Hoppa till innehåll

Giga_Bowser

Medlem
  • Antal innehåll

    843
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Giga_Bowser

  1. Men ja har ingen Screw Attack... och dom dära väggarna är den enda utvägen...

    jo, det finns en väg till, men då måste jag ha det gula vapnet för att komma förbi!!! Så va ska ja göra??? Ska ja använda Screw Attack?! Isåfall, var får man den??  :cry:

     

    "Det gula vapnet" är ju Power Bombs, testa dem :)

     

    Edit: Sorry, såg inte att frågan redan var besvarad :visslar:

  2. Om du spelar för att ha kul mer än att skaffa gear och gillar addons, så rekommenderar jag Soundtrack. Väldigt kul att sätta egen musik i områden, strider, osv. finns på curse-gaming.com

     

    OBS: kräver Python, men det seriösare program att ladda ner än python är rätt svårt att hitta ^^

  3. men har inte ni sagt att det finns sånna här saker man kan göra efter att har klarat spelet? :blink:

     

    Cave of Ordeals, om du inte redan gjort det. Grottan i Gerudo desert (Gerudo Mesa) Sätt på nån bra musik och spela till, riktigt roligt :)

  4. I phendrana shorelines kan du hoppa till en plattform som svävar i luften som du bara kan nån me Spacejump. Därifrån till en liten avsats (tima hoppen bra) och därifrån så är det bara att springa, inga svårare pussel (tycker jag)

  5. Var bara ordentlig på att påminna honom.... om du först säger att "kan inte du sluta röka, jag skulle bli väldigt glad" och om han säger att han vill sluta, ha noga uppsyn över honom, och om han tar upp en cigarett nånstans där du är med, säg till om och om igen... Det funkade för mig, men det tog ett tag, typ nån månad. :)

  6. Hur får man grip beam,boost ball och spider ball?Snälla hjälp!Jag och min pappa letar som bara den!!!

     

    *host host*

    Boost ball: Phendrana drifts. Om du börjar i phendrana shorelines, så kan du rulla in i ett litet "alkov" där de e en sak att scanna, sen ska man kunna komma in Íce ruins (östra tror jag) sen kan man komma därifrån till den övre delen av Shorelines... därifrån e de lätt.

     

    Spider ball: du ska få: Space jump boots, Wave beam, Super missile och Thermal visor innan du kan komma åt den, i skriven ordning. Allt är i Phendrana, utan Space jump boots.

     

    Grapple beam: orkar inte skriva allt du måste göra för den... det är långt kvar, men ge inte upp :D

×
  • Skapa ny...