Hoppa till innehåll

WishCookie

Medlem
  • Antal innehåll

    1798
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av WishCookie

  1. Hej jag har ett problem med min högtalare. Den vill inte spela upp ljud men mitt headset funkar och spelar upp ljud. Det står under fliken ljud att mitt headset är kopplad till högtalarn och jag undrar hur man ändrar så att både högtalarna och headsetet funkar.

     

    Bild:

    post-76784-1348743641_thumb.png

  2. Detta kanske inte hör hit men jag tänkte fråga om någon vet om Skyrim Dawnguard har släppts i Sverige ännu?

    Flytta tråden om detta är fel forum att fråga detta.

  3. Hej allihopa.

     

    Jag misstänker att jag har en keylogger på min dator som min antivirus inte varnade mig om så jag undrar om det finns något program som kan utrota varje infekterad fil på datorn. Jag minns att det fanns ett sådant program förrut som användes på min dator men jag minns inte dess namn. Jag är tacksam för hjälp och svar.

  4. Vad har du för mobil i dagsläget? Hur mycket använder du den?

    Jag har en sony ericsson mobil, tjock som en tegelsten xD Och jag använder ju den oftast kanske en gång per dag för att kolla tiden, skicka sms, lyssna på musik då och då, ringer min föräldrar om jag behöver något.

  5. Jo, nu är det så att jag aldrig har haft playstation 3/XboX 360 eller iphone förut så jag undrar vad ni tycker? Vilket utav dessa alternativ är bäst? Eller ja, vad tycker ni är bäst ju nu? En iphone eller playstation 3? Jag är tacksam för svar och röster. (Jag ska nämligen köpa(kanske) någon utav de tre, chockad eller? xD)

  6. Ja, jag länkade till de senaste drivrutinerna för din dator. Fungerar inte de så bör du få din dator inlämnad och lagad.

     

    Felet ligger i alla fall i grafikkortet / grafikdrivrutinen. http://pastebin.com/Q9FQVkKK

    I och med att din dator crashar så tror jag på ett hårdvaruproblem, då Windows annars skulle kunna återställa problemet.

    Så det finns inget annat sätt att lösa detta? Om inte så får jag väll byta ut datorn nu på tisdag. Men vad hade hänt om den nya datorn blir lika galen som min nuvarande? Kan det vara att måste göra något speciellt på datorn? Som att slå på något som byter till det andra grafikkortet i datorn? (Dom sa något sådant i varuhuset)

  7. Händer exakt samma sak när du spelar andra spel också?

     

    Vilken grafikdrivrutinsversion använder du? Testa en äldre version. Om du inte redan använder version 295.73 så ladda ner den här: http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvis...-driver-uk.html

     

    Själv upplever jag exakt samma problem med mitt AMD Radeon-grafikkort när jag spelar Minecraft. Jag kan byta till min grafikkrets i processorn för att spela Minecraft.

     

    Om du vill försöka att ytterligare lösa problemet kan du ladda upp en dumpfil ifrån en annan incident då du inte spelat Minecraft.

    Ja, det händer samma sak med alla andra spel. Det hände t.o.m en gång under preformance testet när jag kom till 3D delen. Versiner du skickade nyss, är det en äldre? Eftersom att jag har de senaste drivrutinerna för mitt grafikkort.

     

    Jag tror att denna är från Forsaken World:

     

    http://www.mediafire.com/?5tj6886q3t3gmq6

     

    Sen tror jag inte att en äldre version funkar eftersom att jag tror inte att datorn hade de senaste drivrutinerna när jag köpte den och inte ens minecraft funkade då jag inte installerade den senaste.

  8. Det betyder att du fick en crashdump! :D

     

    Utforska <partition>:\Users\<konto>\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive och leta efter problembeskrivningen. Kolla på tidspunkten och välj den som stämmer överens med när det inträffade. Ladda upp .wer filen så tar vi och dissekerar den åt dig. ;)

    Stämmer inte. Be om att få prata med någon annan / deras chef eftersom den du pratade med pratar strunt. Ett grafikkort har ingen vilja. Ett grafikkort får instruktioner som den ska utföra. Får den inga eller få instruktioner, ja då gör den inget annat och konsumerar ingen extra energi än vad som konsumeras i viloläge.

    Här har du min fina och kära .wer fil :)

     

    Notera: Detta är från Minecraft.

    http://www.mediafire.com/?16ywvj41uho78lc

    (Fick inte tillåtelse att ladda upp den direkt på forumet)

  9. Fick du någon felkod eller information om en dump?

     

    Problemet ligger i alla fall i ditt grafikkort. Testa att installera om drivrutinerna genom att avinstallera dem och sedan installera de senaste igen.

     

    Fungerar det inte då, ta kontakt med återförsäljaren och säg att det är fel på grafikkortet och be att få datorn lagad / utbytt.

