Hoppa till innehåll

Lillskiten2

Medlem
  • Antal innehåll

    78
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Lillskiten2

  1. Hej jag har precis laddat ner CCleaner o tänkte rensa på local disc c. men när jag går in i verktyg o säkerhets rensning o väljer disc c o klickar på rensa så kan jag välja mellan att

     

    Rensa enbart ledigt utrymme

     

    Rensa hela enheten ( all data kommer tas bort)

     

    så vilket av dom ska jag välja vill ha bort så mycket skit som möjligt tacksam för hjälp

  2. Allt började idag i skolan när vi hade matte på schemat. Plötsligt säger min elevassistent att hon vill prata med mig o jag går med. Hon började med att berätta att min musik lärare var lite lessen över att jag inte vågade sjunga eftersom han min elev assistent min mamma 2 elever i skolan o alla ledarna på lägret jag åker till tycker att jag har en otrolig sångröst o har talang för att sjunga. alla dom vill värkligen jag ska uppträda i skolan. så idag frågade då min elevassistent är du rädd för att göra bort dig / göra fel jag svarade ärligt ja. O då sa hon att alla gör fel nångång även eleverna i skolan jag går i gör det. Jag höll såklart med. men jag talade inte om att jag hade scenskräck. hon frågade vänligt om jag ville att hon skulle vara med i musiken och titta på o push mig men jag svarade nej. Idag pratade jag med min mamma om det o hon sa att när du säger nej det kommer nog aldrig hända så är det nej då är det liksom som om du har bestämt dig o då kan du inte ändra dig. o då blev jag fundersam har tänkt hela dagen på detta. så hur ska jag komma över min scenskräck o göra min musiklärare glad igen o visa att jag kan? mvh Lillskiten2 :unsure:

     

    Mod får gjärna flytta om jag lagt tråden fel

  3. hej här kommer den senaste informationen om black and white 2

    spelet utspelar sig 2 år efter det första och stor del av unova har täckts av is. Bianca är medhjälpare till den nya profesorn i spelet. Cheren är spelets första gym ledaren i spelet spelet kommer släppas till nintendo ds.

    POKEWODD en av nyheterna i detta spel är pokewodd där får man göra egna filmer. POKEMON WORLD TOURMENT detta är en turnering där man får kämpa mot gamla gym ledare och gamla champions t´ex brock´misty´chili och alder

    NYA GYM LEDARE

    det kommer att finnas åtta gym i detta spel

    men bara några har avslöjats

    GYM

    cheren normal typ elesa elektrick typ

    homicka gift typ skyla flygande typ

    shizui vatten typ

    dessutom kommer n och team plasma återvända i detta spel

    Seriöst Detta är inte black and White du snackar om låter som typ pokemon o sen när släpptes black and white till nintendo ds :lol:
  4. Hej jag är behov av hjälp. Jag vet nämligen inte hur man spelar Liars Dice på Red Dead Redemption har försökt att få achivmenten No dice ett antal gånger utan att lyckas. Det enda jag vet om spelet är att man kan Raising the bid Calling a bluff och Declaring a Bid Spot-On. Resten fattar jag inte nån som kan förklara vad spelet går ut på o hur man spelar mvh lillskiten2 :unsure:

×
  • Skapa ny...