Hoppa till innehåll

Gameshark

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Gameshark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tjena mors... Har inte varit inne här på typ... 3 år... är nu tillbaka för att säga mina åsikter om allt möjligt ( inget elakt ) :) Vi börjar med. Twiligt Princess och Wii... Jag har förhands bokat och long for alot... Nån so mhåller med..? <_< Hoppas nån vill...
  2. finns det någon pokemon i ruby som kan dig redan från att man fångar den eller under sin uppväxt? Mvh Två Pokefans
  3. du ska gå in på din start meny och läsa en note där det står ett namn, Maurice tror jag det var, sen går du på bokstäverna i den ordning nammnet är. Prova och skriv igen om det funka eller ej. :lol:
  4. Är Fianlfantasy x-2 bra eller dåligt? P.S Jag har never spelat ett finalfantasy spel! <_<
  5. Har du klarat det nu??!! :rolleyes: :lol:
  6. Läs inläget ovanför så får du reda på det! Jippie! Jag kunde hjälpa dig! :lol: :lol: :lol:
  7. Nu fattar jag tror jag!!! Du har inte ställt jesus josef och maria statyerna i rätt ordning! men se det kan jag :lol: Du ska hitta alla stay bitarna eller figurerna och sen gå in på din väska eller nåt och välja en av statyerna, vi säger att det är jesus statyn, och trycka på rund knapp. Så ska du gör med alla för att varje staty har en del till en annan staty osv. tex josef statyn har en del till jesus statyn och jesus statyn kanske har en del till maria statyn. När alla statyerna är rätt ska du placera dom i rätt ordning på ett nästan som ett dockskåp. När du gjort det öppnas en gång i en bockhylla och där går du ner och letar i rummet efter en tom fontän "font" och då ska du leta upp en flaska som du fyller medvatten i en annan full fontän sen går du och häller det vattnet i den tomma fontännen och då får du drottning shackpjäsen! Kungen kommer jag inte ihåg för tillfället tror jag.... :lol: :lol: :lol: Skriv om du undrar något mer. B)
  8. var bruker ni köpa era spel någonstans? Jag köper på Tradition i femmanhuset i göteborg! :lol:
  9. KAN inte någon person hjälpa mig? Jag har slagit ner en vakt med en statys arm men sen kommer jag inte längre1 Jag är på ön för andra gången! HELP! :( :(
  10. Okej...tror jag fattar, skriv igen om det är fel place jag snackar om. här är ialla fall vad du ska gör med shack pjäserna. Du ska flytta runt pjäserna till dom platser som beskrivningen visar, om en pjäs inte går att röra på efter du flyttat den till en ruta så är den på rätt plats. När alla pjäser fastnat så öppnas det en gång och då kommer du vidare. Du har väl fått alla pjäser? eller är det det som är problemet. P.s Jag kan det här spelet, jag är på ön på andra gången och fattar inte ett skit, men där du är kan jag säkert, Fråga på bara! B) :lol:
  11. Playstation 2 är bäst, allt annat är skräp........Köp ps2!!!!
  12. Är du där för första eller andra gången? Svara så kan jag kanske hjälpa.
  13. Jag vet, Du ska dra i dom i ordningen 1,2,3. B)
  14. Du ska så klart se upp för laser strålarna. Men du ska också skjuta på misilerna. Det finns en sak nästan nederst på missilerna som lysser grönt när dom är på väg att smälla av, du skjuta med lasern tre gånger så att det lysser rött istället, gör så med alla misiler tills alla av dom är röda. Sen blir Drake galen och tar fram en bazzoka och börjar skjuta på dig, då ska du bara skjuta på honom medan du aktar dig för hans skott. Skjut hela tiden tills han dör. Sen har du klarat det! Good Luck! :lol: B)
  15. 599, hmm... verkar ju rimligt <_<
×
  • Skapa ny...