Hoppa till innehåll

DDDD

Medlem
  • Antal innehåll

    808
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    6

Inlägg skrivet av DDDD

  1. God dag, 

     

    Taylor Swift, vilken från och med detta kommer hänvisas till som "Fru Swizzle/Swiffy" har tillfört detta forums medlemmar (vilka från och med detta parentes kommer hänvisas till som "Oss", "Vi" eller dylikt". ) Synnerligen mycket. Det är värt att nämna att forumets mest aktiva del, gruppforumet tidigare känt som "IMBA" har en tråd fullständigt dedikerad till fru Swiffy.

            Denna tråd är därtill mer aktiv än en majoritets av denna hemsidas underforum, ändock får Hon ej den ära och berömmelse denna position borde innebära. Vänner, katter, IMBA-medlemmar och Michael - kan vi verkligen motivera denna skymf mot Forumets största idol längre?

     

    Jag anser att fru Swizzle officiellt borde stadgas som forumets skyddshelgon, och att en månatlig fest borde tillägnas Henne på bekostnad av de reklamintäkter Denna hemsida bringar in. 

     

    Tack för er tid, 

     

    DD 

  2. IMBA är ett slutet forum i vilket Ni kräver medlemmarnas enhälliga medtycke för att gå med. Detta medtycke har ej hittills uttryckts, och därav kan vi ej acceptera Ert antagande vid denna tidpunkt. Vänligen skicka Er ansökan till mig i skriftlig form. 

  3. Jag försöker börja se på professionella DoTA 2-matcher (passande nu i och med TI3, antar jag?). Kan någon hjälpa mig här? Jag har ju absolut ingen aning vad som sker.

     

    Jag vill bara ha grundläggande hjälp, till exempel vem som är "favoriterna" att vinna TI3, regionala skillnader (jämf. Sydkorea & Starcraft), och dylikt. Resten kan jag troligtvis lista ut själv! Jag har absolut inget intresse av att spela spelet, men SC2 + DoTA = eSports BFFs <3

×
  • Skapa ny...