Hoppa till innehåll

sgarr

Medlem
  • Antal innehåll

    21
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av sgarr

  1. De är dessvärre trasiga sedan länge tillbaka. Dem som är med i en grupp nu kan inte gå ur och dem som inte är med kan inte gå med. Gruppägarna och gruppmoderatorerna kan fortfarande sköta sina gruppforum (förkortas ofta gf) men de kan inte konfigurera själva gruppen. Alltså, dem kan fortfarande ta bort och flytta runt inlägg och redigera andra medlemmar inlägg och sånt i grupperna men de kan inte lägga till folk, skriva en presentation, lägga till nya moderatorer, göra gruppikoner och allt sånt annat coolt som man kunde innan.

     

    Grupperna är det bästa på hela sidan då de är lite mer avslappnade än det publika forumet. Det har funnits massor av gruppforum genom tiderna, där kanske de kändaste och populära är Oztown, Kattgruppen och IMBA. Oztown är inne på sin sjätte upplaga nu men såvitt jag vet har de bara en aktiv medlem. Kattgruppen försvann 2010 efter ett datorintrång som gruppen felaktigt anklagades för. IMBA är inne på sin nionde/tionde upplaga och skrivs i dagligen.

     

    Säg till om du vill veta något mer om grupperna. Jag har själv varit här sen urminnes tider och har många sköna historier att berätta när det kommer till grupperna. :)

    Okej, tack för informationen!

     

    Kanske de kan fixa detta till nya Fuska som kommer på Onsdag?

  2. Tycker att hemsidan har en väldigt snygg layout men snabblänkarna borde flyttas. Istället för snabblänkarna kan man väl sätta dit några fler artiklar eller ett flöde för forumet. Loggan ser enligt mig inte bra ut men det är klart att när man inte har ett officiellt namn att det är svårt att göra en logga. Ett tips till loggan är att ta bort skuggningen och göra den mer platt. Annars ser sidan riktigt bra ut och lycka till!

  3. Jag brukar nästan aldrig byta telefoner, men det händer då och då. Jag får hålla med Admin (Även många andra) att telefon utvecklingen har stannat. Jag vill gärna att Samsung projekt YOUM ska få fram en prototyp (Väldigt flexibla skärmar) men det kommer nog dröja ett tag.

     

    Jag har kikat lite på Nexus 5 men tror inte det blir någon ny telefon. Kommer självklart att fortsätta hålla mig till Android då jag tycker att Android är mer öppet än andra OS.

  4. Vet någon här på forumet om någon sida där man kan köpa billiga pc-spel? Vet bara om fast2play men skulle gärna vilja ha mer att välja mellan. Tacksam för snabbt svar.

×
  • Skapa ny...