Hoppa till innehåll

ThaNooB

Medlem
  • Antal innehåll

    1487
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av ThaNooB

  1. Nu är det så att jag körde AC2 och använde bonuskoden för den svarta kostymen på mitt gamla PS3 som gick sönder för ett tag sen. Och man kunde ju inte föra över sparfilerna för AC2 eftersom de itne kunde flyttas.

     

    Jag undrar om nån vet ett sätt att använda sin kod igen eller få tillbaks bonusgrejerna?

     

    Tråden kan låsas. Hittade ett sätt

  2. Jag har ingen aning om något spel med kvastar. Men försök att ge lite mer information så att något kanske fattar och kan hjälpa dig. Om du t.ex. skriver ut vad förkortningen står för så kanske det finns någon kan hjälpa dig.

  3. Jag funderar på att köpa telefonen Xperia Arc med Telia abonnemang och tydligen så får man Spotify Premium i 3 månader. Jag vill inte ens ha Spotify Premium då jag lyssnar på Grooveshark och att man får Spotify Premium på köpet är ju fel då kostnaden för det 3 månader långa abonnemanget läggs till i det totala priset. :angry:

    Köp inte telefonen med Telia abonnemang då?

  4. Det är så att jag vill komma åt kontrollcentret för mina grafikkort, men när jag högerklickar på bakgrunden och trycker på Catalyst Control Center så ser man symbolen bredvid musen som visar att datorn jobbar men efter det händer inget mer.

    Så min fråga är hur ska jag komma åt kontrollcentret? Jag använder Windows 7 förresten.

×
  • Skapa ny...