Hoppa till innehåll

knipan64

Medlem
  • Antal innehåll

    563
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av knipan64

  1. Japanerna kan verkligen sin bitpop.

    [ ljud=0 ] [ /ljud ]

    Ska jag analysera originalklippet om huruvida det är äkta eller ej så måste jag faktiskt säga äkta. Det är alldeles för "bra skådespel" för att kunna klassas som falskt, samt faktumet att ingen skulle vilja exponera sig på det viset inför internetpubliken. Min röst på äkta, med andra ord.

    Nämen titta. Nu vet vi vilken som gör Banana Phone. :ph34r:

     

    OMG =O du borde vara med i scooby doo gänget. Dom andra delarna var också välldigt sköna :lol: undra ens om han vet om dom >~>' e ju rätt svårt att missa dom

     

     

    EDIT: Detta inlägg har anmäls för att ha brutit mot §3.2. Om det är nån som inte kan se nån relevans till det jag skrev eller nån av de där 3 videorna så ber jag er att så snabbt som möjligt leta upp en Dyslexi doktor.

     

    MVH//knipan64

  2. Det ligger väll i naturen att vi vill ha en partner. Själv har jag bara hittat mer problem än positiva saker med att vara ihop med nån.

     

    Vanligt vist så används det väll till att skryta om det eller att visa upp vem som har snyggast eller kanske för att ha sex eftersom det inte e normalt att bara gå fram till en person och fråga om man vill ha sex om man inte e ihop =/

  3. Prova CTRL + Vänster Pil

    Eller kanske var det ALT + Vänster Pil?

    Eller CTRL + ALT + Vänster Pil?

     

    Eller så var det inte vänster pil utan Uppåt Pil? xD

    Tack, CTRL + ALT + Uppåt pil funka ^^ Fast jag undrar hur min katt lyckades med det >_>'

     

    I alla fall så kom jag inte på vart jag skulle skriva det och jag antog att dom dom e mycket på det här forumet borde veta det och tydligen hade jag rätt =Þ Men om det ändå e helt fel forum så e det ju ingen ide att flytta på den nu när problemet ändå e löst =)

  4. Jag har en sån där gosig liten kattunge som gillar att sova på min dator när jag e borta och just nu så har jag ett litet problem. De är det att hela min skärm är upp och ned och det e ganska jobbigt eftersom jag måste böja på nacken varje gång jag ska skriva nått =( Kan nån simpelt förklara vad man ska göra för att få den åt rätt håll igen?

  5. Skaffa 1kk och skaffa MPA och D-Helm.

    MPA?

     

    OnT : Håller på o skaffa 50 range och tycker det går jävlit trögt, vad tycker ni är bättre/går snabbare med? B Knives eller iron darts? ;o

    Kör med Bronze+ knives på rock crabs, går väldigt snabbt till lvl 50.

     

    Det är exakt det jag håller på med :P Fast tycker de går lite segt ;/

     

    Om du har pengarna så ska du använda en kanon i ett multi cb område. Min kompis gick från 1-50 på mindre än en dag ;)

     

    Pga att hela min quest lista är grön så måste jag nu träna upp skills -.- 60/65 smithing så jag kan göra Devious Minds. Och så ska jag försöka få en grupp till att göra en stor Epic Grave

  6. Rita en till mig, den ska 7 ben, 1 tand, den ska sitta i sin rullstol och käka popcorn med tårna.

     

    färg : rosa

    Ja transparent

    Oh damn man, här har du en drake!

     

    http://img29.imageshack.us/img29/8045/fuckingdragonandshit.jpg

     

    Skön ju :lol:
  7. Plocka upp massa olika ben till den där gubben.

    Göra Dream mentor. klar Svårt för en cb lvl 89 som inte e pure >.<'

    Göra Contact!.

    Slänger in swan song också. klar

     

    Bara 33qp kvar till Quest Cape ^.^

  8. Tänk om han inte är oseriös?

    Då har han säkert dyslexi och Runescape nörd sjukan (spelat för mycket så han har blivit nörd).

    Runescape nörd sjukan? Jag tror inte att nån vettig doktor skulle kallat det för ett specifikt namn utom spel sjuka (förutom då möjligtvis WOW-sjukan och CS-sjukan eftersom i dom fallen så e det ju klart större smitta).
  9. fick inte den där PvP saken att fungera, blev dödad hela tiden :( lyckades en gång fast då var vi inte i en hotzone när vi dödade varandra...

    Men asså.. Ni ska inte stå i en folkmassa ni ska stå vid ett tomt ställe nära gränsen. Exempelvis vid varrock längst till häger där wilderness tar stopp. Vid kanten typ, lite ovanför stället där man kan såga logs till plankor.

     

    Där ska ni stå och kasta air strikes på varandra i full rune, ni måste stå där i typ någon timma för att få 100% EP.

    Sedan så när du har 100% så ska din vän ta av all sin armour och lämna den i banken och endast ta med sig typ 26k, 70k, 100k, 500k coins och sedan ska du döda honom flera gånger i rad. Då får du saker som har ett värde.

    Air strike och andra low level spells/Holiday weps/flowers går inte att använda för att få EP.

     

    Jo.

    Men Jagex har gjort så att om man står och kastar air strikes på varandra så kan andra attackera en. Det är därför man ska stå vid en avskild plats.

     

    EDIT:Jag och min kompis kan inte få det att funka =( vi har både försökt pvp och BH. Vi har båda över 75k på oss, 100%EP. Kan nån förklara vad vi gör fel?

     

    Edit igen: vi fick det att funka när vi hade mat med oss men EP sjunker ju till 26 sen =( hur ska man kunna döda den andra flera gånger och få bra dropps då?

×
  • Skapa ny...