Hoppa till innehåll

Stål Link

Medlem
  • Antal innehåll

    59
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Stål Link's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. nej. och jag har en tentacruel med gröna ögon i.. emrald tror jag det var.
  2. inte länge till :P sen behöver du diamond eller plantium rank men det är bäst med lucoario rank för du behöver bli kompis med lugia och zapdom och dom andra 2 fåglarna för att komma vidare
  3. altså man kan hitta mew i buried relik när man har musik box sen fins mew på en av våningarna (39-98) fast du kanse inte såg den och den kan transform men då borde du ha sett att det står "mew used transform" så det är inte så konstigt med att det står att du har mött den. fast det är som alla andra legendariska så att du behöver plantium rank eller daimond rank för att få den som medlem i teamet :student:
  4. hmm... komer inte i håg när han komer min kmpis fråga för några dar sen men kolla på serebii.net dom är rätt bra på det. :)
  5. står att dom setts igång 11:00 idag men det är över en timma sen. vet någon när?? :blink:
  6. när kom patchen?? är det TBC patchen??
  7. jag är rädd för det han säger att blizard har sakt det <_<
  8. samma här har också förhands bokat det :D men det Kanse fins ett minus min brorsa säger att det ska ta lika lång tid från lv1-60 som 60-70 och jag och min druid vill ha fly form :) och be höver lv 68 tar typ 6 månader eller mer från lv 45 :(
  9. du värkar ju ha WoW så när du startar och "reklam fönstret" kommer upp så kan du klick någon stans och se det nya talents träden på alla klasser och massa saker :student:
  10. jag vet men det är NÄSTAN menings löst :P
  11. OK om jag har fattat rätt så frågar han om rouge/mage/hunter :student: . jag tycker att han ska ta hunter dom är bra i BG och jag tycker dom är roliga med. och i BG ska man ha enginering eller alchemy tycker jag! och hunter äger rouge a ialla fall i lv 20+ jag körde min hunter i lv21 döda en 22 rouge typ 3-5 gånger :D och en taktik mot rouge (om du är hunter) bussa på pet när du ser den skjut poision pil så den inte kan göra sig osynlig sen hunters mark sen som en normal fiende men den altid måste ha posion på sig :student:
  12. ehm han kör den där 10 dagars "trailern" eller vad det heter som man får med du kan hjälpa honom men bara några dar och han kan bara lv till 20 kan inte byta osv.
  13. GALET! men jag kommer in :blink:
  14. nej det är nya "kåder" tyvär komer jag inte i håg dom:(
  15. hur i ...... ska jag fånga alla jag har 126 sen måste jag fånga regisarna på ruby och byta över till emerald (jag döda dom för jag orkade inte fånga dom). och alla mina kompisar be höver hjälpa mig att få alla. hatare det!!!!! :angry: nice nu måste jag ladda gameboyet också det här kommer ta 77863405 år och 2 dar exakt!!!!
×
  • Skapa ny...