Hoppa till innehåll

Veilor

Medlem
  • Antal innehåll

    594
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Veilor

  1. När jag för första gången fick reda på att Blizzard skulle utannonsera en expansion som man kan levla upp till 80 så blev jag besviken. Det är jag även nu, jag uppskattar inte levlandet i spelet, det jag gillar med wow är att vara i högsta level och PvP:a. Bort med det här s*t*ns j*vl* sk*t levlandet! Jag har inte läst igenom tråden, men det är säkerligen fler som tycker som jag och då tänker jag inte bara på er här på fuska.se. Jag har fyra andra kompisar som lirar wow och som alla kommer att sluta innan Wrath of the lich king släpps.

     

    Varför inte tänka lite på att personer som går i nian som skall få ut sitt slutbetyg kommer att bli beroende? Det var ett flertal personer i min klass som hade totalt förstört sina betyg pga att TBC kom ut och de ville bli 70, sedan skulle de tävla om vem som var starkast. Det är ju trist! Vilken tur att jag är så lat på att levla, annars hade jag också hamnat i samma situation.

     

    Mitt förslag på expansionen skulle vara: Gör en helt ny värld och nya klasser men låt 70 vara max-level.

    Detta var iaf min åsikt om expansionen.

    Om dom väljer WoW före deras skolarbete är det deras fel och inte blizzards.

  2. Du glömmde tillägga att det var många som sluta lira när tbc släpptes o det e många som säkert kommer sluta när nästa kommer med...

    Jag tror tyvärr inte det, tror det är många som kommer komma tillbaka för att blizzard äntligen släpper Northrend, men däremot kommer många som tjatar om att deras gear osv blir skit och 10 nya lvl's bla bla bla, sluta spela.

  3. Dom kan inte bara göra expansion efter expansion World of warcraft kommer att liksom att "dö ut"......

    Men jag längtar efter den här expansionen. :)

    MMO's växer, om blizzard hade stannat kvar i gamla WoW (1-60) och bara släppts massa patcher, ingen expansion så hade många slutat spela. Men med expansioner så får dom mer spelare (och mer pengar) Och själv gillar jag att dom lägger till mer saker. Northrend har jag velat besöka sen jag började spela WoW, har slutat spela nu dock för TBC suger ju något enormt. Men hoppas börja igen när nästa expansion kommer. Beroende på hur blizzard fixar till det.

  4. Det kommer va en closed beta.

     

    [Xfire] BlizzCon 2007: Valken: Question: Will there be a closed beta for Wrath of the lich king, if yes will there be more then one way to get in. Like there was

    [blizzard] Jeff Kaplan: There will definitely be a closed beta for Wrath of the Lich King

    [blizzard] Jeff Kaplan: And like the Burning Crusade and our other betas there will be multiple ways to get into that beta

     

    källa: http://www.xfire.com/blog/blizzcon2007/14857/

  5. Ifall du vill få Manaphys ägg på Pokemon Ranger efter att ha klarat spelet, kan du göra så här:

     

    Gå in på Ranger Net, ett alternativ som finns på huvudmenyn.

     

    Håll ned R, X och vänster på styrkorset, så att du får en förfrågan att fylla i lösenordet

     

    Välj alternativet att fylla i ett lösenord

    Skriv in P8M2-9D6F-43H7

     

    Nu bör det nya uppdraget finnas under listan på specialuppdrag.

     

    Ha nu kul med din Manaphy när den har kläckts =)

     

    post-7556-1185229667_thumb.jpg

  6. En profession för hunters är väl Engineering, för då kan du göra Gevär och ammo till den, engineerig + mining i så fall.. Men vill du ha pengar ska du nog inte ta det, det kostar väldigt mycket och träna upp det. Fast om du är lvl 60 eller nära 60 så är det inget fel och ta det ;)

  7. The expansion The Burning Crusade has gone Gold today.

     

     

    Right on schedule for the release date :-) If you forgot the release date, it's January 16/17th 2007.

     

    For those that don't know what the term "gone gold" means. It means it's ready to be published, ready to be boxed and ready to be shipped. Of course, it will take a couple of weeks before you actually get it.

     

    If you are worried that the game is still buggy for a final release, work will continue as always. Meaning there could be a new patch released when the game has been released.

     

    http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...102850917&sid=1

     

    :D

×
  • Skapa ny...