Hoppa till innehåll

Julihann

Medlem
  • Antal innehåll

    264
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Statusuppdateringar skrivet av Julihann

  1. Åh spelet är skit bra, det handlar om Jade som driver ett barnhem med sin griskompis Peyj'j (tror det stavas så ...) de driver barnhemet på planeten Hillys, som ständigt blir attackerad av utomjordingar kallade DomZ. När barnhemmet blir attackerade av DomZ monster, händer nåt med Jade och strax efter får de ett mystiskt uppdrag av en mystiskt person ... sen börjar äventyret ungefär ... svårt a

  2. Allt är skit bra! Jag har inte varit inne på väldigt länge ... men nu kom jag hit igen =)

    Köpte ett nytt spel till GameCube som heter Beyond good & evil! Skit bra spel!

  3. Jag går fortfarande i 8. Men jag har än så länge mer en hälften av de poäng jag behöver för att komma in. Och jag har inte ens betyg i alla ämnen än. (får det inte fören i 9, då jag ska söka)

  4. Bara bra, har just fått info om gymnasiet på skolan. Fast jag vet precis vad vart jag ska läsa och sånt. Jag har en dröm om att bli Gamedesigner. Så därför ska jag läsa teknikprogramet.

  5. Åh, jag var inte beredd på att du skulle skriva på fuska ...

    Hur länge får du vara inne? Lite då och då eller baar en timme?

  6. *gasp* (smög läste Mornies gästbok hehe)

    Blev du misshandlad!!? f*n vad du måste ha varit rädd. Det ... eller så spöade du dem ... jag tror nog på att du spöade dem mäst hihi

  7. Haha det var helt rätt ^^

  8. Det är spelet runescape på miniclip. Skit kul. Lite nördigt men va f*n jag är ju i lvl 50 och då slutar jag inte bara spela. Gissa vad min användare heter där hihi ^^

  9. De är skit bra. Jag har hittat en lagom barnsligt nördsida som är perfekt för mig :)

  10. Har du koll på när gruppen måste förlängas?

  11. Har du inge annat att göra än att tracka andra?

  12. ok, we are done white that! :P

  13. Och vad i h*lvete betyder Tjadi eller vad du sa!!

  14. ok, det funkade inte när jag försökte. Fast de var länge sen. Jag gjorde nog något fel. Ska testa igen.

  15. Va? Nej när man skriver [url= och sånt, hur får du länken efter texten. JAg får den bara under för att få den att funka.

  16. Ja, eller så bussar vi Detre på honom!

  17. Hur kan du ha förmågan att få länken efter texten. Det får inte jag!

  18. De är inte så konstigt att Hajick försvunnit ett tag. Han har ju varningar i 60%! Han borde vara borta i ungefär 20 dagar! (hoppas vi) Jag fick info från Detre, fast jag vet inte vart hon fick det från ...

  19. Det är inte så värst konstigt att Hajick inte skrivit mer. Han har en varning på 60%! Han har skrivit i Zelda, Xbox 360 och i Wii foumet! Han ska vara avstäng i fler än 20 dagar (enligt Detre)

  20. Det är inte konstigt att han inte skrivit mer! Han har ju en varning på 60%! Han fick två varningar (enligt Detre) och är avstängd i över 20 dagar!

  21. Oki, i min familj ger vi bara presenter tills man fyller 16.

  22. *gasp* fick du inga presenter!!?

  23. Han har skrivt i Wii forumet, det där det står Wii, filma av Cookiegun, och i zelda forumet. Och i Xbox360 forumet, där jag skrev Skilnnanden mellan xbox och xbox 360. SEn har han inte skrivit något mer.

  24. Det är nog liite försent för att hoppas på det :S

×
  • Skapa ny...