Hoppa till innehåll

Fusion

Medlem
  • Antal innehåll

    4988
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Fusion

  1. Gott!

     

     

    Fusion! 

     

    Simple, hur mår du? 

    Jag vet faktiskt inte vad jag vill göra i framtiden så det får väl bli att jag jobbar där i ett år till eller något. Måste dessutom läsa upp mina betyg om jag ska komma in på något antar jag. Jo jag vet inte om den här tjejen har några direkta känslor för mig. Men inte fan börjar man grovhångla och ta på någon vän direkt. Aja, whatever. Hon bad om ursäkt för det hela och vi är väl fortfarande vänner.

     

    Och så dog min farmor igår

     

    Hur länge ska du plugga och vad för något vill du jobba med efteråt?

    Tycker dock att om du inte ser någon framtid där att du försöker redan nu börja fixa betygen? Ingen mening väl med at slösa bort tid kanske? Håller med dig, synd att hon bara ska vara så konstig. Vet hon att du har känslor för henne? 

     

    Beklagar sorgen purjo och D48 :(

     

    Har denna termin kvar av utbildningen, men ska nog köra en till termin med företagsekonomi. Sen får vi se vad jag vill jobba med. Lär nog inte ha så höga krav i början, bara det har med utbildningen att göra så blir det nog nice. :)

  2. Jag gör fortfarande mina betongväggar. Har jobbat där i två år nu och det har gått väldigt fort.

     

    Vad pluggar du med?

     

    Jag är så jävla nere nu efter nyår. Jag har varit vän med en tjej som jag har känslor för och på nyår kysstes vi och sedan dess har det varit stelt mellan oss. Nu har allt blivit vänt upp o ner känns det som. Pallar inte det här. Har inte haft nån matlust sedan dess. Ungefär som att jag ska spy upp maten direkt så fort jag har tuggat färdigt den. Det är knappt så jag kan tugga maten utan att spy.

    Det är nog bra att man börjar jobba på tisdag så man får lite rutiner igen.

    Ska du börja plugga eller planerar du att fortsätta med det? Data och systemvetenskap pluggar jag. Vet du ifall hon har känslor för dig då?

     

    Woop woop! 

     

    Bara jag som hade det bra både nyår och dagen efter?

    Woop woop på dig med gamle räv! :D

  3. Men vad fan gör du annars? Sluta vara så mystisk.

    Haha aggressiv, I like it B)

    Plugget och jobb tar jäkla massa tid alltså, har fan ingen fritid nuförtiden :(

     

    Faan gör du då nuförtiden hörru

  4. Men mannen... du är inte aktiv här så ofta va? Ehh..

     

    Jag är ledsen. Jag tänkte att jag inte hade något emot att ta en lugn helg och spara pengar. Men fan vad tråkigt det är att bara sitta hemma i sin ensamhet och tänka. Men egentligen spelar det väl ingen roll att vara hemma eller vara ute och supa.

    Abouuu vad är det du säger, jag loggar alltid in anonymt jao

  5. För att vara ärlig så behöver du inte spendera en massa pengar på att ta körlektioner på körskolan. Kör så mycket du kan privat sen bokar du bara obligatoriska övningar, teoriprov samt uppkörning. Men hursomhelst, du behöver inte skriva in dig på körskolan för att ha lektioner där. Den enda fördelen är att du får förtur i ex lektioner, teoriprov och uppkörning.

    This.

     

    Körde inte heller med körskola, förutom EN testkörning. Gick hur bra som helst och sparade en hel del pengar dessutom.

×
  • Skapa ny...