Hoppa till innehåll

HUHEUEHEUEHUH

Medlem
  • Antal innehåll

    1158
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av HUHEUEHEUEHUH

  1. Hej.

    Jag brukade vara en av dom bästa eleverna i Matematik innan, men ända sedan jag bytte grupp (till den "bästa") har jag inte förstått så mycket. Jag klarar proven knappast, och innan klarade jag dom med betyg B/A. Problemet är att läraren inte är svensk, och har mycket dålig svenska. Jag förstår nästan ingenting. Jag snackade med honom och ville byta grupp, men han sa att "jag är duktigt" och att han vill ha kvar mig.. Jag går på en mycket dålig skola, och ska flytta snart, då kommer jag byta skola. Men än så länge, ska jag kontakta rektorn och säga att jag vill byta grupp?

     

    Iaf, här uppgifterna jag har problem med: (hoppas någon av er har tid och kan förklara hur man löser dom, för resten av kapitlet är bara såna här uppgifter)

     

    1: X/3+5=13

    2: 15-3*X=9

    3: 72-9*(19-12)

    4: 12-(22-15)

    5: 12*(22-15)-5

    6: (32-8)/4+6

    7: 32-8/(4+6)

     

    Tacksam för alla svar.

    Får jag ens fråga varför du bytte till "en av de bättre" grupperna om du nu inte ens kan sådana tal ? Samt är detta tal som de bästa på din skola arbetar med? Värdelös skola med värdelösa elever indeed.
  2. Frågan är väl snarare varför du ska lägga ut en såpass stor summa på en mobil, när du likaväl kan köpa en billigare telefon som uppfyller "mobilens" grundliga funktioner mycket bra, såsom ringa/sms.

     

    Om din nuvarande mobil fungerar utan problem, så varför köpa en ny?

     

  3. Så det är dags att du börjar lyssna på dina medlemmar vilket i längden kommer leda till högre reklaminkomster vilket verkar vara din enda prioritet.

    Kan ju ni börja med att sluta blockera den där förbannade jävla reklamen. Men det lär ju inte hända eller hur!??111 ^^

     

    Sidan kommer inte att förbättras, det är ett sjunkande skepp som flyter lite fjantigt kvar. Det spelar ingen roll över vad ni säger, ger förslag osv. DET KOMMER INTE ATT SKE NÅGON FÖRÄNDING. Satan, säg inte att du är så jävla trångsynt?

     

     

     

    Sidan är i behov av en.. eller snarare en massa uppdateringar. Admin säger gång på gång att det kommer nästa månad osv, sen går det ett halvår utan att det händer något. Det har vart så i något år nu. Admin säger att det arbetas i mån av tid. Ja, men det tar dryga veckan, inte ett år. Det räcker med en timma om dagen admin, både du och jag vet att du är inte så jävla upptagen.

    Det finns inga nya uppdateringar påbörjade utan du försvarar dig bara med, "dem kommer". Säg som det är istället.

     

    Fuska.se är utdaterad sedan länge. Det finns en massa olika spelforum som är up-to-date och erbjuder något som skapar intresse, det gör inte fuska. Finns ärligt talat ingen anledning till att vara på fuska, allt är ju bara åt helvete. Enda anledningen till att man är här är för att se hur detta fiasko slutar. Stäng bara ner sida admin, du bryr dig inte om den, du bryr dig inte om medlemmarna, du får sidan att framstå som en belastning, så varför har du kvar den? Tänk vad skönt det skulle bli om du stängde fuska. Du skulle slippa att ta på dig "masken" och besöka forumet, du slipper tänka på vad du ska hitta på för något nytt till sidan, med tanke på att du inte bryr dig längre, du slipper alla rötägg på fuska, du behöver inte oroa dig över ekonomi osv.

     

     

    Snälla, stäng bara ner sidan, detta är ju fan bara pinsamt.

  4. Eh... okej?

    Det där var ju inte riktigt ett svar på min fråga. Även om det var intressant information.

     

    Om jag säger såhär:

    Är Forumlekar ett mer lämpligt forum för "Vad heter du i förnamn" för att forumlekar inte är lika seriöst som allmänt? Hm?

    Forumlekar-forumet är nästan som ett spamforum. Du får ingen FR där. Värdelösa trådar som vad gör du/heter/ser/går/skiter/sover/[insert random bs], hör varken hemma i allmänt eller forumlekar. Dels för att det inte är lekar men även för att det är onödiga trådar.

