Hoppa till innehåll

MartinMilk

Medlem
  • Antal innehåll

    88
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av MartinMilk

  1. Jag är mer eller mindre antifeminist. Jag är för att alla ska ha samma rättigheter osv.. Men feminism är inte det. Bara namnet gör ju att de vill skilja sig från 'den stora massan' vilket är urdumt.

    • Gilla 1
  2. Förstår inte varför de gjorde en ny jag har fortfarande gamecube varför gör de inte spel till gamecube längre!!!!

    Man slutar göra spel till gamla konsoler för att det inte finns någon större mening till det. Gamecubens hårdvara är från stenåldern jämfört med dagens teknik. Det är viktigt att släppa ny hårdvara med jämna mellanrum för att spelen fortfarande ska kunna komma med nya innovationer.

     

    Det är också viktigt att släppa nya konsoler för att hålla företagen vi älskar vid liv då de tjänar rätt mycket pengar på att släppa ny hårdvara.

  3. Min personliga top 5 just nu ser väl ut såhär

     

    5. Monster Hunter 3 Ultimate

    4. Sonic and all star racing transformed

    3. Trine 2

    2. Call of duty black ops 2

    1. New Super Mario Bros U.

     

    Har fler spel och har totalt spelat ca 250 timmar.

  4. Hejsan! Såg ingen tråd om detta underbara spel! Finns kanske en tråd redan, vad vet jag?

     

    Själv så älskar jag det här spelet! Har DS och Wii spelet också, fast just nu spelar jag mest detta! Underbart underhållande och avslappnade i det flesta fallen också!

     

    Vad tycker ni om detta? :]

  5. Jag skulle vilja rekommendera Resident Evil The Mercinaires VS. Det kom ut väldigt nyligen och kostar endast 22kr. Om dom inte har höjt/sänkt det såklart :) Man kan spela online och offline/såklart. Och det funkar hyffsat bra! Köp! :D

  6. ääh är det inte gud som faila med s*tan så de kom bögar? då borde han väll hata sig själv? Och varför skulle han hata något som han redan har skapat? Nej det är bara trams!! :rolleyes:

  7. Ser as bra ut! Jag ska köpa Monster Hunter 3 och tC och mad world och hela pikmin serien! Jag kommer vara rätt upptagen under 2009! Jag har inte ens tröttnat på Animal crossing lgttc än :rolleyes:

  8. Jo de är så här att min morsa tycker att jag spelar lite mycke data, så hon har sagt att jag inte får spela på tisdagar å torsdagar. Visst okej tänkte jag när hon sa de, men nu har hon sagt att jag inte får titta på TV dom dagarna oxå. Vilket jag själv tycker är sinnesbefängt. Nån som känner igen sig lr har nån lösning på detta problem?

    Sätt på tvn!
  9. Just nu suger livet verkligen. Alla snackar skit om mig i skolan. Det går nåt j*vla rykte om att jag har mordhotat en tjej (vilket naturligtvis inte är sant). Folk snackar.

    Jag hade en kompis. Hon svek mig. För en kille. Så fort hon blir intresserad av nån kille så skiter hon i mig. Jag är inte värd något. Hon fanns där när jag behövde stöd när jag blev mobbad i skolan. Nu är jag ensam. Ensam mot mobbarna. Morsan förstår ingenting. Tvingar mig bara till BUP där en gammal tant försöker tala förstånd med mig. Att jag visst är värd att leva. Men jag kan inte tro henne. Varför går allt bara gå fel i så fall? Allt jag gör, allt jag säger, det blir fel. Funderar på självmord.

    Jag vet inte vad jag förväntar mig att ni ska svara, men det var skönt att få skriva av sig lite, och kanske kommer nån med något vettigt svar på vad jag ska göra.

    Jodu de där med självmord ska du inte göra! När jag va mindre va jag som du mådde dåligt osv... Men jag började prata me en psyckolog och då blev det bättre! Det blir inte bättre på en gång men sen så blir det bättre med tiden. Låt inte några andra göra så att du går miste om livet! Det är den allra sista utvägen! Många säger att det inte är en utväg! Men hur vet folk det!? Har dom testat? Dock rekomonderar jag inte det. Byt skola, Flytta eller nåt annat.

     

    Lycka till :P

  10. Så synd för dej. Skivan kanske har fått repor. Det har hänt flera gånger för mig. Testa Wii (om du har ett). Wii står emot repor lite bättre. Har du inget kan du säga till din mamma eller pappa att du kan få ett i födelse dags-present eller julklapp.

    off-topic

    Varför ska man få det i födelse dags present eller julklapp varför bara inte gå ut o köpa ett?

     

    Men on-topic :huh:

     

    Avläsaren kan va dammig pova att ta topps och putsa den!

     

×
  • Skapa ny...