Hoppa till innehåll

kola_king

Medlem
  • Antal innehåll

    1563
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av kola_king

  1. Jag vet hur Kola King ser ut (ni diskuterade det innan, lite efter men ändå..) :D

    Jag med! Jag med! :D

     

    Yeah. :D

     

     

    Att be mig stå rakt brukar inte funka så jävla bra alltså.

    Det är ju tydligt att du har attityden på plats, bara att lära sig spela nu så har du karriären fixad!
  2. finns det någon du tycker är ett retard här på fuska.se ? och vad är din favorit hemsida här på the World Wide Web ?

    Alla har sina stunder ;) Men vetefan om någon verkar vara speciellt korkad vad jag sett. Inte värre än de flesta :D

     

    Just nu verkar det vara TvTropes, fastnar ofta i den och till skillnad från andra sidor man ibland fastnar i, som Facebook, så har jag faktiskt kul med den :P

  3. It is a collar my dear, med en pinga så jag vet vart du är.

    Isåfall...tja, varför inte, bättre än strypkopplet jag har nu.

     

    OnT: Är du kräsen med mat?

    Njae, inte jättekräsen. Sen så har det blivit så att efter jag flyttat hemifrån så äter jag precis allt jag kommer över för att inte slösa pengar, så det har minskat kräsenheten signifikant.

     

    Läser du någon tidning när du skiter på toan, T.ex Hälge
    Nej, jag brukar vara rätt effektiv, bara ut med det, torka sig och tvätta händerna.
  4. Laddar upp en några år gammal video med mig på sång. Notera att det långa håret är borta och glasögonen är nästan alltid utbytta mot linser. Ja, jag är ful som en stolpe, men det skiter jag i. Som sagt, några år och många spelningar sen. Detta är ganska dåligt, men det var skitkul.

    Det var ganska bra med tanke på de förväntningar du gav, ingen skam i det framförandet! Och du sjunger bra, och inte är du så jävla ful heller vad jag kan se :)

     

    Här är en låt jag just slutförde, det är en parodi på "Jack Sparrow" av The Lonely Island, som är baserad på fantasyserien "A Song of Ice and Fire" (även känd genom tv-serien "Game of Thrones").

    Jag har skrivit texten och gjort om musiken till en metalversion och så rappar jag på den, medan en polare sjunger skönsång a la Michael Bolton^^

     

    And yeah, jag kallar mig Master of the Chainsaw :P

     

  5. Vill bara påpeka att en av mina finare bitch har lämnat Fusions Bitchez AB, för att ansluta sig till min antagonist. Namnet behöver icke nämnas, då vi alla nog vet vem det är.

     

    Ha det bra.

     

    :(

    VA VEM ÄR DET.
  6. Så om jag är född kines och lär mig svenska från födseln utan att ta in ett enda kinesiskt ord så pratar jag inte bra svenska?

    Strikt sett utifrån det han skrev så påstod han ingenting sådant. Han påstod endast att infödda svenskar kunde svenska bra. Han sade ingenting om huruvida ej infödda svenskar kan svenska eller ej.

     

    Samt att om jag är svensk betyder det att jag kommer prata perfekt svenska?
    Detta påstod han dock och det är ju inte riktigt konsistent.
  7. Jag ser att alla verkar vara rätt eniga om att denna person fuskar och har redan lagt på rejäla växlar för att straffa honom. Jag måste dock återigen vara besvärlig och yrka på att man får fram konklusiva bevis för anklagelsen innan man dömer honom. Mitt förslag är som följer:

     

    Man borde göra det här vetenskapligt. Lägga ut typ 10 bilder från internet och 10 som screenshots och läsa av hans rätt-gissningsfrekvens. Om han har signifikant mer rätt på internetbilderna än screenshotbilderna kan man nog dra slutsatsen att han fuskar :)

     

    Risken finns annars att man betraktar det partiskt, för han KAN ju bara haft tur på sista tiden och kunnat filmerna. Jag vill tillägga att jag nog själv baserat på det som nu finns att gå på också tror att han bildsöker, men vill helst vara säker. Sen är det väl bara roligt att genomföra vetenskapliga exeperiment också? :)

  8. Jag har för mig att jag någongång under åren har sett en man eller som jag kallar den, hårboll på bild.. Kan ifs ha varit någon annan..

    Det är möjligt att det är jag. Faktum är att jag insåg att det finns en bild på mig in this very thread :P
  9. Antar att svaret du vill ha är

    "Ingenting"

    Sen att det inte stämmer alls är ju något helt annat, alla tror inte på gud/djävulen, bara för att man är fattig betyder inte det att man inte har något alls och bara för att man är rik så betyder inte det att man har allt.

    Och

    man dör inte om man äter ingeting. Man dör dock om man

    inte äter någonting

×
  • Skapa ny...