Hoppa till innehåll

Vesslan

Medlem
  • Antal innehåll

    14
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Vesslan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vesslan

    Skapa Hemsida

    Tack för all hjälp, jag har nu en hemsida, kolla: www.freewebs.com/pollitos :kung:
  2. Vesslan

    Sida

    hur gjorde du den?
  3. Vesslan

    Sida

    hur gjorde du den?
  4. Vesslan

    Skapa Hemsida

    Hej, är du också intresserad av hur man gör en egen hemsida? Eller du kanske redan vet hur man gör det..var då snäll och berätta lite kort och enkelt hur man gör.
  5. Vesslan

    Vilka Länder?

    Jag har varit i Grekland, Turkiet, Bulgarien, Polen, Danmark 2ggr och Spanien 2ggr ska dit i sommar igen! I Love Español :gitarr:
  6. :cool: Jag vet inte vad jag skulle göra, jag skulle först av allt skänka lite till fattiga! Jag skulle bjuda familjen på en resa till spanien, sen vet jag inte, jag har inte tänkt på det så mycket eftersom det inte känns som att det kommer att hända..
  7. aj det gör ont att skada tårna! Jag tappade stortånageln en gång och så kom det var ur tån varge dag!
  8. Vesslan

    Roliga Sagor

    roliga! jag la in dom på mina favoriter så att jag kan se dom när jag vill utan att gå in här!
  9. Vesslan

    Namn

    Det var min pappa som hörde låten "Maria Therese" på radion en gång när mamma var gravid och då sa han till mamma att om det blir en flicka så ska hon heta Maria Therese och det gör jag... :D här heter jag vesslan för att jag kallas för Tesslan-Vesslan...
  10. När jag gick vilse i skogen med min pappa och vi hade gått en mil! Det var lite läskigt när pappa sa att han inte visste vart vi var men så fick pappa mottagning på mobilen och ringde till mamma och beskrev vart vi var och så kom mamma efter ett långt tag med bilen och hemtade oss...tack vare mobilen så kom vi hem! :D
  11. Men jag kommer ju inte äns till staden! hur ska jag komma dit undrar jag!
  12. Ja, dom passar vell ihop....................Jag tycker att zlatans klacksparksmål var sk*t snyggt!!! B) :cool: HAN ÄR KUNG :kung:
  13. Hur kommer man till 8:e staden i andra världen på pokémon guld? Snälla hjälp! :( Annars kommer jag ingen stans :unsure:
×
  • Skapa ny...