Hoppa till innehåll

chickwheels

Medlem
  • Antal innehåll

    3
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

chickwheels's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. JAG undrar också hur man moddar för att spela vissa spel. köpte 12 spel på tradera och INGET av dem fungerar på mitt nintendo. killen jag klöpte av sa at jag skulle modda. hur i hellskotta gör man ? Min kille sa by the way att han skulle tvätta mina spel. med T-Sprit. fungerar väl likadant som parfymen fast UTAN OLJA.. parfym inehåller olja. olja löser ju upp allt som är gjort av/med olja. alltså plast. e inte kretts korten gjorda av plast ?? och det e ju ett kretts kort som "sticker ut ur spelet".. det ni snackar om att tvätta. har inte testat t-sprit då jag e lite feg.. :) någon som vågar ? Mvh Paulina
  2. nä.. inte just det.. men gta 3 har jag :) gt3 och silent hill2.. silen hill klarade jag för första gången i går.. :medieval:
  3. Jag e tjej, är 25 år gammal och sitter just nu och spelar silent hill 2 som bäst.. men var i helskotta hittar man fina fusk till det ? har klantan mig och sparat lite för snabbt så nu står jag nästan helt utan liv precis innan en "boss".. HJÄLP MIG !!! :medieval:
×
  • Skapa ny...