Hoppa till innehåll

A16

Medlem
  • Antal innehåll

    354
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av A16

  1. Åk iväg till Media Markt och berätta till säljaren vad det är du vill ha, samt kostnaderna. Berätta att du helst vill ha produkt från Samsung, LG, Philips, Sony och Panasonic. Har själv sett ett stort sortiment och produkter du söker för det priset, problemet är att de inte har en nätbutik där man kan kolla priser.

    det finns inte någon mediamarkt nära där jag bor. Btw, så verkar andersson tvn du skickade först bra.

  2. Kom med lite mer information om vad du ska använda tvn till så blir det lättare att hjälpa dig.

     

    Till exempel om du ska se på högupplösta filmer (1080p) på den eller använda den som extra skrivbord. Ska du klona skrivbordet så behöver tvn förmodligen klara högre upplösningar. Om du nu inte kör 1024x768 men det tvivlar jag på.

     

    Sedan beror det mycket på hur bra kvalité du vill ha på tvn och om den ska användas till Blu-ray-filmer. Är du väldigt petig med kvalitén och inte vill kompromissa så köp en Full HD-tv. Full HD tar 1080p och HD ready visar upp bilden i skärmens upplösning (tänk 720p) . Men generellt påstås det att man inte kan se denna skillnaden på tv-apparater under 50 tum.

    Jag ska använda tv:n till att kolla tv, se lite filmer. Spela spel, kolla yt filmer(kopplad till datorn) jag är jätte petig på kvaliten, det måste vara bra. Min dator körs just nu med 1600x900 upplösning.

  3. Testa klicka, "hämta fler teman online" ladda ner de och testa om de går. btw snygg bakgrundsbild och hur fan fixade du de där under? på den andra bilden, Och ta bort de där skit programmet advanced system care5 alla såna där program är helt cp

     

    Jag har avinstalerat Avanced system care5, och testat hämtat tema online. Inget av det funkade. Red.bmp här är start orben jag använder.

     

    Jag har avinstalerat Avanced system care5, och testat hämtat tema online. Inget av det funkade. Red.bmp här är start orben jag använder.
    Nu har jag äntligen fixat det mesta. Såhär gjorde jag för folk med liknande problem.

    http://windows7themes.net/cant-change-windows-7-theme.html Men jag har ännu ett problem, alla mina aero teman funkar nu. Men mitt genomskinlighet och olika färger fungerar ännu inte. Såhär ser det ut nu. post-58379-1313840210_thumb.png

  4. Mycket nödvändig kommentar.

     

    OnTopic:

    När började den hålla på såhär och har du gjort nåt speciellt med datorn på sistone?

    Jag hade laddat ner advanced system care 5, men jag tror inte att det är det. För att det ska vara säkert.

  5. Mitt windows tema har fastnatt på windows klassik och jag kan inte byta, jag har haft aero förut men en gång när jag startade datorn så fungerade det inte. Såhär ser det ut post-58379-1313780636_thumb.jpg Såhär såg det ut post-58379-1313780761_thumb.png

     

    EDIT: JAG STÅR INTE UT MED KLASSIKT TEMA NÅ MER DEN SOM HJÄLPER MIG FIXA DET FÅR 500FM!

  6. Skärmen = Släng, om du inte vill få ont i ögonen efter 2 minuters användning. Skulle aldrig någonsin i hela mitt liv kolla på en så liten skärm.

     

    Mus och tangentbord = Funkar väl, är väl värt ca 5-10kr men är helt okej att använda om man inte har några krav what so ever.

     

    Datorn = AMD Athlon, ett bevis på att man kanske ska testa sin teknik innan man släpper den som OMFGBBQ4CORECPU för att vara först. Men visst, helt okej annars, hårddiskarna är nog värda 200kr, och det är ju 4GB ram så jo 1000 spänn för datorn, men sen är det ju vista på den så då sjunker priset med 700 spänn, så ja, Nomatic har fel, den är värd ungefär 300kr, med mus och tangentbord 310kr.

    True, skärmen är totalt kass tangentbordet dåligt musen okej. Men datorn duger för arbete, redigering samt ett par gamla spel. Adobe photoshop borde även höja värdet med en hundralapp eller så.
  7. Det var två år sen, skärmen är skräp. Datorn är skräp.

     

    Så fortfarande, personligen skulle jag ge max 200 kr.

    2år må sänka värdet lite och särskilt när man använder den mycket, men jag har inte använt den så mycket och den håller än ett par år till. Så att säga 200kr är en stor underdrift även om man inte är i behov av en dator.

  8. k,skickar snart men du får ändra färgen :lol:

     

    hur skickar jag filen

    Visst är det bara en bild? Isåfall kan du använda fuskas uppladdnings funktion här!

    post-58379-1307040180_thumb.png

     

    Edit: Skulle du kunna göra mig en tjänst? Isåfall logga in på minecraftforum och skriv något bra om min map, bara så andra kan se att den är bra!

  9. bra :lol:

    men jag har ändrat färg på vattnet nån gång men det var nog när jag använde jolicraft som grund så han hadde nog redan fixat en bild med stilla vatten och så bytte jag bara färg

    Skulle du kunna skicka mig den filen efter du ändrat den, så använder jag den i texturepacket.

    Btw, är färdig med charen.

  10. tycker du borde byta färg på vattnet till brunt som floderna är i regnskoger ibland och göra om mobsen om du inte gjort det,kanske fixa charen så den ser typ ut som en strandad man(trasiga kläder smutsig m.m)

     

    och marken ska se sunkigare och mörkare

    Tack, jag ska försöka använda allt du sa! men kanske inte vattnet, för det vet jag inte hur

     

×
  • Skapa ny...