     

    Anledningen till att dem ligger i det forumet är logiskt.

    Medlemmar skriver inte något vettigt i dessa trådar. I dessa trådar kan man skriva onödiga inlägg "bara för att".

    Skulle trådarna ligga i allmänt så får man enkel FR.

    Trådarna ligger i Forumlekar-forumet för att inte medlemmarna ska få enkel FR

    Så enkelt var det.

     

    Lösningen på det hela är att döpa om forumlekar forumet, namnet är missledande med tanke på dess trådar.

     

  5. Men när man försöker ta sig ur beroendet.

    Gäller det då att inte röka alls?

    Ungefär som att man försöker sluta röka, så kan man tänka "Äsch, jag har jobbat så hårt, så jag kan ta en cigg" och vvips så är man tillbaka på ruta ett?

    Folk som unnar sig en cigarett för att dem känner sig "duktiga" för att dem inte har rökt på 2 veckor är fan det sorgligaste som finns. :D

    "Svårt att ta sig ur ett beroende" existerar inte, det är bara patetiska ord från en svag individ som inte klara av det.

  6. Att skaffa hund är nog bland det värsta vi har gjort i mitt hushåll. Det luktar, hår överallt, en blöt hund är en äcklig hund, onödiga utgifter ja listan kan göras lång. Nej fy, hund i all ära men att skaffa hund är inget jag rekommenderar.

    Äh, detta är ju bara ord från en misslyckad hundägare.
  7. Med andra ord ska du hitta lösningar till sambandet:

    a + b = a * b

     

    Detta kan skrivas om som:

    (a + B)/b = (a * B)/b

    a/b + 1 = a

    (a/b + 1)/a = a/a

    1/b + 1/a = 1

     

    Ifrån det följer då att:

    1/a = 1 - 1/b

    1/(1/a) = 1/(1 - 1/b)

    a = 1/(1 - 1/b)

    a = b/((1 - 1/b) * B)

    a = b/(b - 1)

     

    Alltså beskrivs samtliga lösningar till sambandet a + b = a * b av funktionen:

    a(B) = b/(b - 1)

    för alla tal där a ≠ b. Så det är bara stoppa in siffror i b och räkna ut. Ignorera de fall där a = b.(0 & 2, kan bevisas genom att lösa andragradsekvationen x + x = x * x)

     

    Tabellöversikt:

    b:-4; a:4/5

    b:-3; a:3/4

    b:-2; a:2/3

    b:-1; a:1/2

    b:0; a:0

    b:1; a:∞

    b:2; a:2

    b:3; a:3/2

    b:4; a:4/3

     

    Kommentar: För värdet b = 1 behöver du inte bry dig om, då detta beräknas med så kallade oändliga tal, vilket du kanske inte lärt dig än.

     

    Obs. Om du har en miniräknare kan du även stoppa in decimaltal i b och få korrekt svar.

    Han går i 7:an, glömde du att läsa det eller vill du helt enkelt bara bekräfta dina mattekunskaper för en 13-åring?
  8. Men man springer ju betydligt snabbare när överlevandsinstinkten sätter in.

    Springer mycket snabbare i snö, tjockjacka, termobyxor, kängor och en stor tung väska när jag nästan missar bussen, än en fin sommardag när jag springer å fort som möjligt ner till brevlådan i t-shirt, kortbyxor och springskor.

    Nej det gör du inte. Att man skulle springa markant snabbare med... överlevnadsinstinkt skulle jag gärna vilja se lite mer på. Posta gärna källorna till det. Ska bli en intresant läsning. :)
  9. Kul att du inte kan reglerna här heller. En tråd ska inte låsas för att frågan är besvarad enligt admin själv. Tråden låstes ju inte heller därför, det var ju för att Draghon tyckte att den var onödig. Just den tråden var förresten bara ett exempel vilket jag trodde att du skulle förstå.

    Den tråden var onödig om inte annat. Jag menar.. frågar hur han ska kunna värma en kebabrulle när det finns sallad i.. Behöver man ens fråga något sådant?
  10. Det är bättre att springa längre, dvs 40 min eller mer endast några gånger i veckan än att springa 2km som tar, 8min? varje dag. Så om du Layton, vill förbättra din kondition och övrigt, spring eller jogga sakta i 40+ min 3 gånger i veckan och gå i snabb takt övriga dagar så kommer du bygga upp din kondition och kropp mycket snabbar och bättre.

     

    ps. pulsklocka, införskaffa snarast om du inte redan har en.

×
  • Skapa ny...