Hoppa till innehåll

ExorZ

Medlem
  • Antal innehåll

    2251
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av ExorZ

  1. Säg det här till en amerikansk pingla:

    "Let's snog baby!"

    "No!"

    "Why not?"

    "Ther's no couch somewhere around here!"

     

    LOL kom jag på nu

    Hmm, så du säger "Ska vi mysa?" och hon säger "Nej!" och du säger "varför inte?" och då säger HON "för det finns ingen soffa här!"..

     

    Så alltså... den var ju.. idiotisk :o Varför skulle tjejen säga "Det finns ingen soffa här!" om hon just dissat dig när du fråga om hon vill mysa :o Make no sense breh! Då borde just själva "Raggningsrepliken" vara "Lets snog baby" "No!" "Why not?" och det är "Why not?" som får henne att smälta och säga "There's no couch around". Ologiskt ;(

  2. Var på nå upprop, träffade inte ens nya ettorna, eller dom stod utanför och jama efter skjuts hem. ska på gym1 nu och bli biff1

    Var i skolan lite snabbt idag och lämnade lite skit bara. Såg massa nu 1or. hihi dem är så små och söta. ska stalka sönder :)

     

    Tighta ettor tar den i tvåan! ;PPpPPppPP

    Andra dan i skolan, 2 hemläxor. great ;I

  3. Hej jag skulle vilja veta vad ni tycker om min nya personliga portfolios design.

    Portfolion

    Vad kan förbättras? Den är dock inte klar än men designen har skapats:)

    Ser konstigt ut när Välkommen är längre ner än Portfolio texten. Sen har "Linus Odenring Photo & Design konstiga taggar i sig, ser konstigt ut jämfört med resten av texten.
  4. Tänkte köpa CE.

    Ligger typ 6:a på boknings listan i game där jag bokat men vetefan om jag kommer köpa expansionen ens.. eftersom att jag inte spelar wow längre

    Ska du köpa Collectors Edition, utan att spela wow? :o Bara för.. vad får man? En bok? En ljudskiva och nå kort? Låter inte värt de.
  5. Jag vet att cannabis kan öppna dörrar till andra droger då man känner sig van vid en drog och tror att man är erfaren, själv har jag aldrig testat något utöver cannabis och kommer förmodligen inte göra det.

    Men det finns dock inget ämne i cannabis som gör att man vill ha t.ex. heroin eller liknande likväl som att det inte finns något ämne i Cider som gör att man vill ha... vodka?

     

    Det med större kick är ju dock en tolkningsfråga- om man dricker alkohol så får man alltid samma rus, det är bara det att vissa saker tar längre tid, t.ex. folköl, ja då måste man kanske dricka 10st innan man känner samma rus som om man skulle dricka 5 starköl. Cannabis är också samma, ibland behöver man mer ibland behöver man mindre, finns svagare och starkare cannabis sorter. Därför bör man inte jämföra lättöl -> starköl med cannabis -> heroin

    Sant på båda styckerna, men om cannabis blir mer och mer vanligt, så kommer ju andra droger haka på, då det blir mycket grupptryck på de hela, någon provar något annat, tycker det är gött som fan, säger åt sina polare att prova det. Som om man festar första gången med en massa polare, klart folk lurar i en en massa alkohol för att man ska full som fan.

     

    Klart som du säger, Alkohol - Samma kick från små mängder och stora mängder (samma effekt) medan droger - Olika effekter från olika droger.

     

    Cannabis är väl något man aldrig kan överdosa på, men folk kommer vilja ha starkare effekter av det, snabbare, starkare och värre. Och samma som om någon har med sig 50% alkohol på fester även fast 40% är enda lagliga i sverige (?) så kommer folk ha med sig olagliga droger på en fest där man röker cannabis.

  6. Och killen ska skaffa 2 kameror, koda dom att passa med varandra och lägga över rätt bild och rätt lutning osv. för att leka pang pang med sina polare.

     

    Nej, finns nog inget wallhack du kan skaffa irl. Jävligt onödig tråd om jag får säga.

    Nähä.

    Men hur fixar jag aimbot då?

    Finns ju en video på youtube när en kille pangar alla med aimbot :( :(

     

    Sluta trolla kiddo och väx upp.
  7. Och killen ska skaffa 2 kameror, koda dom att passa med varandra och lägga över rätt bild och rätt lutning osv. för att leka pang pang med sina polare.

     

    Nej, finns nog inget wallhack du kan skaffa irl. Jävligt onödig tråd om jag får säga.

  8. "1. Ring aldrig.

    2. Säg inte till en kvinna att du inte tycker om henne. Det är roligare att låta henne komma på det själv.

    3. Ljug.

    4. Kom ihåg: Du är man. Det är aldrig ditt fel.

    5. Ljug.

    ...6. Kvinnor tycker om när du ignorerar dem. Det rycker upp dom.

    7. Säg att du ska ringa. Gå sedan tillbaka till första regeln.

    8. Ljug.

    9. Förneka allt. Allt.

    10. Nej betyder ja.

    11. Ja betyder nej.

    12. Om någon frågar, har du haft sex på alla möjliga ställen i alla möjliga ställningar.

    13. Känslor? Vilka känslor?

    14. Säg detta till din flickvän innan ni har sex: "Var inte orolig. Får du inte orgasm blir du ju inte gravid."

    15. Ljug.

    16. Behandla din flickvän som luft. Be och smickra tills du får tillbaka henne. Upprepa processen.

    17. Ljug.

    18. Be ALLTID om förlåtelse. Mena det ALDRIG.

    19. Om frågan börjar med "varför" ska du svara "jag vet inte".

    20. Öl. Sedan mer öl.

