Hoppa till innehåll

SarahDessi

Medlem
  • Antal innehåll

    55
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av SarahDessi

  1. Oki, de e så att min Disk C: OS e helt full, men Disk D e tom, och jag har på något sätt lyckats instalera CSS på C:Disken, men steam kan inte ladda ner spelen för jag har ingen plats på Disken....HUR gör jag? Hjälp :(

  2. Är inte steamworkshop ett ställe där man kan ladda upp och ner mods till spel?

     

    I så fall kan ju dom som gör modsen förstöra. Eftersom jag gör mods till vissa spel så vet jag hur lätt det är att förstöra tex när man laddar spelet, och eller förstöra omgivningen. 

     

    bli av med det är det ju bara att ta bort modet från spelmappen.

    Asså, kan spela, men int med modsen på :(

  3. Oki, jag laddade ner lite skins och vapen till Left 4 Dead 2 via Steam WOrkshop och de funkade å spela igår, dom laddade ner ganska fort och så. Sen Idag när jag skulle spela lite nu på morgonen hade alla grejjer försvunnit och nu står den bara och laddar :/ Trodde den laddade ner dom igår och att dom skulle vara där, varför e de så? Snälla hjälp

  4. En dator består av olika delar som arbetar med olika saker, precis som att olika delar av människans hjärna är specialiserad på olika saker. Processorn är den del av datorn som beräknar programinstruktioner. T.ex. i sims om din sim kommer hem från jobbet och ska få lön, så är det processorn som räknar ut hur mycket lön din sims ska få och lägger till den summan till hur mycket pengar du har.

     

    Hänger du med? Och om inte, vad är det du inte förstår?

    Jag börjar fatta lite, men jag e ganska seg :(

  5. Din processor är uppdelad i olika delar, det kallas kärnor eller "cores" på engelska.

    Vad e en proccesor? :/ Asså, jag e helt blåst när de gäller datorer.

  6. Alltså. Din processor är uppdelad i olika delar, det kallas kärnor eller "cores" på engelska. Väldigt enkelt kan man säga att det är (i ditt fall) 4 processorer som tillsammans utgör hela processorn. Varje kärna har i ditt fall arbetskraften 1.9 GHz. Det innebär att din dator skickar 1 900 000 000 000 elektriska pulser (klock) genom varje kärna varje sekund. Det som alla pratar om här är vad som händer under en sådan puls. Alltså, det spelar inte bara roll om hur många kärnor du har eller hur snabb varje kärna är, det spelar också roll vad som görs på en klock. Om processorn lyckats utföra en beräkning varje klock eller om det tar fler klockningar påverkar också hur snabb processorn är.

     

    Därför, om man vill veta hur bra ens processor verkligen är får man titta på "benchmarks", alltså tester där man har sett hur processorn klarar olika typer och grader av stress.

     

    Med en snabb gissning skulle jag säga att den processorn är på gränsen för att klara Sims 3. Den borde klara det, men inte med särskilt bra inställningar. Vad är det för dator du har köpt? =/

    Asså, den maxar sims 3 utan problem.

    De e en Asus N56D

    De jag vet är att RAM är på 8 GB och grafikkortet på 2 GB.

    Så Sims 3 e inga problem, jag ska köpa crysis för att prova det oxxå, se om den klarar av de

  7. Oki, jag har köpt en ny dator, och en kompis till mig undrade hur många "cores" den hade, jag fattade int och då skrattade han bara.

     

    Så ja, vad e "cores" för nått, och hur vet man hur många man har?

  8. Ja du får ett fett PM som säger "DIN VARNINGSNIVÅ ÄR ÖKAD!!! DU KAN NU INTE SKRIVA PÅ FORUMET PÅ EN MÅNAD, MOHAHAHAHAHA!!!" och sen en länk till inlägget där du försökte vara rolig men någon surmupp tog åt sig och anmälde det för spam och sen en trevlig länk till fuskas regler.

    I seeee, tack :)

  9. Vi hänvisar alltid till vilken regel som brutits mot när vi delar ut varningar.

     

    Finns det inte en konkret regel handlar det oftast om oacceptabelt beteende, som admin eller moderatorer anser förtjänar en varning.

     

    Om någon känner att man fått en oförtjänt varning, kan ni kontakta den moderatorn för en diskussion.

    okiii :) Så man vet typ om man blir varnad?

  10. Ja alltså det beror ju på om du

    1. Vill ha en dator som specifik klarar vissa saker (t.ex. Sims 3 på höga inställningar och Minecraft)

    2. En dator som generellt klarar de flesta spel på höga inställningar eller liknande

    3. Det bästa du kan få för 10k :-

     

    E ju innne på att kunna spela de flesta spel, men helst sims 3 och Minecraft :D

     

    Finns den på media markt? Nu låter jag lite som Ove Sundberg, men vill helst int lägga för mycket på den, sa 10.000:-, men de e bara om de e de jag måste lägga

    Men tack för tipset, sparar länken :D

×
  • Skapa ny...