    Jo jag vet att problemet ligger i mitt grafikkort och jag åkte till återförsäljaren och dom sa att när jag spelar ett enkelt spel vill datorn göra detta snabbt och eftersom att de spel jag spelar inte kräver mycket alls, kan det hända att det blir för mycket ''energi'' som kommer på en och samma gång och då blir det för mkt för spelet vilket får datorn att starta om. Iaf det är vad dom tror men dom sa att vi skulle ringa till HP nu på måndag och om problemet inte är löst tills på tisdag nästa vecka, kan jag lämna tillbaka datorn och få en ny.

     

    Angående felkoden eller dumpen, ja. Jag fick det men jag minns inte vad det stod. Jag vet att stod något om Local mappen.

  10. Det är några saker som är oklara. Kan du beskriva dessa närmare?

    • Vad menar du med att datorn startar om?
    • Har du undersökt operativsystems felloggar?
    • Har du konfigurerat dina BIOS-inställningar korrekt? Testa fabrikskonfigurationen "FAIL SAFE" OCH "RECOMMENDED"(om inte den felsäkra fungerar) i BIOS och testa då. (verifiera att din BIOS-version är 7.12 Rev. A när du ändå håller på)
    Kör några benchmarks för processorn, minne och grafik separat några gånger för att försöka se vart felet ligger. Jag rekommenderar programmet PerformanceTest som är gratis: http://www.passmark.com/products/pt.htm

    Jag gjorde lite som du sa och såhär blev det:

     

    1. Alla mina BIOS inställning såg ut att vara i sin ordning. Inga konstigheter där inte.

    2. Jag fick datorn att starta om igen och då fick jag upp en fellogg där lite utav problemet beskrevs och då såg jag att problemet kallas för ''BlueScreen'' Jag har kollade runt lite på google förut och hittade ett flertal personer med just problemet bluescreen (Jag vet tyvärr inte hur man fixar bluescreen obv. Men jag ska försöka googla lite på detta. Annars är all hjälp jag kan få välkommna)

    3. Jag laddade ner PerformanceTest och när jag kom till 3D grafiken startades min dator om då också så jag försökte igen och då blev resultatet: 2.3348

  11. Vill du ha hjälp rekommenderar jag dig att svara på det som vi som försöker hjälpa dig undrar.

    Jag ska försöka svara på dina frågor inom kort.

    Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska göra med BIOS och då menar jag alltså att jag inte vet vad det är.

  12. Om den går direkt till bootsekvensen startar datorn inte om utan rent av crashar. All osparad cacheinformation och hela primärminnet går förlorat. Operativsystemet har inte heller en chans att dumpa kärnan (blåskärm). I så fall är felsökningsinformation nästan helt obefintlig om du inte har rejäl tur.

     

    Att skärmen ibland bara blir svart och inget mer händer beror på att grafikkretsen och mycket möjligt också processorn stängs av.

    Ja du, jag är inte en dator expert så jag vet verkligen ikke vad jag ska göra.

  13. Det är några saker som är oklara. Kan du beskriva dessa närmare?

    • Vad menar du med att datorn startar om?
    • Har du undersökt operativsystems felloggar?
    • Har du konfigurerat dina BIOS-inställningar korrekt? Testa fabrikskonfigurationen "FAIL SAFE" OCH "RECOMMENDED"(om inte den felsäkra fungerar) i BIOS och testa då. (verifiera att din BIOS-version är 7.12 Rev. A när du ändå håller på)
    Kör några benchmarks för processorn, minne och grafik separat några gånger för att försöka se vart felet ligger. Jag rekommenderar programmet PerformanceTest som är gratis: http://www.passmark.com/products/pt.htm

    Ja, startar om? Allt blir svart och sen stängd datorn av sen startar den upp igen. Men det kan hända att skärmen bara förblir svart.

  14. Hej, jag gjorde en liknande tråd på minecraft forumet men jag testade ett annat 3D spel precis och datorn startar om varje gång jag spelar ett spel. Datorn är ny och nej den blir inte överhettad. Detta hände även första dagen jag kopplade in den osv. Allt är i och sitter som det ska men jag vet fortfarande inte vad problemet är och varför min dator startars om varje gång jag spelar ett spel. Det dröjer ungefär 1-2 min innan allt går helt POOOFFF.

     

    Jag har alla senaste uppdateringar och drivrutiner. Jag har alla senaste drivrutiner för mitt grafikkort osv.

    Här får ni lite information om systemet osv.

     

    P.s Jag besökte även varuhuset men dom kunde inte hitta en lösning så dom skulle ringa mig om dom hittade en lösning eller inte.

     

    System:

    Tillverkare: Hewlett-Packard Company

    Modell: h8-1132sc

    Klassificering: 5.9 prestandaklassificering.

    Ram: 8 GB

    Processor: intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3,40HZ 3,60 GHz

    Systemtyp: 64-bitars Windows 7

    Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti

×
  • Skapa ny...