    21. Ett ord: Fotboll!

    22. LJUG. "

    23. ??????

    24. PROFIT

  9. BUMP!

     

    Trevligt ämne att snacka om, debatten här är så död så vi behöver en het tråd!

     

    Borde cannabis legaliseras?

    På ett sätt vill jag det men på ett annat inte. Varför? Ja av den goda anledningen att fler liv förstörs utav folk som blir tagen då de röker än av folk som faktiskt röker. Det är media samt polis som förstör familjer då de tar fast folk som röker. Som jag nämnt tidigare har en god vän till mig åkt fast för att vara drogpåverkad- hans familj ignorerade honom i flera veckor och alla kollar snett på honom, han undviker gärna att umgås allt för mycket då hans skäms. Media hade hjärntvättat hans familj så de trodde att min vän löpte dödsrisk genom att röka, de fick för sig att han var Sveriges grovaste langare och helt bortom hjälp.

    Hade det varit legaliserat så hade inget annat än att han fick lite smisk på stjärten för att ha busrökt, samma effekt som när man börja fjortisdricka i tonåren, men nu jäklar- dödsdroger och hårdrock, inget att leka med /facepalm

    Varför inte? För att ännu fler idiotiska fjortisar kommer tycka att det är as ballt att röka på och slösa både veckopeng och jobbpeng till detta.

     

    Hur tror ni cannabis skulle påverka Sveriges samhälle? Framförallt ungdomar.

    Som sagt, både positivt och negativt, skulle vara skit skoj om folk vandrade runt flummiga hela dagarna istället för att vara gråa och ensidiga som Sverige är så väl känt för. Turismen skulle öka och cannabis dyrkare från hela världen skulle besöka Sverige.

     

    Minskad organiserad kriminalitet? Langare etc.

    Självfallet, polisen skulle ju kunna börja göra nytta istället för att jaga flummiga tonåringar dagarna ut.

    Det jobbiga är att.. om du åker dit för att röka, så som du säger så stöter alla bort en. Fast borde de inte bli övertid som alkohol? Tror ju knappast någon stannar på Lättöl/Cider om man t.ex. börjar dricka när man är 16. Vet inte om det är samma med droger, men man vill ju alltid ha en större kick, så funkar det ju med alla beroenden.
  10. "Jag tycker du är kåt" låter så...oklart på något sätt. Du tycker att någon annan är kåt? Är det inte så att man själv kan bli kåt av någon annan och inte tycka att någon annan är kåt? Det är ju något personligt.

    Mmmhmm men det var också ett skämt från en tråd där en kille undrade om "jag tycker du är kåt" betyder "jag tycker du är snygg".
  11. Tänkte starta en sådan här tråd där alla skriver in sin MSN adress. Om du inte vill lägga in din adress så är det bara att strunta i att skriva i denna tråd.

     

    Man kan alltid adda folk som man kan snacka med. ;) Kul och känna varandra här på Fuska.se.

     

    Detta skall så klart inte vara någon typ av spamtråd. ^^ Man skriver in Msn adressen och sedan lämnar tråden.

     

    Jag kan börja med att lägga ut min MSN:

     

     

    RUUMPA: [email protected]

    Står inte emailen i din profil ändå? För dem som vill adda?
  12. Anledningen till varför jag använder mejl är för att jag inte vill sträva ut mitt sociala liv för allmän beskådning eller låta några puckon på Facebook kunna läsa allt jag skriver. Hur i helevete skulle jag t.ex. kunna ta emot vinnarmejl från Tradden via Facebook?

    Man kan sätta sekretess på vad man skriver, så bara en grupp som man väljer kan se det.
  13. Spotify är gratis för folk i Storbritannien, använd en proxy och bli medlem gratis.

    Det är gratis överallt, kolla sidan.

     

    Spotify open, ja.

     

    Open is a free version of Spotify. It’ll give you a mouth-watering taste of the full Spotify experience.

     

    For 20 hours every month, you’ll have unrestricted access to over eight million tracks and albums. Stream anything you like. It’s like surfing music, you’ll love it.

     

    With Spotify Open, you can create playlists, share music with friends and listen to 20 hours of their music for free too.

     

     

    Skulle räcka i ett par dagar för mig.

     

    Sant, 20 timmar tar man på en dag om det regnar ;D
  14. Ingen kille i min klass gillar fjortisar. eller, ingen gillar fjortisar. så vafan vill de se ut som horor för? typ alla killar önskar att fjortisarna dör ut så att man kan få en normal oslampig tjej som inte är rädd för att smutsa ner skorna. det finns typ en tjej som inte använder smink i min klass hon e typ den enda som kommer vara snygg utan smink när hon blir typ 30. de andra kommer typ behöva 30 cm tjockt lager smink för att man ska kunna titta på dom.

    Skitsnack från topp till tå.

    Dra inte in "alla" killar när du ska skriva.

     

    Jag hatar allt onaturligt irl när det gäller tjejer, dvs smink, pushup osvosv som får dom att se bättre ut.

    Men om du nu påstår att alla killar hatar fjortistjejer, hur kommer det sig att mer killar gillar fjortisar?

    Jo, för dom ger fitta.

     

    I dagens samhälle vill dom flesta killarna bara få lite bom-shicka-baow-woaw och vem riktar man sig emot då? Jo, fjortisarna.

     

    I double that :D
×
  • Skapa ny...