Hoppa till innehåll

CiR3

Medlem
  • Antal innehåll

    1020
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av CiR3

  1. Nu är det så att jag är brutal n00b på photoshop. så om någon av er skulle ha lusten och orken att fixa loggan åt mig skulle det var väldigt sjysst. jag bifogar den här om någon skulle ha lust att fixa till den.

    post-1377-1154513625_thumb.gif

  2. Kan cykla hur långt jag vill

    kan hoppa upp för 2 lastpallar och droppa ner för 6

     

    med ett hjul???!

    lol det är bara töntar som gör sånt från stenåldern

     

    j*vlar va tuff du var där

    det är ju inte alls nördigt att kör Cs då ? (sarkasm)

  3. Måste hålla med... Ni är då riktiga fjantar. Ni beeter er precis som de personer ni inte gillar ska säga att de bara growlar i örat på en.

    Att ni också bara tar James Blunt som ett exempel. Beatles, Carola, Abba m.m. Säg inte att ni tycker att de suger också? Ni borde, som NesseN säger, jämföra musiken men inte att börja slänga skit om det.

     

    Ämnet du skrev verkar du ha gjort i ren depression bara för att andra inte respekterar din sorts musik? Jag gillar all sorts musik som jag tycker håller bra takt och har en fin truddelutt i musiken.

    Opeth är väl nog de enda jag har hört men de är alltför sköna med sin musik. Även andra hårdrocksband. Gospel? Vem gillar inte det? Jazz. Så tänk innan du skriver något alls som har att kränka andras musiksmaker. ;)

     

    Wtf ? vem har sagt att Opeth är talanglösa musiker ? :huh:

    Opeth äger ju James Blunt & Co. flera gånger om

  4. Jag förstår inte hur människor kan gilla denna extremt tråkiga, fejkade och dåliga genré. Vi kan ta James blunt t.ex. Förstår verkligen inte hur han har kunnat blivit känd, han med sin gnälliga röst som får hjärnan att försöka fly från smärtan som uppstår när man hör honom. Sen att deras låtar är så jäkla fejk (de flesta iaf). Snälla hur svårt kan det vara att göra en låt då. Då kan till och med jag med noll kontroll på rösten bli känd. Det ända jag behöver göra är att spela in min sång på en dator sen fejka som f*n, lägga till en enformig melodi i bakgrunden så att låtarna riktigt fastnar i skallen.

    Tacka vet jag riktiga band som spelar sina instrument själva och har en melodi som inte upprepar sig så mycket.

    Diskutera vad ni tycker om pop.

     

    Tips på band:

    Opeth (gillar ni inte dom här är ni konstiga)

    In flames

    Dark tranquillity

    Dimension Zero

    Kan lägga till fler band senare

     

    PS. Vill inte ha några fjollor som skriver "dom skriker ju bara i death metal" Ni vet ingenting om growl så säg ingenting.

     

    Håller med dig tillfullo, kan även tipsa om några andra band ;)

     

    Cannibal Corpse

    Morbid Angel

    Deicide

    Disgorge

     

    med mera

×
  • Skapa ny...