Hoppa till innehåll

KalphiteQ

Medlem
  • Antal innehåll

    2066
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av KalphiteQ

  1. Betalar för 8/1 Mbps och får ut strax under det. Det jobbiga är att telestationen är ca 500m geografiskt sätt ifrån bostaden. Det betyder egentligen att de har lyckats dra 4km kabel eller så på den sträckan. Jadu, bygg ut fibernätet säger jag.

  2. Surround är i det stora endast ett försäljningsknep, alltså skillnaden i det praktiska emellan ett surround och ett icke-surround är hårfin. Detta vet jag av egen erfarenhet av headset.

     

    Av den enkla anledningen att jag hellre har ett headset som sitter bekvämt och med helt okej ljud än ett tungt, jobbigt med väldigt bra ljud. Ni kanske förstod att jag använder ett Siberia V2. När jag vill ha en bra ljudupplevelse så använder jag hellre trotjänaren Z-5500.

     

  3. Skyll inte på sidan. I systeminformation och i SIW så står det att mitt grafikkort har 2048 mb när det endast har 512.

    Hade sidan vart så smart som många verkar tro att den är så skulle den vetat att ett GT 220 har 1GB (alt 512MB) minne.
  4. 1. Jag dricker nån gång i månaden och vid högtider.

    2. Nej, kan inte se varför jag skulle bli det heller.

    3. Nej, då kan man lika gärna förbjuda 50% av allt som uppfunnits de senaste två seklerna då allt är potentiellt skadligt. Bilar, motorcyklar, flygplan, cigaretter, socker, hamburgare, datorspel. The list goes on.

    4. Alkohol "uppfinns" hela tiden i form av olika nya droger, det går att stoppa, men något så traditionellt som alkohol går inte att förbjuda. En anledning till det är att isåfall skulle smuggelspriten öka några tusen procent och regeringen skulle gråta för alla förlorade inkomster.

  5. DirectX11, så då kommer inte ens mitt Ati Radeon HD 4650 klara Battlefield 3? Asso jag har bara tänkt att pröva bf3, för jag tänker skaffa de till datorn. Men hur tror ni min dator i sign, kan klara Bf3? BBC2 startar inte ens vet inte varför.

    Inte ens? Ditt grafikkort är riktigt uselt, det är två generationer gammalt och var även på den tiden ett lågbudget kort.

    Självklart måste du köpa ett nytt. HD6850 kan vara något för dig.

  6. Men snorunge, förstår du inte att spel inte skulle sälja ett dyft om alla var simulatorer. Tänk dig COD där 9mm pistolen har exakt samma verkan som en .50 cal sniper. Obalanserat är bara förnamnet.

    Svara inte då jag verkligen mår illa av att försöka tyda så otroligt dålig stavning.

  7. Hade du läst vad som stod i canyourunit texten om grafikkortet så hade du förstått varför det inte får godkänt. "...are below minimum requirements"

    Jag skulle köpt en helt ny dator då det inte finns något vettigt att spara. OEM datorer har aldrig byggts för att i framtiden kunna uppgradera den själv. Nätagg, moderkort, minnen, allt är riktiga budgetprodukter.

  8. För 3k får du egentligen inte någon särskilt märkvärdig uppgradering. Men nån kan väl slänga ihop ett billigt mobo med minnen samt en Athlon X4 med ett grafikkort som täcker upp resten.

×
  • Skapa ny...