Hoppa till innehåll

desertpures

Medlem
  • Antal innehåll

    428
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av desertpures

  1. Nja,Visst Israels regering är otroligt löjlig ibland men det är väldigt dumt och i vissa fall farligt(Versailles 1919)

    att endast beskylla en sida i en konflikt.

    Hamas bär en stor skuld till oroligheterna också.

    Haha, Hamas...Visst är de lite småkomiska och läskiga ibland men varför tror du att de har allt det där hatet geniemot ''Isreal'' för? Tror du inte att hatet har en grund som staten ''Isreal'' gör värre för varje år eftersom de försöker stötta ut palestiner ut ur det landet som var deras?
  2. Det är synd att folk här verkligen tror att Usa ville stöda folket för att befria de från diktaturen. Såna personer tänker inte mer än vad media säger till de. Sanningen är de var där för oljan, inget annat. Förutom att Saddam Hussien inte var deras knähund längre så de var tvungen att ersätta honom med en annan occuperad arab.

    Samma med afghanistan.

     

    afghankriget om man får dra en parallell är för att trygga opiumproduktionen som hade rekordår förra året. 2001 när talibarnerna hade kontrollen så brände de ner fälten vilket gav en årsproduktion på 200 ton. 2007 var den 8200 ton och man kan se foton på NATO trupper vakta fälten.

    Det omsätter över 150 miljarder dollar och är en viktig industri för väst.

     

     

    Kommer nån av er vad Usa sa om Irak? Att de hade massförstörelsevapen och stöttade al-Qaida, och vad hände med allt det snacket? Hittade de några bevis? Nej!

    Oh, synd att se att människor tror på grejer så lätt men det börjar få fart i mellanöstern nu! Den ena knähunden till Usa efter den andra störtas!

  3. hallå där:)

     

    några kanske har undrat vad det har hänt med mig,har varit upptagen på sistone men men har fortfarande hunnit levla lite har 99 defence och strength nu:)

     

    men nu går vi ontopic:)

     

    vill ha lite hjälp av er för en bra storyline på comedy-video

     

    några exempel så ni fattar bättre;

     

    http://www.youtube.com/watch?v=R7byCp0r0QA...player_embedded

     

    http://www.youtube.com/watch?v=n8HyyurysmM...re=channel_page

     

    och om ni vill delta i videon är de bara o säga till(ni måste ha mic=P)

×
  • Skapa ny...