Hoppa till innehåll

PokemonSilver

Medlem
  • Antal innehåll

    41
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    plats????????

PokemonSilver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Om du inte kan nånting om hur man gör hemsidor så börja med alla lära dig det. Sök på html. Sedan när det gäller att göra spel så är det ganska svårt om man är en nybörjare på det men gå in på google sök på javascript game ladda ner nåt spel klisstra in och ändra lite. Är inget proffs men det var mitt tips. Ojojoj. Vänta nu. Skulle du göra spel som habbo o runscape eller vad du sa??? Du får nog vänta ett par månader/år om du ska kunna lära dig sånt. Och dyrt kan det bli också.
  2. Hallå. Wow? Harry Potter spelen (längre orkade jag nt läsa)? Fämför med Mulle Meck så...
  3. Hejhej igen :). Jo jag vill ha hjälp med att en bild länkar till en annan bild...om det finns. Det finns ju bild länkar till sida koden men det är INTE den jag är ute efter. Och det gäller html så ni vet. Tacksam för svar. MVH Mig.
  4. PokemonSilver

    Rött Kryss.

    Hejhej alla :). Jo det är så att jag försöker utveckla ett "spel" (gjort av bilder med länkar osv) och när jag gör den där koden så det blir en bild (i ett html dokument) så blir det ett rött kryss. En gång på typ kiwee eller nån såndär msn sak kunde man ladda ner nåt om man såg ett rött kryss där så att det funkar men jag hittar det inte. Hjälp tack. MVH Mig. Kom igen folk. Ge mig nån bra länk där man laddar ner så det försvinner. Väldigt tacksam för hjälp.
  5. Gör som jag jämt gör när jag fastnar på nåt spel. Vänts nåra månader och börja köra sen igen.
  6. Ja det är som ett tilllägspack därför måste du ha det första.
  7. Bra sagt cristina. Och gift, du kan vara lite trevligare och säga t ex läs reglerna innan du postar eller tror du att du är cool när du vågar säga röv?
  8. PokemonSilver

    Hjälp Tack!

    Börja med zenchi (zenchi.se), as kul.
  9. Men nej fatta. Jag har Pokemon Silver till Game Boy Advance SP. Och om man kollar vad forumet heter så heter det Game Boy Advance. men under där står också att Game Boy Advace SP.
  10. Eftersom min tråd (Nån som vill göra en hemsida med mig) bara blev typ klottrad och sånt om ni vill göra en hemsida skrev det här. Namn: (fuska namn alltså) Ålder: (vill veta) Hemsidans inrikting: (t ex simpsons) Kan du nåt om html (Ja/Nej)
  11. om men jag har blivit vän med dig på fuska.se så jag tycker att vi bara skickar privata meddelanden till varanda andgående hemsdian annars kanske nån annan ser va vi skriver.
  12. Nja lite olika. typ om ni vill göra en simpsons hemsida se mitt exempel på www.freewebs.com/homer doh (den är inte så seriös). Men om ni vill göra en hemsida med mig skriv detta i detta forum Namn: (då syftar jag på fuska namn) Hemsidans handling: (t ex Simpsons) Ålder: (jag vill veta) Kan du html: (Ja/Nej) P.S The knife har gjort en låt som heter Hani`n uot. Den e lite (ähum) anorlunda.
  13. ah. 1 och 2 ska de stå. också står det fel på nåra andra ställen men vem bryr sig?
×
  • Skapa ny...