Hoppa till innehåll

kirunaboy

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    norra sverige

kirunaboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. kirunaboy

    Vista Och Spel

    Hej! köp ej windows vista home basic funkar dåligt med spel. stödjer ej dx10 :(( till spel ska man ha windows vista ultimate 64bitar och en ruggit bra amd burk. jag hade 2048mb ram men var tvungen att uppgradera till 4096mb ram.
  2. finns det någon roligare handling än att röja med motorsågen och brandbomber :)) när man känner sig uttråkad så går man till stranden och kastar brandbomber från fyren:)
  3. jag vill bara säga det att tyska dutche bla bla nånting i european events den banan ger 15000x5 + en bil värd 741000.En enkel och simpel metod att vinna andra banan i special condition är att hela tiden vara ivägen då kör inte datorn om oavsett vad du har för bil.Kör i spelläget där du ser bilen helt då är den enkelt att blocka datorns bil.Köp en dodge ram 1500...
  4. ok! Man får avvakta, man vill hemskt gärna kunna lira japanska spel... Men tanken på internet och go musik det gör att man kanske slår till redan nu...
  5. OK! visst kan man väl lira backup spel på ps3 eller? vet du nåt om det?Jag älskar att lira japanska äventyrs spel och dom finns bara som backup spel.Min ps2 är chippad så man kanske kan chippa 3:an också?
  6. Tja! Jag måste bara berätta att jag sitter och spelar pacman på min gamla commandore 64 med bandspelare :) ibland inte ofta.Har även en spectrum dator från 89 tror jag den är.Där lirar jag space invader :)
  7. Det är sant :) måste skaffa mig en platt tv och slänga min 15" bildrör :) och sen köpa playstation3 när den blir lite begad. Föresten. har inte en blu-ray spelare fler möjligheter än den inbyggda i ps3? Jag är urkass på sånt där.
  8. Är det fler än jag som vägrar köpa playstation3 för 6000kr och uppåt?
  9. Det bästa fusket är att lura sin bror eller syster eller kompis att låna ditt minneskort och grandturismo i några veckor:))
×
  • Skapa ny...