Hoppa till innehåll

Kladdis

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Kladdis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Valve som gjort Source, STEAM som lanserade det..
  2. Va? Jo, eftersom STEAM började om på ny kula, och 1.[inster number] redan är taget, så börjar dom om på 2.0. Ja, det är väl så. Näe, men du.. Jag brydde mig nästan lite där.
  3. Jag litar inte på en religion som tortyrerade en p.ga att man inte trodde på kristendom.
  4. AntonJ3000: Jag menade 2.0 :) Som sagt.. Din sega köttbit, det HETER counter-strike source, men kallas... 2.0 Precis som 1.6 heter Counter-Strike EGENTLIGEN. :student: Varför skrev dom inte bara CSS istället för Cstrike 2.0 då? Det är ju f*n 8 mindre bokstäver. :) GG på dig med.
  5. Köp Condition Zero.
  6. Har aldrig varit på LAN och hört någon säga Source heller, men visst. Det HETER source, men kallas 1.6. Läs vad jag skriver, bajjamajja. Ja, kanske för att det blir lättare och skriva CSS, än CS2.0.
  7. Tror inte man kan spela gamla 1.5 nå mer, isånnafall får du försöka söka efter en Non-vac 1.5. VAC las ju ner, och därmed alla 1.5 servrar. Men för det mesta tror jag faktist att cheating-death används på servarna.
  8. Det heter visste 2.0. -_- Kolla här. Kollar du där så står det "Cstrike 2.0", så Source är namnet, men det kallas 2.0 Precis som 1.6, säger du Counter-Strike, eller 1.6? Jag säger iallafall 1.6
  9. Ja, och detär roligt. Jaså? Kan man skriva det? Kan inte du ge mig det commandot? Om du nu menar ex_interp 0.09, så gör det att du ser 100updateringar av 100, om du har 100fps, och ligger den på 0.01 så ser du bara 10 st av 100, det är inte en sekund snabbare än dom andra. Precis, träna, ha roligt, träffa folk som verkligen är trevlig, och inte kallar vem som helst för noob, bara för att man t.ex missar ett awpskott, sånna ska dö. :zzz: Precis, man ska typ tänka "Nästa gång så ska jag döda 2", och när du dödar två, så tänker du bara att du ska döda 3, osv. Och sist men inte minst: Lär dig av dina misstag. :)
  10. Näe, CZ är med välgjorda. :)
  11. Då är det lugnt, men tycker endå att det är skönare utan HLTV-models, körde med det ett tag, men tröttnade. :)
  12. CZ gubbar, fast man spelar 1.6
  13. Näe, du spelar nog sämre, för ifall du ska iväg på nått LAN, och dom har orginal-models som regel, så är du ju ganska såld :)
  14. ZTV visar gratis. www.ZTV.se Dock inte Kanal6, utan gamla.. Ztv, musik och sånt.
×
  • Skapa ny...