Hoppa till innehåll

Mighty Adam

Medlem
  • Antal innehåll

    246
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Mighty Adam

  1. Fick bokning av en Wii på julafton, då hade mina föräldrar bokat en på EB games, och dom bokade den ungefär, den 20:onde December.

    Och jag kommer att få den om några dagar bara. :)

     

    jag boka 28e och han på game sa att jag får den i februari nu, får hoppas på det ffs!!!!!

  2. Har upptäckt en kul grej på SSBM. Man kan byta kläder på figurerna. Ok några visste säkert detta men men. Om man trycker på X el. Y knapparna så kan man välja mellan 5 olika kläder. Men nu till varför jag skriver: Man kan inte spela som "riktiga" Dark Link men man kan byta kläder på vanliga Link så att de blir svarta o voalá nu spelar du som, nästan, Dark Link.

     

    Cool bild på Dark Link -->Här<--

     

    haha detta hittade jag direkt på både n64 versionen och gc

  3. Varför får vissa så tidigt??? Jag bokade 8 December och ska få om 3 dagar...

     

     

    mm visst "kanske" idag lol! du kommer fi i mars som alla andra, ni som säger att ni bokade typ 20 december och får imorron. ni skryter nog bara. för det är omöjligt. det är slut på wii i hela sverige. i frankrike finns det dock massor fick jag höra av min dock inte spel tokiga vän så han köpte inte en

  4. Fick bokning av en Wii på julafton, då hade mina föräldrar bokat en på EB games, och dom bokade den ungefär, den 20:onde December.

    Och jag kommer att få den om några dagar bara. :)

     

     

    va shit! om några dagar, jag bokade bara 8 dar efter å jag får i mars

  5. Ja man behöver vatten bomber. Du får tag på dom hoss bombhandlaren i kakariko^^

     

    hehe den stenen minns jag. jag bara gissade på att man skulle spränga bort den, men trodde det inte skulle gå för den va så j*vla stor. men det gick och jag kom vidare :) nu ligger jag i det där sand templet eller vad man ska kalla det. har mastersword och hylian shield, väldigt soft B)

  6. Jag bokade 8 December på releasen, och dom säger att jag ska få det 7e Januari. Jag bokade på Game. Du har tur om du ens kan få den innan Februari.

     

    å tack för den "glada nyheten" <_<

  7. jag har bokat wii i en game butik och han i affären sa att det är flera hundra som har bokat. undrar bara när jag kommer få min, bokade den 28 december. tror ni att det kommer in typ 400 konsoller den dag dom kommer eller? isånna fall skulle jag bli glad.

    han sa att dom ska ringa när dom får in en till mig. när tror ni att dom kommer ringa?

     

    orkar inte vänta mer!!!!!!!!!!!!!!!! :(

  8. hopp...

     

    nu känns det som hela världen har bättre betyg än mig.

     

    jag fick inte ett ända vg eller mvg, bara hälften g hälften ig... ingen annan på jorden fick typ ig i nått.. kommmer aldrig komma in på media linjen.. får väll bli jobb på typ GAME lr nått istället :evil: :( <_<

  9. vad för betyg fick ni?

     

    jag fick IG i 5 ämnen och resten G..

     

    så j*vla sur, funderar på å aldrig mer gå till skolan.. :angry:

     

    har f*n slitit as hårt med många arbeten det här året och gjort mitt bästa. trodde jag skulle få vg i nått iallafall och resten g men shit........ hade lust å slå sönder nått när jag såg pappret. :evil:

  10. fick just nya zelda i brevlådan

     

    och jag fattar ingenting.

     

    har just fått in alla dom där getterna lr vad det är in i ladan och nu har man "en day off" och den lilla tjejjen brevid epona säger att hon gjorde klart fisk nätet och att mamman har det. var f*n bor hennes mamma?

     

    snälla berätta

    skippade skolan bara för det här spelet och nu är jag fast

  11. Fick mitt 10:E december inte en enda repa, :P

    Har spelat New super mario bros hela tiden,

    Kört minigames ganska mycke me.

     

     

    jag skaffa just plast skydd till ds och fy f*n va dåligt det var!!!!!!!!!!

     

    skydden själva var repiga för f*n! ändå va dom helt inplastade. och när jag drog av dom så såg man klister avtryck efter dom, fy va dåligt. slängde dom direkt, 79 kr hejdå..... dock var dom inte gjorda av nintendo så skaffa några från webhallen dom är nog bättre men jag orkar inte prova igen, ren besvikelse

     

    nu har jag iallafall zelda tp!

  12. Ok, men vänta då och se vad du får. Ingen idé att boka om du inte har några pengar..

     

     

    håller med, snacka med farsan idag och han sa att jag kanske kommer att få nått kort som säger att man kan hämta wii när den är i lager igen, när jag sa att jag aldrig kommer få nån till jul :) låter bra

  13. Om man har lämnat in 300 & sedan inte vill ha Wii eller om man köper det på nått annat ställe så får man tillbaks 300kr ;)

     

    ok, men jag tror jag sattsar på att gå dit och boka wii och ge dom 300. hoppas iallafall att dom ringer mig i januari senast och säger att jag kan hämta den. skulle bli överlycklig.

  14. Man hamnar inte bättre på listan om man betalar 300 kr. 300 kr är bokningsavgiften. Det dras av när man hämtar ut det.

     

    okej så det är bättre att boka på webhallen eller? funderar f*n på det. men i julklapp kommer jag få pengar och wii present kort så hmmmm får väll gå dit och boka en och lägga till dom där 300 ändå om dom nu MÅSTE ha dom eller va tycker du/ni?

  15. ringde game nyss och frågade om jag bokar wii på julafton om jag får den i januari

    då sa han att man kan gå till en affär och ge dom 300 så kommer man typ bättre till i boknings listan. nån som kan förklara bättre vad han menar. tror ni jag får den på release dagen då eller, asså andra leveransens release dag? eller

     

    svara snälla ;) :zzz:

  16. ju längre tid du väntar destolängre tar det

     

     

    mm så tänker jag med.

     

    men va f*n jag har ju zelda spelet redan till wii

     

    orkar f*n inte vänta till typ oktober ?

     

    hur länge tror ni jag måste vänta???? från januari asso

×
  • Skapa ny...