Hoppa till innehåll

Emomilol

Medlem
  • Antal innehåll

    226
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Emomilol

  1. Jag tror han menar att man ska ha det tankesättet för att hålla sig undan. Jag vet att godis inte är farligt i små mängder, men jag tänker ändå att det är det vilket får mig att undvika godis :) Jag äter nog bara några chokladbitar varannan vecka eller så, åt mer innan jag började tänka på det sättet.

    Eftersom att man ens får tanken att vilja testa och känner folk som kan fixa så tänker man nog inte så.
  2. Snabb fråga Kevve, varför castear du Arcane Shot?

    Efter ett åar experiment så kom jag och tre andra hunters fram till att det är bättre att hardcastea Aimed Shot för att dumpa Focus.

    Det ökade allas dps markant.

     

    OnT:

     

    post-20-1308968898_thumb.jpg

    Klickern där.

     

    OnT: Har inte WoW på datorn längre, annars körde jag utan några överskattade UI AddOns.

  3. Hehe, om du drar dig in i en debatt så får du tåla motargumenten XD

    Jag menade inte att ens liv är förstört om man röker en joint. Jag menar att det är bättre att tänka så, eftersom det är bättre att inte röka än att röka. Kan du väl hålla med om?

    Jag tål motargument, men jag struntar såklart i att du ber mig om att sluta röka på. Typ som att be en vuxen sluta dricka alkohol.

     

    Och nej, varför ska man köpa marijuana och sen precis innan man meckar ihop allt så tänker man "nu kommer mitt liv bli förstört". Eller precis innan man köper.

  4. Så här tycker jag:

    Det är bättre att se sämre på droger än vad det är. Nu kom det ju upp massa diskussioner om hur farligt det egentligen var. Det är ju bättre att tänka "Mitt liv är förstört om jag röker en joint" än att tänka "Äsch, jag kommer nog inte att bli beroende första gången."

    Det båda exemplen har gemensamt är att det är överdrivna/underdrivna sanningar, så då är det bättre att tänka förslag 1 och aldrig testa.

    Plus att droger (nu var det narkotika jag syftade på) är olagligt, och om man åker fast är det inte kul.

    ALdrig testa=en fördel :D

    Så du är alltså inte beroende då? Grattis, då borde du sluta. Eller, självklart så är det upp till dig, men det är en självklarhet.

    Livet är inte förstört för att man röker en joppe. Man blir inte beroende första gången heller. Jag åkte fast för att röka på, fick ta pisseprov och snacka med socialen, inget mer hände. Kommer la stå när man söker jobb men men

     

    Jag röker knappt 1 gång i månaden, självklart är jag inte beroende. Jag röker bara ibland för att det är så jävla härligt. Säg vad du vill men jag skiter i vad du säger. (:

     

    Vad rökte du? Mariuana? (Vet inte hur det stavas) För att jag hörde att om man försöker sluta röka det eller röker inte på ett tag kommer man få svin ont.
    Marijuana och hasch. Och nej, man får inte skit ont.
×
  • Skapa ny...