Hoppa till innehåll

bambocha

Medlem
  • Antal innehåll

    296
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av bambocha

  1. Om du tycker hästen ska heta Epona döp den till Epona då, ingen tvingar dig att döpa den till kalle (eller nåt annat)

    Gris och Höna är på svenska lol

     

    Det syns att du bara har spelat nåt enstaka Zelda spel (OoT bara?)

    hehe det va typ det jag sa i första (tp kommer att suga tråden) :D ville bara säga det
  2. själv är jag i h*lvetet, inte en kompis kvar  jo några men dom lärde jag känna via WOW. Du kan köpa wow men man måste ha tids press och sen ska du inte spela 15 timmar som jag gjorde förut , de förlorar man många polare på 
    alla jag spelar med på wow e sånna jag har träffat ingen utom 2 av mina kompisar spelar wow fasst dom spelar på en annan server
  3. ångrat och ångrat. ditt liv lär förändras en hel del av detta spel. om du inte är stark nog att stå emot det. jag märkte att i börja av min tid med wow så glömde jag vänner och läxor och mitt liv. sen gick min internetuppkoppling ner och det var tur. jag lyckades rädda mitt liv och mina betyg. men vissa vänner var borta för ett långt tag framöver. det kanske låter som en mardröm och det kanske låter som om jag överdriver. men wow är f*n farligt. sätt en gräns för hur mycket du spelar varje dag. jag lyckades återsätlla mitt liv efter och ändå fortsätta med wow. men det var ett h*lvete.
    japp finns folk som spelar 18 timmar om dagen o skiter i allt annat så jag tycker också att om du köper wow sätt en begränsad tid för hur mycke du borde spela :) +jag ångrar det inte fasst jag o brorsan betalar varannan gång när vi köper gamecard annars skulle det nog blivit för dyrt för mig o spela
  4. Nu när jag fått veta en del saker om det nya spelet.. så börjar jag bli smått spyfärdig 

     

    I början av spelet så ska man ju få in getter i ladan.. O varje gång som en get kutar in så står det "YEEEEHAAAAW"...Det är f*n inte Zelda! Det stinker sony.

    Att man dessutom ska förvandlas till en konstig varg? Jag fattar inte vad det har med Zelda att göra? 

     

    Och kläderna man börjar med är vidriga...

    Hästen kan man döpa... Tråkigt... Den ska heta EPONA!

    Å Om inte Goroner, Zoras, Och dom andra figurerna är med så kommer jag bli vansinnig!

     

    En annan info jag har läst är: I tidigare spel har templen haft namn som Fire Temple, Woodfall Temple, Earth Temple osv.

    Men utvecklarna låter sig meddela att templen i detta spel kommer att ha djurtenamn.

    Vad i hel*ete menas med detta? Sk templen typ heta "Gris-Temple" och Hön-Temple" !?!? 

     

    Och det värsta... På trailern så ska man ju kalla på hästen... Han tar inte fram sin lilla ocarina som man hadde hoppas utan gör ännu värrä än i WW... Han VISSLAR!?!?  Vad menas med det här!? Jag tror inte att det kommer bli ett så bra Zelda spel :/ Vad tror ni?

    jag tro det kommer bli ett bra spel där imot tycker jag att du inte borde bry dig så mycket om namn tlx att templen har djur namn och att man får döpa hästen.. och om det e så vicktigt att ha en häst som heter epona döp den bara till det då <_< ;)
  5. Skriv vilka spel du har först, så kan vi tipsa sen.
    sorry har inte varit i gc forumet på länge men jag har tos ssbm har hafft välldigt många spel som jag tyckte sög eller hadde varvat typ 20gg hmm typ har hafft the legend of zelda wind waker,, (spy hunter som suuuger anus),, sonic heros,, sonic något kommer inte ihåg pokemon coloseum,,,starfox adventures,, starfox assault,,mario kart dubble dash,,några till som jag inte kommer ihåg :medieval: :cool:

     

     

    ps har inte köpt något mer än ett game card till wow men jag har 700 kvar :D ska kanske köpa Metal Gear på fredag

  6. Bambocha, om det var Starcraft Ghost du tänkte på så kan jag informera dig om att Blizzard har lagt ner tillverkningen av spelet.
    japp det va starcraft ghost visste inte något om det hadde ara sett det någonstans :gitarr:
×
  • Skapa ny...