Hoppa till innehåll

HAB

Medlem
  • Antal innehåll

    669
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av HAB

  1. Mitt lag på Sapphire! levlar för fullt på Pearl nu. Klarade precis Pokeligan ^^

    Swampert 100

    Ho-Oh 100

    Feraligatr 100

    Lanturn 100

    Xatu 100

    Kingra 100

     

    och sen bytar jag i bland med andra jag har i datan

    Raquaza 100

    Kyogre 100

    Tropius 100

    Latias 100

    Latois 100

    Pelipper 100

    Seviper 100

    Ninjask 100

    Lugia 100

     

    Ska byta över dem till Pearl. Betygsätt plx =D

  2. jag får inte fusken att funka med player -> i.

    när jag skriver det blir det istället player / och > knappen funkar inte alls.

    hur ska jag göra???? =S

  3. jag fick äntligen mitt wfc att funka men när jag går in i worldwide eller continentional så står det bara searching for opponents :zzz: och ibland kommer set en gul plupp som blinkar men den försvinner efter några sek. är det så för er ochså? ska man bara vänta eller har jag gjort nåt fel?? :(

  4. jaja jag har fixat allt nu och allt funkar perfekt :)

     

    1. Du måste för det första ha dem senaste Firmware inställningarna gå in på din routers sida och läs där. Det står om det mer i din router manual.

     

    2. Du måste godtjänna wi-fis portar 28910 29900 29901 29920. För att göra det går du in på din routers sida, Trycker på advanced och Virtual server och ändrar gör så att portarna godkänns där. Du skriver altså in portarna på private och public port skriver in din ip på private ip och fixar namn och sånt.

    manuelt. Gå på Kör-skriv cmd tryck enter och när du är inne så skriver du ipconfig /all för att få reda på dem inställningar du ska använda dig av.

     

    4. På din routers sida där går du på home och sedan på DHCP och kollar om din mac adress för ditt wi fi finns där om det finns

    3. Du får inte använda samma ip på dina wi fi inställningar och på din dator så det är bäst att göra dina wi fi inställningar där då behöver du inte göra nått om det inte finns där måste du skriva in den.

     

    5. testa gå in här kan du om det int funka --> Wi fi.com

     

    Jag säger det än en gång Kom ihåg att du inte får använda dig av samma ip på ditt wi fi som du har på din dator. tex din dator har 192.168.0.132 då får du inte ha samma inställning på den manuella inställning altså skrivit in samma ip adress. Om du är på din routers sida så ser du på Home-DHCP vad din router ska ha för ip adress. Skriv in den ip adressen på ditt wi fis manuella inställningar så kommer nog allt att funka.

     

    Detta jag skrivit kan funka för andra som vill ha wi fi och som då också har en Wireless router. Hoppas det funkar och lycka till mvh Tidus

     

    ehh jag fattar inte. :blink:

    jag har varit inne på wifi sidan men där står inget som jag hittar som förklarar vad som jag kan göra. jag tror det är en brandvägg som blockerar det.

    vad menar du med att jag ska inte ha samma IP adress på DS som jag har på datorn???

  5. jag har köpt mkds o h jag vill köra med wfc men när jag trycker test connect så säger den "Connetcted to acces point but unable to connect o server"

    Jag har en router och bredband och jag har skriit in IP och allt man ska skriva in. vad ska jag göra???

×
  • Skapa ny...