Hoppa till innehåll

fuskisfuskis

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av fuskisfuskis

  1. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig... det är olika installeringskoder till alla exemplar och förresten är mitt Djurliv på mitt Landställe. Men va inte ledsen, Djurliv är inget bra spel. jag blev överlycklig när jag fick Djurliv men efter några veckor tyckte jag bara att det var jobbigt att det alltid kom en hund och grävde överallt på min tomt! Och det är inte kul att vara en varulv. Man får bara lite hår på kroppen, lite hungrigare, piggare, man kan yla och gå konstigt. man är fortfarande lika snäll som förut.

    Men en gång när jag skulle få högsta betyg i Trädgårdsklubben (kräver Året runt) jag hade jätte bra växter som mådde jätte bra och dem var jätte många så kollade jag att alla var friska och att inget skräp fanns på marken så fanns det ingenting. Jag ringde till Trädgårdsklubben och i sista sekunden kommer en dum hund och gräver och det märkte inte jag så jag fick ingen önskebrunn!!! Bara för att jag har Djurliv!!!

     

    Lägg alltid tillbax manualen i spelet så att den inte försvinner. Så går det när man är slarvig...

    Det är olika installeringskoder till alla spel. Men det går ändå att använda andras också. Men det ska man ju inte göra egentligen då.

  2. Jag brukar skriva in koden Forcetwins. Jag tror man måste ha något expansionspaket. Man skriver in koden när vaggvisan spelas. Om ni vet vad jag menar. :P Det fungerar för mig, har gjort det flera gånger. Du kan testa och se om det fungerar! Men utan kod/cheescake så har jag fått tvillingar typ 4 gånger. ^_^

  3. Jag kommer inte riktigt ihåg, men jag tror man skulle skriva in fusket

    AddneighbortoFamilycheat on håll inne shift och klicka på simmen som du vill ska tillhöra familjen, och klicka sedan på Add sim to family . om man vill stänga av fusket(personerna man lagt till försvinner nog då, har inte testat!) AddneighbortoFamilycheat off

  4. Jag gillar mest Året Runt och Nattliv ;)

    Men jag tycker faktiskt arbetsliv är ganska roligt!

    Det roligaste är att köpa fastigheter, alltså allmäna tomter, man säljer olika grejjer, man ska stå i kassan, övertala kunderna att köpa saker, m m... Man ska också försöka ge butiken ett bra 'betyg'. :)

    Sedan kan man ha ett hemföretag, då man säljer saker i hemmet m m... Men det är ganska jobbigt tycker jag.

    Det är roligt att göra frisörer, då får man bestämma frisyrer på simmar som kommer och klipper sig. ;)

  5. The sims 2(grundspelet)

     

    Expansionerna

    Nattliv

    Arbetsliv

    Djurliv

    Året Runt

     

    Prylpaket

    Klappat & Klart

    H&M

    Tonårsprylar

    Kök & Badrum

     

    Till the sims 1 (som jag spelade massor innan the sims 2) har jag alla tror jag, förutom livint up.

     

    Sedan har jag Sim City 4

  6. Hejsansvejsan!

    Ibland har man bara så tråkigt, då är det bra med en rolig sida! (Fast man har ju fuska.se men som sagt omväxling förlänger livet)

    Mtt lilla länktips är:

    thesims.se

    Där är det värt att bli medlem!

    Det är helt gratis och riktigt roligt!

    Man kan:

    -Spela spel!

    -Läsa/Skriva dagböcker om simmars liv eller kanske om koder

    -Göra sin egen sim (som folk kan se om dom besöker dej)

    -Få senaste sim-nyheterna

    Och Mycket mer!

  7. Jag tror det kommer så smånigom, men det dröjer väl lite ännu dom håller ju på och göra så mycket spel till the sims 2 men det dröjer kanske inte så länge till 3:an men dom väntar väl tills folk börjar tröttna på The sims 2.

     

    :huh:

  8. Okej, jag är ganska bra på frierier så här brukar jag göra:

     

    1. Ring och bjud hem simmen som förhoppningsvis svarar ja.

    2. Bjud på mat.

    3. Sätt dig i soffan och slå på tv:n sedan klickar du på "Gör sällskap" så att den andra simmen sätter sig i soffan med dej o tittar på tv nu får simmen både på kul och komfort.

    4. När ni tröttnat på att se på tv så är det antagligen dags att umgås får ni - med varandra ska ni sluta umgås då är simmen antagligen på dåligt humör (titta på tv eller ät mat igen.) Men får ni + så kyss varandra lite efter en stunds kyssande är det dags för frieriet har du kunnat kyssa simmen innan frieriet så är jag nästan 100 på att det blir JA!

    5. Nu ska ni vara gifta om allt gott som det ska annars är det bara att kämpa på!

×
  • Skapa ny...