Hoppa till innehåll

Link1

Medlem
  • Antal innehåll

    596
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Link1

  1. Nice! är nämligen en polare som är ute efter att köpa sin första dator! givetvis är det inget problem att sätta ihop allt själv, han ville dock bara att dom skulle göra det ifall något skulle inträffa, tack för tipset med färdiga datorer föresten, inte tänkt på det så mkt, får kolla mer på det, men tipsa på mer set!

     

    tack för snabba svar guys!

  2. Tjenare, undrar om någon kan hjälpa mig att plocka ihop en dator för ca 7-8k, det ska vara med ssd helst, inget OS det fixar jag själv, gärna trådlöst tangentbord och mus också, och eller en skärm,

    Datorn ska gärna klara bf3 på bra grafik osv,

     

    tack på förhand :)

  3. Tjenare.. varje gång jag startar datorn så får jag en bluescreen. Jag har inga virus och har inte gjort något med datorn. det finns inget dam i datorn heller och inget blir överhettat. jag får följande felkoder: 0x00000001, 0x8981b008,0x00d03000,0x00000374. Jag har inte installerat någon ny mjukvara eller hårdvara, sitter nu i felsäkert läge och då funkar allt. har googlat men kommer inte fram till något..

     

    Mvh: link1

  4. wow... ni är nog dom seriöst tråkigaste personerna jag vet -.- och det är inte coolt o ha en blogg?.. vafan har du fått de ifrån... det är kul o ha en blogg så att ens vänner kan läsa o se vad man gör.

    Snälla alltså vad är ditt problem? tycker du verkar vara en aning impulsiv? finns natuligtvis en diagnos på det, det vet nog såväl du som jag vad det är, så lugna ner dig. Och inlägget där du skrev att du kolla någons IP och la ut nummer osv. (nu så stämmde ju inte din info men endå) Väldigt onödigt att lägga ner sig så för någon kommentar man ogillar. nu har jag inte vart in på din blogg och tittat och tänker förmodligen inte göra det heller. Men om någon ger dig kritik angånde layout osv och du tar det hårt, Varför ens skaffa blogg och tro att ingen kommer kritisera?

     

    Skulle kunna skriva mycket mer men orkar inte lägga ner mig så mycket på en liten kille med kepsen på sne och knappt fått skägg på hakan.

     

    Mvh Link1

     

    Over and out

  5. hahaha xD asså kom igen, jag ska snart skaffa en blogg-design så de ä lungt :P och ja.... reklam.... hahaha xD jag skaffade bloggen igår för helvete, lugna er nu xD

     

    men tack för att ni kollade på den :D även om ni inte gillade den.... men tänk fan på vad jag skriver istället! och som sagt, Blogg-design kommer snart !!! :D och en grej till, min fuska.se profil är asgammal så jag gillar INTE pokemon nu O.o

     

    Lugn nu så inte alla smileys i världen tar slut... sen va det ju det här med svordomar

  6. DVI och HDMI är båda digitala, så det är bullshit. Bara när det gäller analogt behöver du bry dig om dyrare kablar, guldpläteringar etc.

    så det du säger är alltså att tex Hdmi kablar för 500-600kr är lika bra som en för tex 70kr som den jag kollar på? :)

  7. hmm.. det där grafikkortet blir nog jätte bra :) använder ljudkort för 5.1. så hdmi är igentligen inte ''nödvändigt'' enda anledningen är att jag hittar inga billiga Dvi->hdmi på 4-5m. Den sladden jag tittar på jusst nu kostar under 100a lappen inkl frakt :)

     

    Edit: btw ger inte HDMI->HDMI lite bättre bildkvalitet i jämförelse med Dvi-Hdmi.. ? eller är det bara ''bullshit'' så att säga? :)

  8. Tjenare. söker ett nytt grafikkort då mitt nuvarande är ett Nvidia GeForce 8500gt. Använder min tv som andra monitor och därefter vill jag ha HDMI utgång. prisklass 1500kr :)

  9. en app som jag gillar extremt mycket är ''Soundhound''.. Där du startar programet och sedan ''lyssnar'' appen på en låt tex.. och känner igen den så du får fram artistnamn och album.. du får även massa länkar till tex Youtube för att lyssna eller iTunes för att köpa osv.. finns som gratisversion och betalversion tror den kostar 7kr.

     

     

     

    Undrar hur många som gick in på installous nu ;)

  10. att du har köpt dom ska inte ha någon betydelse.. Du får gå in och ändra så att låtarna inte har samma artistnamn osv.. väldigt svårt i början men sitter man med det en stund så förstår man :) sen så kan du ju även lägga till eget ''album cover'' om du tex har ett album med massa blandat :)

×
  • Skapa ny...