Hoppa till innehåll

raul77

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

raul77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vill du fortfarande byta Steam acc mot RS Gubbe?

  2. grabbar ingen ide. . säljer inte han längre . han har 66 i mage nu och är member. min kusin har den nu .. inte jag han köpte den för ... 50kr
  3. SNÄLLA ÄRE NÅN SOM HAR TRÖTTNAT PÅ RUNESCAPE .. OCH KAN GE DEN TILL EN STACKARS NOOB ... ?? SNÄLLA .. HAR BARA EN GUBBE SOM ÄR LVL 46 HAR 0 SAKER HAR 0 GP HELT HACKAD =(.... HATAR ALLA HACKARE!! SNÄLLA NÅN SOM KAN GE MEJ EN RUNESCAPE GUBBE?? :( :unsure: :(
  4. skämtar du ??? .. alla dom där death och alla runes är nästan 500k .. och jag har tränat så j*vla mýcket ochså för att nå lvl 59 i magi .. ?
  5. hallå fatosh vad ska vi göra .. skit i dom där reglerna .. ingen bryr sej iaf .. vad ska vi göra .. !? göra den här affären ? :P
  6. så vad säger du fatosh .. skit i reglerna .. och sejj vad vi ska göra!
  7. ehm 1000k på runescape .. eller 10 habbo koder
  8. Ehmm vadå gamla tricket .. jag är ingen scammer .. om du vill ska jag ge dej en kod innan du ger lösenordet så du vet att jag inte scammar .. JAG LOVAR!
  9. Jag köper den men ,, hur ska vi göra .. ?? kan jag kolla din gubbe först om du har gett mej rätt lösenord sen ger jag alla koder ?
  10. Okej jag tar den .:!!! om du inte har sålt den .. jag gör allt för runescape gubbar!! :P
  11. JAG BEHÖVER EN RUNESCAPE GUBBE SNÄLLA! JAG VART HACKAD IGÅR KVÄLL .. :( :( .. jag kommer inte in på den längre :( SNÄLLA kan nån ge mej en Runescape gubbe ??
  12. HAN HAR ÖVER 800 DEATH RUNES HAN KAN GÖRA BÄSTA MAGI ATTACKEN I FREE WORLD .. HAN ÄR EN PKARE .. HAN HAR JÄTTE MÅNGA RUNES .. OCH JAG TAR 2,5MILLE FÖR DEN .. DET KOSTA MEJ 1MILLE FÖR ATT GÖRA HAN SÅ BRA .. JAG HAR SJÄLV PKA RUNE FULL MED HAN ! :lol:
  13. säljer min mage.. han har 59 i mage . han har runt 900 death runes och många andra runes .. han är en pker .. och pure mage .. jag tar imot pengar på runescape .. jag har bästemt mej för 2500k .. = 2mille 500k
  14. om du sålde en gubbe som va lvl 66+ och hade saker värt 2400k och sålde för 150kr .. varför skulle jag betala 300-500kr för 1 liten mille ?
×
  • Skapa ny...