Hoppa till innehåll

Soff_94

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Soff_94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det beror på vad du menar.Jag har kommit in i båda, och fått melodin men inte mer. Jag förmodar att det är det där andra ''lövet'' som spelar fiol som man ska hitta till det ena templet men det andra vet jag inte. Men var finns han? Och vem är den andra?
  2. Tack, hittade den i stugan men kommer inte upp på tornet...På ''båtön'' så är inte problemet att jag inte hittar ön utan att jag inte kan komma upp på den.
  3. Hittade nu hur man skulle göra...glömmde att trycka på ''r''...Har nu kommit lite längre och har två problem: 1)Jag har fått den där superkartan av den gröne via posten och har hittat alla kartor uton 2.Den ena är längst upp till höger (den med dom tre tornen).Sedan är det den som är på ön som du får av lärarinnan om du ger henne 20 halsband. Någon som vet hur man hittar dom? 2)Hur får man kraften att kunna komma upp på spökbåten? Mvh Sofia
  4. Jag har gjort den men den smala vägen (om man går in där sedan så finns där en fågel som sprutar eld) och den med skeletten som flyger runt,den med Grappling Hook(där man får pilbågen).om det hjälper dig... Ja jag är på den med laserstängslet.Jag har försökt att flyga med lövetöver stängslet,problemet då är att statyn inte åker ner. Hjälper det dig?
  5. Har försöktatt förklara för massa personer men ingen har fattat :P Me ska försöka att förklara bättre: Nä man kommer in i Gudtemplet så har man en sprutande fåntän rakt fram. spränger man väggen på den vänstra sidan och gör någonting där så slutar fontänen spruta vatten och en 'dörr' öppnar sig. Om man går in där så kommer man in i ett runt rum med en grej som sprutar laser.går man rakt fram där så finns det några fyrkantiga saker där som tar dig upp till en dörr. Går man in där så finns det tre dörrar. En på höger sida,vänster sida och rakt fram. I varje dörr så ska man gå längst fram och ta en staty, gå tillbaka och ställa den på en rund grej. Den jag har problem med är den rakt fram. Det är inte den bästa förklaringen men någon som förstår? Mvh Sofia
  6. Har nu kommit in i i Gudtemplet(det stora långa) och har tagit staty 1 och 2 men har problem med den tredje. Jag förstår inte hur man får statyn som står vid dörren upp över kanted. Har fattat så långt att man ska kasta 3 statyer på den ena cirklen men seda är det stopp :D Någon som vet?
  7. Ny fråga:Om man åker till 'vindön','isön' och 'vulkanön' och pratar med fisken så säger han att man ska åka till en ö (samma vid alla) och så ska man kunna få dom där. Om ma sedan åker dit och pratar med fisken som är där, så säger hen att men ska 'åka men virvelvinden'.Jag har försökt att göra det men som vanligt så går det inte. Hur gör man? Det finns ingen fransk version till spelet, du har med mycket stor sannolikhet PAL versionen. Du kan byta språk till engelska. Efter som att jag har en fransk konsol (bor i Schweiz) så får man spelet automatiskt på franska. Men det går bra för mig,enfersom att jag pratar flytande franska
  8. Tack så mycket,hittade det själv med hjälp av din tråd :D . Ni är säkert väldigt trötta på mig med mina dumma frågor och dåliga förklaringar nu men jag har bara en till: jag har kommit till 'trädlandet',kommit in i det andra trädet,kollat runt på alla våningarna i timmar men hittar inte bossnycklen. Någon som vet var den är? :D
  9. aaa ok. vilken tur då ;) . Nu har jag ett annat problem: Jag klarade ut dedär galant med er hjälp :D ,gick upp till draken fick den där klon osv. Nu har jag nyss gått in i den där första 'drakgapet' men kommer inte längre.Jag kommer bara rakt fram,men inte till höger med hjälp av klon.Jag har testat att hoppa ochsåmen det funkar inte heller.Förmodar att man måste in till höger för att få nycklen till det andra 'drakgapet' Lite hjälp? :unsure:
  10. Men hur gör jag det? man kan ju inte hoppa med bomberna? :unsure:
  11. Så att det är inte så att man ska köpa en bomb på ön?
  12. Har ett problem med detta spelet.Nu vet jag inte vad ställena heter (har jag spelet på franska) men jag ska försöka förklara. Jag är på 'Drak ön',har pratat med 'fåglarna',hjälpt flickan och har sprängt stenen så att vattnet har kommit upp.När jag nu ska komma över lavan så får jag inte ner den andra 'statyn'! Jag har hållt på i 30 min. och har kommit på att man förmodligen skulle köpa en bomb på den lilla ön. Ett annat problem dyker upp när det nu är så att jag har köpt speletbegagnat och jag kan bara ha 200 pengar på samma gång så jag kan inte köpa en bomb. Hur ska jag göra för att komma över lavan?
  13. Nu kan jag bli till båt men vet fortfarande inte hur man gör för att få tag i veven. Någon som kan hjälpa mig?
×
  • Skapa ny...