Hoppa till innehåll

sebzeek

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av sebzeek

  1. Här står det hur man gör det på USB http://www.irongeek.com/i.php?page=securit...n-boot-from-usb

    Fattar inte jag har lagt över filerna på usb minnet men när jag sätter in det i datorn så går jag till boot menyn och väljer mitt us minne men det står bara ta ut usb minnet och sätt in det igen och tryck vilken knapp typ hur ska man göra fattar inte ett skit om vad som står det står på engelska och suger på det

     

    Det är inte en keylogger du menar då TS?
    typ
  2. Du måste ha flera partitioner och hårddiskar. Sen är det bara att köra i en XP skiva och välja att du vill installera den på den tomma partitionen. Jag kör Linux och XP på det här sättet och det funkar felfritt. När jag startar datorn väljer jag vilket OS jag vill använda.

    Okej men

     

    hur skaffar jag en till partion ?

  3. Det är någorlunda avancerade grejjer. Vad ska du använda det till?

    Jag hittade en dator på väg hem från skolan på vägen Så jag kan inte komma in på den det är lösenord
  4. Hej kan nån lä'ra mig hur man Hackar en dators lösenord med ett usb minne jag vill kunna

    stoppa in den i datorn så hackar den sig in nån som kan? tacksam för svar

  5. Hej allesammans Besök min Hemsida Det är en clan hemsida om css och om mitt youtube account där jag gör css videor och tutorial besök den med www.youtube.com/cssvideosandtutorial subscriba på det!

     

    På hemsidan kommer jag ha Information om Team aze asså clanen och Alla mina downloads links från mina tutorials kommer ligga där och en massa annat!

     

     

  6. hej jag ska skapa en css server nån som kan berräta hur? jag har hör att man måste öppna portar i routern har inte en aning hur man gör det!? ochså har jag hört om nåt som heter port forwarding? har inte en aning hur man gör sånt kan nån berrä'ta hur jag har en thomson tg789un

  7. Hej jag vill lära mig hur man hackar sig in på nån annans dator hört att det finns nåt som heter trojan kan nån hjälpa mig ska hacka mig in på min kompis dator Jag är nybörjare på det här så förklara så jag förstår tack!

×
  • Skapa ny...