Hoppa till innehåll

Dave37

Medlem
  • Antal innehåll

    6910
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    207

Allt publicerat av Dave37

  1. Du borde kolla in KhanAcademy's guider i JavaScript programmering. Jag tror du kommer ha större framgång med ditt "spel" om du inte försöker skriva det i HTML, ett mark-up språk. https://www.khanacademy.org/computing/computer-programming
  2. Jag tror det bästa är att börja med att ta kontakt med artisten/upphovsrättsinnehavaren i fråga och sen ta det från där.
  3. Och karameller, alla småflickor gillar karameller.
  4. Vet inte om jag är beredd att gå så långt men jag kommer definitivt vara här om hen mår sämre. Använde du kommandotolken då eller? Nyfiken på hur det där fungerar.
  5. Dave37

    Droger

    Jag känner stora sympatier för din position FixedDragon13. Jag kan också känna ett obotligt hat och uppbolmande ilska när andra personer tar droger eller snackar om droger, för jag tänker att det är droger som jag kunde tagit i stället, eller diskussioner som jag kunde fört om droger. Bara det att du postar i denna tråden får en eld inom mig att börja sjuda, fast jag samtidigt känner igen mig i din beskrivning.
  6. Vad bra att det blev bättre. Fast det hade varit bättre om det blev bra. Håll oss uppdaterade så att vi vet hur det går!
  7. Sist jag kollade så var LimeWire populärt och stabilt, kan rekommendera.
  8. Ett mycket bra tips, jag tackar för detta välinformerade tillägget i teknikdebatten.
  9. Kollade in frågasporterna och när jag går till den 'tabben' så står det att jag inte är inloggar längre. Sen om jag går tillbaka till forumet så är jag inloggad. Vafalls? En annan relaterad undran: Kan man se sina egna frågesporter samlade någonstans? Kollade på profilen men lyckades inte hitta något där.
  10. Ok, och vad krävs för att gå upp i rank? Vad är de olika nivåerna?
  11. Hej, ser att "Ranker" har dykt upp. Är nyfiken på vad det är och hur det funkar. Någon som vet?
  12. Jag är mållös, här kommer man och ska dra ett skämt, och så dyker en tjomme upp och seriöst ber OP att "programmera om" datorn. Vadå programmera om!?
  13. Hipp hipp hurra för admin! Denna forumens gigant, denna outröttlige regelryttarnas och webbsideutvecklarnas mästare! I decennier har han kämpat mot trolls, puckade pubertetsbarn, dataintrång och FJSKFJSKGJES's många meningslösa "Årets forumit"-trådar! Denna innovatörens excellens, som har introducerat sådana banbrytande teknologiska genombrott som "Gruppforum", "Extralänk", "FuskaMynt", "Gummihjul", "Frågesporter", "Flest-aktiva-på-sidan-samtidigt-Tävlingar". Jag kan säga det med stolthet, att jag aldrig tidigare skådat en sådan herkulisk berg av en man äta chokladhjärtan med sådan befattning och beslutsamhet. Idag ställer vi oss rakryggade i honnör för vår allas hjälte, våran ärade och högt värdiga admin, herr Crona! Hurra!
  14. För att citera en gammal legend på den här sidan: "Du får nog omprogrammera hela datorn."
  15. Dave37

    Wasd Rts

    Jag ser mycket fram emot nästa uppdatering. Jag uppskattade den senaste.
  16. Wow, den här åldrades inte väl.
  17. Dave37

    Val

    Jag hoppas L och C kan krascha riktigt hårt inför nästa val. Det har skämt bort sig rejält i den här krissituationen.
  18. Dave37

    På Semester!

    Jag håller med WASD.
  19. Jag känner att du ställer upp lite av ett falskt dilemma här. Men visst, jag kan spela med. Samsung.
×
  • Skapa ny...