Hoppa till innehåll

F.E.A.R

Medlem
  • Antal innehåll

    57
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

F.E.A.R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. HEhe alla jag har en ny Tip här om hight PING...! Some time... fick man kick i Fav* sever för man har för mkt PING! man fick damn mad.gif NU kan du lura sever att du har lite PING! så gör du: skriv i console så här! cl_cmdrate +1000000 = gör att din ping bli 5! men det hjäp inte att det bli snabbare i sever! cl_cmdrate 10 = gör att din ping ser bli 20-50 rate 25000 = Gör att din ping gå ner! :cool:
  2. hmm vilken sidan kan jag hyra en Cs source sever?
  3. Hej Hur Fixa jag egen Clan sever Kan ni hjälpa mig jag vet inte hur man fixa en sever :( Plez skriva en exakt guide du kan!!!!
  4. Den 1 juli ändras som många redan vet upphovsrättslagen. Ändringen består i att även nedladdning av upphovsrättsskyddat material utan tillstånd blir olagligt. Tidigare var bara uppladdningen olaglig. Eftersom fildelning handlar om utbyte i bägge riktningar, särskilt om man använder nyare nätverk som *borttaget kan man egentligen inte påstå att några stora massor över en natt "blir kriminella". I så fall var de ju redan det, eftersom de laddade upp. De regler som nu börjar gälla även film och musik, har för övrigt omfattat spel och program i åratal, utan att dessa saker piratkopierats mindre. Fildelningsnätverken i sig blir naturligtvis inte heller olagliga. Man ska också komma ihåg att en stor del av materialet som utbyts där är sådant som inga upphovsmän kommer att jaga någon för. Men även om du tankar senaste filmen eller dataspelet, innebär lagen inte någon skillnad för dig i praktiken. Enligt polisen har man inte de resurser som krävs för att jaga rätt på Sveriges pirater. Så länge som småskalig piratkopiering inte ens i teorin kan ge fängelse, är dessutom fallen i praktiken inte möjliga att utreda eftersom det då blir olagligt att ta reda på vem som har ett visst IP-nummer. Och ännu vet ingen vad för slags bevis mot en fildelare som skulle hålla i svensk domstol. Enligt en undersökning som företaget Mediavision gjorde i vintras finns det i Sverige idag cirka 750 000 svenska piratkopierare. Däri ligger vår styrka! Så simma lugnt och tanka fett. Att oroa sig och sprida oro är att gå antipiraternas ärenden. Köp fler hårddiskar istället, lär alla du känner piratkopieringens ädla konst, gynna de kreatörer som släpper saker fritt och låt oss skratta åt all skrämselpropaganda! §1.3.
  5. F.E.A.R

    Point Of Existence

    HEJ Vill bara tipsa om denna MOD point of existence EN MOD Till BFV de har gjord det [GIGANTISKT STORA] Det e typ lika bra some BF2 Jag har lite Problem med BF2 Det e att min dator klara inte BF2 så bra SKIT LAG När jag spela i en bana som har många fordon........jag vill bara tipsa att ni måste Laddar ner POIN OF EXITENCE det e TYp som BF2....den här MOD http://www.pointofexistence.com/screenshots.php# Bästa MOd jag har sett mkt STOR :cool:
  6. F.E.A.R

    Cheats

    HAHA men tyvär har man inte fusk i CS:S och Cs man har HACK och man kan inte laddar ner from vanlig Fusk sidor......
  7. ÖHH kan något hjälp mig med GARRY MOD JAG FATTA INTE ETT SKIT KAN något hjälp mig jag vet inte hur man fixa en gubbe Att han ska står elle nåt sån HJÄLP
  8. Doh :blink: hur ska jag skriva till Valve via steampowered.com elle hmm men jag tro att det fins i 1.6 du de har Vip map där men bara en bana ???!!!DET E JU BARA EN VIP BANA DE HAR GJORD I VALVE!!!??? !!!!VAC ANTI CHEAT SYTEM SUGER!!!! Igår spelade jag i en SEVER I UK där de har VAC Det e ju F*a 5 som hackade i sever Admin kan inte kicka de....de har typ Anit kick elle nåt sån Doh....OCh de e ju i samma Clan F*ckin CHEATER DAMNNNNN ?????E det något som tänka att klaga på Valve????? DAMN CHETAER
  9. hej alla.... här kan ni prata om Cs TIp och sån även Cs hack.... CHEATER :angry: men först vill jag fråga er en sak! Vad har hänt med CS:S VIP MAP? det fins ju inget VIP map i cs:s nu.. :( har valve glöm Vip mod till Cs:s elle LOL....och jag undra också om valve bry sig om Cs1.6 nu elle har de glöm bort Cs1.6......men ändå har de kom på en ny spel som heter half-life2 aftermath som e ute 29 sep...jag tycker att halft-life 2deatmath e inte så Populär..... ?????VIP????? HEhe alla jag har en ny Tip här om hight PING...! Some time... fick man kick i Fav* sever för man har för mkt PING! man fick damn :angry: NU kan du lura sever att du har lite PING! så gör du: skriv i console så här! cl_cmdrate +1000000 = gör att din ping bli 5! men det hjäp inte att det bli snabbare i sever! cl_cmdrate 10 = gör att din ping ser bli 20-50 rate 25000 = Gör att din ping gå ner! :lol:
  10. lol myspys under festen men de andra som e i festen da?
  11. haha antipiratebyrå blev hack...en grupp hackara som kallar sig AUH attackerar Antipiratebyrå hahaha :cool:
  12. hej alla här ha ni lite mer imformation till APB... All Points Bulletin (APB) kolla in i denna sidan http://www.webzengames.com/ sen kolla ni på APB så kom du in i sidan sen kan ni gå in i download där fins en film om APB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. F.E.A.R

    Gta San Andreas

    huh AEzakmi e det odödlig fusk elle? jag orkar inte fuska så mkt...därför att när man har spela lång tid typ 2 månad efter bli det tråkigt som f*n.......adrig dör elle ingen polis det e ju inte så cool elle?
  14. ÖH var menar du med krascha.....menar du att det bli Lag elle nåt
  15. F.E.A.R

    Gta San Andreas

    tja jag har tagit lite kort till er i hemligt army bas I GTA SANDREAS..... HAr gjord det sj det e lite svård att åka ditt det komma polis och allt jag måste springa Tys men ändå komma masor militär efter mig här har ni lite bild..... UNDER GROUND BASE VART OCH ALLT.....
×
  • Skapa ny...