Hoppa till innehåll

runescape123

Medlem
  • Antal innehåll

    80
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

runescape123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. nej, jag är 13 år -.-' men jag gjorde fel under registeringen. och.. denna är bara till för rune scape forumet. jag bryr mig inte riktigt om namnet -.-'
  2. jag har kört lite nu.. det är så j*vla coolt, när du går förbi träd, då hör du grenarna fladdra och fågelpipen.. du hör vattnet, fontäner... ja och allt nästan är nytt! ni borde testa.. det kommer ni göra men.. aja, dom har fått nya spellz, allt är nytt ! kolla själv det är fätt bra nu
  3. k, har bara 55 i str tränar nu... men försöker göra alla free quest men, muddy key vart går den till? nån som kan hjälpa med nåt quest? har bara 14 qp questen: imp catcher. pirates treasure. the restless ghost. romeo & juliet. rune mysterius quest. vampire slayer. witch´s potion. behöver hjälp med några.. nån som vill hjälpa?
  4. har grubblat lite och tänkt nu, ska göra det som ni tycker. Member, inte member?! har bara 200k så kommer inte kunna köpa nån member sak :( kan inga member quest och är bara lvl 60 :( så vad tycker ni? är det värt det för min lvl och för det jag har? :unsure:
  5. Tibia suger sten soppa :blink:
  6. måste man klarat av dragon slayer?? för jag vill ha dom sakerna xD
  7. hehe har skull sceptre: lol ser ut som en noob xD ||| Runesava.bmp
  8. asså, jag vill ha den där tabeln med allt på sidan av runescape en kille hade det men jag får inte upp det hur gör man?!
  9. men lol ja typ :P Hilliz ganking :P
  10. öhm har 43 fishing och 43 cooking nu typ:P fiskar lobbies
  11. Orange armor?.... :S Wierd
  12. Sorry, menade inte addy pot lol :P ;;) STR POTION! Hiten.bmp
  13. men lol :P vad f*n skrev jag lol?
  14. roligt :) Skicka lite skillz bilder :P Min nya maxhit 15! med rune scimmy addy potion och prayer :D :P:P :D:)
×
  • Skapa ny...