Hoppa till innehåll

Mackan-DMC

Medlem
  • Antal innehåll

    34
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Mackan-DMC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nja, Halo 3 eller GTA IV.. Halo 3 är ju skit kul om man spelar typ 4 pers på Legendary eller bara spela online. GTAIV är också roligt, men måste säga att jag gillar Halo 3 lite mer.
  2. King Kong Kingdom Hearts Kingdom Hearts 2 God of War Sagan om ringen: Tredje... nånting. Sagan om Ringen: De två tornen Sagan om Ringen: Konungens Återkomst MDK 2: Armageddon (FY VA TRIST) Evil Twin (också skit) SSX Tricky Devil May Cry 2 Devil May Cry 3 Pirates of the nånting (Nån brutta som springer runt.. dåligt!) Sledstorm tror jag har 2 till :/
  3. finns de nått "give" kommand som ger en poison antidote? för jag e poisoned o hittar aldrig nåra antidotes.
  4. När kommer det? jag sökte innan topic, men det svaret på den andra threaden va bara "nä, 2005". och nu e de ju 2006, och det har inte kommit än?
  5. Hur spelar man som Kong? Jag vill såååååå gärna spela de.
  6. Finns det nått bra sätt att slå balrogen i sagan om den tredje tidsåldern? Jag har problem med den stora buffeln.. nån som har nått tips? Förutom massa Morgulnerbrytningar ock sånt, för det testade jag..
  7. Var finns dom trainersen?
  8. Vi har nog den vimsigaste och dummaste franska läraren någonsin! Hatar b-språk mest av alla ämnen. Fy katten... :zzz:
  9. Finns det nått bra sätt att få mkt belief's på? Jag måste ha den sista staden för att mitt djur ska bli fritt.. behöver ca 700-800 beliefs... Finns det nåra bra saker att göra? Undrar också om det finns nått slags fusk som gör att man för "mer" land? Skulle vara bra om jag fick svar så snabbt som möjligt. Tackar!
  10. hmm jag har för mig att du ska gå upp i trädet. sen så ska det finnas en dörr i trädet tror jag.. eller nått sånt.
×
  • Skapa ny...