Hoppa till innehåll

senig

Medlem
  • Antal innehåll

    933
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av senig

  1. men de är ju så svårt att gå upp i level i det och hitta stenar! om jag skulle gå på en rock hunt skulle jag kanske hitta 5-10 stenar per dag!

     

    Har du ens på "Track nodes"?

     

    Vet du att man kan mina samma node mer än 1 gång? Jag brukar glida omkring och mina ibland och hittar ganska mycket mer än 5-10 på en dag. Kanske 50-60 ores på 1 timme. Men då räknar jag inte med stenarna och andra dropsen.

  2. Mina dark iron och smält i brd, säljs för ca 10g per bar. Att få tag i dark iron ores är inte alls svårt heller. Sen kan du ju hoppas att arcane crystals droppas från ric thorium veins dom säljs för 20g..

     

     

    så vad babblar du om att man inte tjänar mycket på mining?

  3. hud_saytext

     

    Finns ingen 1 och 0 på hud_saytext.

     

    Den fungerar som en av/på knapp. Alltså du skriver hud_saytext första gången så försvinner texten, skriver du en gång till så kommer texten tillbaka.

     

    alltså man kan binda en knapp till det. Bind "j" "hud_saytext" Så trycker du J gå texten bort, trycker du igen så kommer texten fram.

  4. Om du ta bort v-sync så har du ändå fortfarande 60fps fast mätaren visar 100. Om du skriver -freq 100 eller använder något program (t.ex reforce) så att du får 100hz på skärmen när du har cs igång så får du dina 100 riktiga fps.

×
  • Skapa ny...