Hoppa till innehåll

Sinclair

Medlem
  • Antal innehåll

    1017
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Sinclair

  1. När jag spelar Sleeping Dogs till Playstation 3 är vissa objekt, som exempelvis byggnader och bilar, alldeles för flimriga på längre avstånd. Vad kan jag göra för att minska på detta? Jag har testat med att sänka och höja skärpan på TV:n, men det blir ingen märkbar skillnad.

  2. Marijuana orsakar tydligen betydligt mer allvarligare skador på kroppens celler och DNA. Tror dock inte att det är den enda anledningen till varför just den drogen är kriminaliserad i Sverige.

  3. Nej, men om Tobak inte anses att vara en drog, varför gör cannabis det?

    Forskare har väl dragit slutsatsen att cannabis påverkar kroppen på ett annat sätt.

  4. Tankade hem The Office (brittiska originalet, två säsonger + julspecial) och har kollat två avsnitt, det är fan sjukt kul. :D Så pinsamt så det finns inte.

    Tyvärr så är den svenska versionen så pinsamt dålig i jämförelse. Vi borde bli bättre på att hitta på något eget istället för att göra egna versioner av redan framgångsrika TV-serier och program.

  5. En av 2010 års största besvikelser var när Conan fick sparken från NBC. Jag tror att han sänder en ny show i en annan TV-kanal, men tyvärr så är den kanalen en ganska begränsad sådan. Hmm, det är inte många som kan mäta sig med Conan O´Brien när det gäller antal garv per minut.

  6. Inte för att vara otrevlig, men det är föga relevant. Om du har något lättare sätt att föreslå så säg det gärna. Sen har jag aldrig i det närmaste påstått att det skulle vara något "engångligg", jag har inte ens sagt att de ska/bör bedrivas älskog överhuvudtaget.

    Så man ska locka någon genom att säga att man vill knulla med den personen, eller? Annars kan nog ett seriöst snack vara en bra idé.

     

  7. Jag tror nog att GTA V och Max Payne utvecklas av olika team, så jag tror nog inget kommer ändras bara för det. Om nu inte rockstar vill släppa ut två spel samma månad eller något sånt då..

    Om nu spelet släpps i år så blir det nog till hösten, för Rockstar kommer inte att släppa två stycken trippel a-spel så pass nära varandra.

  8. Vad ska du göra med pensionärstiden? o:

     

    Har alltid undrat det, är det inte helvetiskt tråkigt att vara pensionär utan sysselsättning?

    Jag får väl börja med att använda fantasin.

×
  • Skapa ny...