast en möjlig lösning på Edert trångmål: Släng huset.
    4 poäng
  41. Jag svarade för att WASD visste inte svaret på hälften av frågorna, det var för hans skull.
    4 poäng
  42. Jo, det svänger för mycket. "ba dum, tss"
    4 poäng
  43. Som du, bäste TetrisMaster, nu kan åskåda förfaller det sig på sådant vis att jag själv och de två förnämliga herrarna WASD och Guggo, vilka alla erkänt intresse för din kreativitet och lust att tillföra kontext och substans, sedermera nått konsensus om ert debacle i det sistnämnda till följd av frågeställningens inkonsistens. Därav erfordrar jag er att betänka en omformulering av det ursprungliga meddelandet om ni så önskar en fortlöpning av detta meningsutbyte.
    4 poäng
  44. "Pokern är avsedd för dig som är 18 år eller äldre." Då är det typ jag mot Draghon och Admin då!
    4 poäng
Denna topplista är instäld enligt Stockholm / GMT+02:00
×
  • Skapa ny...