Hoppa till innehåll

xSaaamii

Medlem
  • Antal innehåll

    1664
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av xSaaamii

  1. Tja här har ni en av mina nyaste vids på youtube. vill inte ha några svar om hur dålig jag är eller annat skit.

    ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=kWZj-BZ7eGM&fmt=18

    Stod killed bot ##.

     

    Mötte du enkla bots eller?

     

    Ne inte så, på den servern var det blandat. Ska göra en ny snart. Angående att jag inte hadde musik så var det för att de brukar ta väck vissa videos med musik. Hände min kompis innan.

  2. Wtf, Om jag inte har gjort det vet personen mitt lösen och sånt skit ?

    Om du har loggat in på fuska.se och sedan klickar på länken utan att du har tagit bort cookies så ja, då skickas dom. Som du nu har gjort det så lär det inte dröja länge innan ditt konto blir hackat. Byt lösenord kan jag rekommendera.

     

    Jag bytte mitt på fuska.se typ 2 minuter efter. Men har det gamla på andra hemsidor skall byta där med. Då är det ingen chans att han kommer inte någonstans va ?

  3. Jo rubriken stämmer faktist. Fuska.se har dem sämsta fanboysen. Kolla bara att sidans majoritet just nu består till 70% av P11:or som spammar för rank. Vilket ger Xade och de övriga ett h*lvete att städa upp. Man kan t.ex. se en användare göra en tråd. "vilken konsoll skall jag köpa, ge mot och förargument". Woho första posten tänker någon och skriver ps3 bara för att hans kompisar har sakt att den är bäst. Sedan fråga trådskaparen varför?. Då svarar han, den har ju svart glansig färg eller dylikt.

     

     

    Jahopp tänker man, där tjänade ytterligare en användare lite rank på meningslöst spammeri. Sedan så kritiserar någon seriös medlem honom och får en varning av moderatorerna. Vardag på fuska.se.

×
  • Skapa ny...