Hoppa till innehåll

Flydiverny

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Malmö

Flydiverny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Den har redan en funktion som gör att lampan lyser rött titta på det och sätt i laddaren? Svårare än så är det ju inte eller stäng av och ladda. Och man ser ju ganska lätt om den börjar lysa rött.
  2. Det var 14 stjärnor för mig med.
  3. Man får med en GBA SP laddare(om det är vad ni kallar det) till NDS när man köper det.
  4. Nej nog inte så många killar som vill ha rosa därför tog jag det som exempel :P Undrar hur en lila ds skulle se ut tror det skulle se ganska skumt ut :P
  5. Final Fantasy: CC Mario Kart Zelda Advance Wars Sonic Spel som jag tycker borde komma: Mario Party DS - lätt ballaste spelet i så fall. Pikmin DS Super Mario Sunshine DS - :P
  6. Lättast att göra med mario wings :P
  7. Undrar vad ni sakt om orginalet var den rosa varianten -.- Och omg lixom "ORGINAL" x10 lönt och skriva det så mkt? Typ drygt och läsa?
  8. Vill du ha ett äventyrs/platforms spel så köp Super Mario 64 DS men om du har 64 versionen och inte vill spela om hela med bara en del ändringar så köp det inte för det är till 90% samma spel ;)
  9. Orzon tror hon fattade det ;) med tanke på att hon skrev "Mario wings"
  10. Dum fråga klart alla som har ds och skriver här skulle säga att det är värt att köpa och om du frågar alla som har PSP om DS är värt att köpa så säger dom nog "Nej, Köp psp istället" det är upp till er sj*vla och om du vill hitta biligaste priset kolla på www.pricerunner.se ?
  11. Det går och om det inte DS är regionsfri så har både sverige och england PAL verision ändå och även resten av europa.
  12. Det kommer komma Zelda spel ja och tror/har hört att det kommer ett 4 swords så man kan spela multiplayer
  13. Länge sen jag viste att det såg ut så och att det kommer >_< Kanske kommer 31 mars har hört att det kommer ett par nya spel då.
  14. Landa på tornet I mitten och hoppa på den röda "knappen" och tryck på duck knappen när du hoppar så du trycker ner knappen sen så kan du använda alla dom röda lådorna bara genom att hoppa på dom så kommer det en power flower eller en fjäder som gör att man får vingar.
  15. Moget att alla ska använda 2000 "!" -.-
×
  • Skapa ny...