Hoppa till innehåll

xpliT

Medlem
  • Antal innehåll

    2767
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av xpliT

  1. Likadant är det på CoD.

    Även fast alla säger att BF är ett "teamwork spel" så samarbetar då ingen för 5 öre (så har det varit för mig i alla fall), om man nu inte spelar med kompisar och faktiskt försöker samarbeta.

    Du tror inte att "alla" s'ger så för att man måste samarbeta för att vinna då? /facepalm
  2. Antyder inte att alla som röstar på BF3 är grafikhoror, men tyvärr är de flesta det. Att de dömer spelen efter dess grafik, och inte hur själva spelet är.

    Vad är det för fel att tycka om grafik? De flesta dömer filmer efter dess effekter eller bilar efter deras design. F.ö så ser MW3 ut som ett mappack för 600 spänn.
  3.  

    Jag tycker att dom inte borde fixa det

    Varför inte?

     

    Finns inget att fixa. Sätter min högra arm på att det visst kom zombies i hans "favorit fönster" men att han inte märkte det bara. Problemet med att alla hans vapen skulle vara "buggade" beror på att han är dålig. Har själv aldrig haft problem med att det hackar i Combat Training och Treyarch kan inte gå in med en hotfix för varje enskild konsol.
  4. När jag spelade för några dagar sen på FIVE (zombies) så var mitt favoritfönster buggat. Runda efter runda kom det aldrig några zombies där, man blir riktigt arg. Sen så när jag spelar Sticks and stones (wager match) så är min ballistic knife, min vanliga kniv och min tomahawk buggad. Och när jag spelar combat training med min kusin så ska allt hacka. Treyarch och PSN borde fixa detta. Vad tycker ni?

    Jag tycker att dom inte borde fixa det
  5. Gillade du Mw2 väldigt mycket, köp Black Ops. Gillade du dom tidigare Halo spelen väldigt mycket, köp Halo Reach.

     

    Jag säger skit i dom och köp Dead Rising 2.

    Dock så liknar BO inte MW2 alls eftersom Treyarch verkligen försöker ha ett balanserat spel med så lite buggar i som möjligt. Till skillnad från Infinity Ward (som gjorde MW2).

     

    Halo: Reach fick pris för årets multiplayer i Spike Video Games Awards och har en kampanj som är mycket bättre än BO's, även om BO's är den bästa i Call of Duty serien.

  6. Det är egentligen lag på att man inte får köpa något med mer än 2,25% alkohol i om man är under 18år. Men affärerna gör dock inget fel då de själva kan välja lite vem de vill sälja till. Dock inte om köparen är svart, då är det rasism såklart.

    Hahah, behövs en "gilla" knapp på det här forumet.
×
  • Skapa ny...